Gość grabson Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Ja niestety muszę zrezygnować ze zlotu w tym roku. Niestety decydujące okazały się względy finansowe. Ale w przyszłym roku napewno dołączę. Proszę o wykreślnie mnie z listy razem z Żoncią.
Sympatycy Kubo Opublikowano 16 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2010 Kubo przespał trochę ostatni moment zapisów, ale-aleeee... (nr. 46 jak Rossi? !happybth ) Jadę oczywiście. Wariant 2 spływ kajakiem Opcja płacowa 160zł (bez opłaty kampingowej) nocleg w domku. Przelew wychodzi w tej chwili Myślę, że niczego nie pominąłem !happybth) K.
MISIEK Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Jak pamiętam -mamy powtórkę pogody z zeszłego roku, gdy my już ostro szykowaliśmy sie do zlotu. Niby wiosna, niby już, już prawie lato -a tu zimnica i deszcze jak w listopadzie. Skuter od dwóch tygodni w garażu... ech... Oby się "wypogodziło" jeszcze przed zlotem !
22hubert Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 witam ( jedna osoba) zapomnialem dopisac jaki wariant wybralem, oczywiscie z browarem kasa wyslana nr 74 mam nadzieje ze jeden dzien zwloki mnie nie zdyskwalifikuje koszulka xl meska
magart Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Tak patrząc na listę, to na Pilicę zejdzie jakieś 70 kajaków - fiu, fiu ... poważna flotylla, obyśmy się wszyscy pomieścili !OKK Sorki za mały OT MISIEK napisał(a): Jak pamiętam -mamy powtórkę pogody z zeszłego roku, gdy my już ostro szykowaliśmy sie do zlotu. Niby wiosna, niby już, już prawie lato -a tu zimnica i deszcze jak w listopadzie. Skuter od dwóch tygodni w garażu... ech... Oby się "wypogodziło" jeszcze przed zlotem ! Będzie dobrze. Podobno eMKa negocjuje z "Górą" !OKK od kilku tygodni i negocjacje idą w dobrym kierunku
jack daniels Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 O kajaki bym się nie martwił, bo potwierdzonych (zaznaczonych na czerwono) chętnych razem z dziećmi naliczyłem około pięćdziesięciu to jest 25 sztuk jednostek pływających. Większy problem będą mieli zarządcy browaru, czy będą w stanie przyjąć a swoje progi taką szarańczę? Oby do Burgmani 2010. J.D. P.S. Stare egipskie przepowiednie twierdzą że po tegorocznej BURGMANI świat już nie będzie taki sam. !OKK !OKK
M_Pajak Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Nie wiem jak wy ale ja troszkę się zaczynam martwić , czy przypadkiem nie będziemy mieli do kąd pojechać . Ta woda płynie wszędzie a jak wam wiadomo pole namiotowe znajduje się na rzeką więc chyba słuszne są moje obawy .
jack daniels Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Materace turystyczne i tzw. karimaty unoszą się na wodzie, wiem bo sprawdzałem empirycznie. Większym problemem są rool-bary, albowiem zalecane jest ich zużytkowanie przynajmiej w 50% aby nie zostały porwane przez falę powodziową. Pozdrawiam wszystkich sqtero-deszczowców. J.D. !OKK
dr.big Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ze wzgledu na techniczne mozliwosci, ostateczna aktualizacja listy wplat przeprowadzona zostanie w srode. Wszystkie osoby, ktore do dnia dzisiejszego dokonaly wplat znajda sie po tej aktualizacji na liscie. Prosimy wszystkich o niedokonywanie wplat, ktore od dzisiaj (17.05) od godziny 18 nie beda brane pod uwage.
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2010 Troszkę póżno,(bo mi się zapomniało)ale właśnie zapłaciłem
Marcino1 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 MariuszBurgi napisał(a): Lista zaktualizowana W poniedziałek lista zostaje zamknięta. Mariusz, lista zamknięta, do wyjazdu tuż-tuż... Może uchylisz rąbka tajemnicy co do atrakcji na zlocie oraz, choćby prowizorycznego, planu zajęć dla uczestników zdolnych utrzymać się na nogach. Co Ty na to? M.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 18 Maja 2010 Pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego zostanie podany "plan zajęć" zlotu Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan !happybth ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz "M_Pajak" napisał(a): Nie wiem jak wy ale ja troszkę się zaczynam martwić , czy przypadkiem nie będziemy mieli do kąd pojechać . Ta woda płynie wszędzie a jak wam wiadomo pole namiotowe znajduje się na rzeką więc chyba słuszne są moje obawy . Znając położenie kempingu względem Pilicy myślę, że Twoje obawy są raczej nieuzasadnione. !happybth "magart" napisał(a): Tak patrząc na listę, to na Pilicę zejdzie jakieś 70 kajaków - fiu, fiu ... poważna flotylla, obyśmy się wszyscy pomieścili Sądzę, że organizator spływu podzieli tę "akcje" na 2 bądź 3 etapy. Ja się bardziej martwię, czy po zwiedzaniu przez nas browaru Warka nie ogłosi klęski suszy chmielowej !happybth
Marynarz Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 MariuszBurgi napisał(a): Pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego zostanie podany "plan zajęć" zlotu !happybth Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan !happybth ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz !happybth Too ma być secret do końca
jack daniels Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Może uchylisz rąbka tajemnicy co do atrakcji na zlocie oraz, choćby prowizorycznego, planu zajęć dla uczestników zdolnych utrzymać się na nogach. Co Ty na to? M. Program zlotu składa się z trzech głównych atrakcji ( w skrucie kryptonim 3xP) . 1. Przyjechać 2. Przeżyć 3. Powrócić Jedną z niespodzianek będą magiczne sztuczki przy użyciu gaśnicy w wykonaniu naszego kolegi "Z...xa" z PES. Ten punkt programu szczególnie polecam albowiem wrażenia będą niezapomniane. !happybth !happybth Do zobaczenia na Warkowisku. J.D. !happybth
Glub Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 jack daniels napisał(a): Jedną z niespodzianek będą magiczne sztuczki przy użyciu gaśnicy w wykonaniu naszego kolegi "Z...xa" z PES. Ten punkt programu szczególnie polecam albowiem wrażenia będą niezapomniane. !happybth !happybth !happybth Sztuczki z gasnicą? Na pierwszym roku i praktyk w teatrze uczono nas jak przy pomocy gasnicy i recznika schlodzic flaszkę
misioooo Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Może pokaz gaszenia płonącego żółtka Worlanowego? (wspólna atrakcja przygotowana przez Worlana wyżej wspomnianego i Z...a)
Marynarz Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 jack daniels napisał(a): 1. Przyjechać2. Przeżyć 3. Powrócić Co do pkt. 2 - powiedz to mojej wątrobie A propo pana Z... on potrafi schłodzić - oj nie będę mówił co mam nadzieję że wszystkie gaśnice będą dobrze zabespieczone przed Z....
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2010 MariuszBurgi napisał(a): Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz Ano przygotowuję . Jeżeli wszystko sie uda (mam taką nadzieję) , będzie można poćwiczyć przeciwskręt !OKK . A na tę chwilę to tnę, frezuję, to co pocięte przygotowuję do spawania i jeszcze raz tnę, wymieniam łożyska, toczę, wiercę W przyszłym tygodniu próby i dwa wyjścia, albo odwiedzę skup złomu i oddam to wszystko , albo na zlocie będziemy mogli poszaleć "inaczej" na 2oo
Sympatycy Baltona Opublikowano 18 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2010 Glub napisał(a): jack daniels napisał(a): Jedną z niespodzianek będą magiczne sztuczki przy użyciu gaśnicy w wykonaniu naszego kolegi "Z...xa" z PES. Ten punkt programu szczególnie polecam albowiem wrażenia będą niezapomniane. !OKK Sztuczki z gasnicą? Na pierwszym roku i praktyk w teatrze uczono nas jak przy pomocy gasnicy i recznika schlodzic flaszkę Z flaszką to trzeba uważać bo gaśnica typu śniegowa ma -79 stopni , a jak wiadomo za zimna flaszka jest nie dobra
Gość ARTUR74 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 SIEMA, Ponieważ dopiero odebrałem swój skuter w weekend i wcześniej nie byłem pewny czy go kupie to dopiero teraz chciałbym potwierdzić swój udział w zlocie WARKA 2010. Pozdrawiam, ARTUR74
jack daniels Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Marynarz napisał(a): jack daniels napisał(a): 1. Przyjechać2. Przeżyć 3. Powrócić Co do pkt. 2 - powiedz to mojej wątrobie A propo pana Z... on potrafi schłodzić - oj nie będę mówił co mam nadzieję że wszystkie gaśnice będą dobrze zabespieczone przed Z.... Wątrobo Marynarza mówię ci... !OKK Marynarzu masz załatwione. Do zobapiwka. J.D.
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2010 Worlan napisał(a): Ano przygotowuję . Jeżeli wszystko sie uda (mam taką nadzieję) !OKK , będzie można poćwiczyć przeciwskręt .A na tę chwilę to tnę, frezuję, to co pocięte przygotowuję do spawania i jeszcze raz tnę, wymieniam łożyska, toczę, wiercę Jako, że dywagacje się zaczęły, to podywaguję i ja. Czyżbyś Grzesiu szykował coś takiego jak ma ten pan z lewej: pzdr
Sympatycy Baltona Opublikowano 18 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2010 Czy będziemy ćwiczyć przeciwskręt w celu utrzymania prawidłowego kursu po wyjściu z browarów Warki (ciało wlewo biodra w prawo)
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 18 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2010 Melduje swoją gotowość! Gaśnice nabite!
Klubowicze robson Opublikowano 18 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2010 Worlan napisał(a): MariuszBurgi napisał(a): Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz Ano przygotowuję . Jeżeli wszystko sie uda (mam taką nadzieję) , będzie można poćwiczyć przeciwskręt !tut . A na tę chwilę to tnę, frezuję, to co pocięte przygotowuję do spawania i jeszcze raz tnę, wymieniam łożyska, toczę, wiercę W przyszłym tygodniu próby !tut i dwa wyjścia, albo odwiedzę skup złomu i oddam to wszystko , albo na zlocie będziemy mogli poszaleć "inaczej" na 2oo !tut Oj Grześ nas na pewno zaskoczy , wszak to pomysłowy Dobromir i wynalazca !OK .
Rekomendowane odpowiedzi