Skocz do zawartości
Forum Burgmania

VI Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterowy Burgmania 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grabson
Opublikowano

Ja niestety muszę zrezygnować ze zlotu w tym roku. Niestety decydujące okazały się względy finansowe. Ale w przyszłym roku napewno dołączę. Proszę o wykreślnie mnie z listy razem z Żoncią.

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

75

• dr.big

37

• orzech

21

• Barti

21

• Sympatycy
Opublikowano

Kubo przespał trochę ostatni moment zapisów, ale-aleeee... (nr. 46 jak Rossi? !happybth )

Jadę oczywiście.

Wariant 2 spływ kajakiem

Opcja płacowa 160zł (bez opłaty kampingowej) nocleg w domku.

Przelew wychodzi w tej chwili ;)

Myślę, że niczego nie pominąłem !happybth)

K. :(

Opublikowano

Jak pamiętam -mamy powtórkę pogody z zeszłego roku, gdy my już ostro szykowaliśmy sie do zlotu. Niby wiosna, niby już, już prawie lato -a tu zimnica i deszcze jak w listopadzie. ;) Skuter od dwóch tygodni w garażu... ech...

Oby się "wypogodziło" jeszcze przed zlotem !

Opublikowano

witam ( jedna osoba) zapomnialem dopisac jaki wariant wybralem, oczywiscie z browarem kasa wyslana nr 74 mam nadzieje ze jeden dzien zwloki mnie nie zdyskwalifikuje ;)

koszulka xl meska

Opublikowano

Tak patrząc na listę, to na Pilicę zejdzie jakieś 70 kajaków - fiu, fiu ... poważna flotylla, obyśmy się wszyscy pomieścili !OKK :lol:

Sorki za mały OT

MISIEK napisał(a):

Jak pamiętam -mamy powtórkę pogody z zeszłego roku, gdy my już ostro szykowaliśmy sie do zlotu. Niby wiosna, niby już, już prawie lato -a tu zimnica i deszcze jak w listopadzie.  Skuter od dwóch tygodni w garażu... ech...

Oby się "wypogodziło" jeszcze przed zlotem !

Będzie dobrze. Podobno eMKa negocjuje z "Górą" !OKK od kilku tygodni i negocjacje idą w dobrym kierunku :D

Opublikowano

O kajaki bym się nie martwił, bo potwierdzonych (zaznaczonych na czerwono) chętnych razem z dziećmi naliczyłem około pięćdziesięciu to jest 25 sztuk jednostek pływających. Większy problem będą mieli zarządcy browaru, czy będą w stanie przyjąć a swoje progi taką szarańczę? :D:D:lol:

Oby do Burgmani 2010. J.D.

P.S. Stare egipskie przepowiednie twierdzą że po tegorocznej BURGMANI świat już nie będzie taki sam. !OKK !OKK :D

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja troszkę się zaczynam martwić , czy przypadkiem nie będziemy mieli do kąd pojechać . Ta woda płynie wszędzie a jak wam wiadomo pole namiotowe znajduje się na rzeką więc chyba słuszne są moje obawy .

Opublikowano

Materace turystyczne i tzw. karimaty unoszą się na wodzie, wiem bo sprawdzałem empirycznie. Większym problemem są rool-bary, albowiem zalecane jest ich zużytkowanie przynajmiej w 50% aby nie zostały porwane przez falę powodziową.

Pozdrawiam wszystkich sqtero-deszczowców. J.D. !OKK

Opublikowano

Ze wzgledu na techniczne mozliwosci, ostateczna aktualizacja listy wplat przeprowadzona zostanie w srode.

Wszystkie osoby, ktore do dnia dzisiejszego dokonaly wplat znajda sie po tej aktualizacji na liscie.

Prosimy wszystkich o niedokonywanie wplat, ktore od dzisiaj (17.05) od godziny 18 nie beda brane pod uwage.

• Klubowicze
Opublikowano

Troszkę póżno,(bo mi się zapomniało)ale właśnie zapłaciłem :D

Opublikowano
  MariuszBurgi napisał(a):
Lista zaktualizowana ;)

W poniedziałek lista zostaje zamknięta.

Mariusz,

lista zamknięta, do wyjazdu tuż-tuż...

Może uchylisz rąbka tajemnicy co do atrakcji na zlocie oraz, choćby prowizorycznego, planu zajęć dla uczestników zdolnych utrzymać się na nogach.

Co Ty na to?

M.

• Administrator
Opublikowano

Pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego zostanie podany "plan zajęć" zlotu :)

Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan !happybth ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz :D

"M_Pajak" napisał(a):
Nie wiem jak wy ale ja troszkę się zaczynam martwić , czy przypadkiem nie będziemy mieli do kąd pojechać . Ta woda płynie wszędzie a jak wam wiadomo pole namiotowe znajduje się na rzeką więc chyba słuszne są moje obawy .

Znając położenie kempingu względem Pilicy myślę, że Twoje obawy są raczej nieuzasadnione. !happybth

"magart" napisał(a):
        Tak patrząc na listę, to na Pilicę zejdzie jakieś 70 kajaków - fiu, fiu ... poważna flotylla, obyśmy się wszyscy pomieścili

Sądzę, że organizator spływu podzieli tę "akcje" na 2 bądź 3 etapy.

Ja się bardziej martwię, czy po zwiedzaniu przez nas browaru Warka nie ogłosi klęski suszy chmielowej !happybth ;)

Opublikowano
  MariuszBurgi napisał(a):
Pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego zostanie podany "plan zajęć" zlotu !happybth

Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan !happybth ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz !happybth

Too ma być secret do końca :D

Opublikowano

Może uchylisz rąbka tajemnicy co do atrakcji na zlocie oraz, choćby prowizorycznego, planu zajęć dla uczestników zdolnych utrzymać się na nogach.

Co Ty na to?

M.

Program zlotu składa się z trzech głównych atrakcji ( w skrucie kryptonim 3xP) .

1. Przyjechać

2. Przeżyć

3. Powrócić

Jedną z niespodzianek będą magiczne sztuczki przy użyciu gaśnicy w wykonaniu naszego kolegi "Z...xa" z PES. Ten punkt programu szczególnie polecam albowiem wrażenia będą niezapomniane. !happybth !happybth :D

Do zobaczenia na Warkowisku. J.D. !happybth

Opublikowano
  jack daniels napisał(a):
Jedną z niespodzianek będą magiczne sztuczki przy użyciu gaśnicy w wykonaniu naszego kolegi "Z...xa" z PES. Ten punkt programu szczególnie polecam albowiem wrażenia będą niezapomniane. !happybth  !happybth  !happybth

Sztuczki z gasnicą?

Na pierwszym roku i praktyk w teatrze uczono nas jak przy pomocy gasnicy i recznika schlodzic flaszkę

Opublikowano

Może pokaz gaszenia płonącego żółtka Worlanowego? (wspólna atrakcja przygotowana przez Worlana wyżej wspomnianego i Z...a)

Opublikowano
  jack daniels napisał(a):
1. Przyjechać

2. Przeżyć

3. Powrócić

Co do pkt. 2 - powiedz to mojej wątrobie :D

A propo pana Z... on potrafi schłodzić - oj nie będę mówił co :P mam nadzieję że wszystkie gaśnice będą dobrze zabespieczone przed Z.... ;)

• Sympatycy
Opublikowano
  MariuszBurgi napisał(a):

Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan  :) ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz  ;)

Ano przygotowuję ;). Jeżeli wszystko sie uda (mam taką nadzieję) ;) , będzie można poćwiczyć przeciwskręt !OKK :P .

A na tę chwilę to tnę, frezuję, to co pocięte przygotowuję do spawania i jeszcze raz tnę, wymieniam łożyska, toczę, wiercę :P

W przyszłym tygodniu próby :P i dwa wyjścia, albo odwiedzę skup złomu i oddam to wszystko :D , albo na zlocie będziemy mogli poszaleć "inaczej" na 2oo :)

• Sympatycy
Opublikowano
  Glub napisał(a):
  jack daniels napisał(a):
Jedną z niespodzianek będą magiczne sztuczki przy użyciu gaśnicy w wykonaniu naszego kolegi "Z...xa" z PES. Ten punkt programu szczególnie polecam albowiem wrażenia będą niezapomniane. :P  ;)  !OKK

Sztuczki z gasnicą?

Na pierwszym roku i praktyk w teatrze uczono nas jak przy pomocy gasnicy i recznika schlodzic flaszkę

Z flaszką to trzeba uważać bo gaśnica typu śniegowa ma -79 stopni :D , a jak wiadomo za zimna flaszka jest nie dobra :P

Gość ARTUR74
Opublikowano

SIEMA,

Ponieważ dopiero odebrałem swój skuter w weekend i wcześniej nie byłem pewny czy go kupie to dopiero teraz chciałbym potwierdzić swój udział w zlocie WARKA 2010.

Pozdrawiam,

ARTUR74 :D

Opublikowano
  Marynarz napisał(a):
  jack daniels napisał(a):
1. Przyjechać

2. Przeżyć

3. Powrócić

Co do pkt. 2 - powiedz to mojej wątrobie :P

A propo pana Z... on potrafi schłodzić - oj nie będę mówił co :D mam nadzieję że wszystkie gaśnice będą dobrze zabespieczone przed Z.... ;)

Wątrobo Marynarza mówię ci... !OKK

Marynarzu masz załatwione. :P;):)

Do zobapiwka. J.D. ;)

• Sympatycy
Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Ano przygotowuję  :P. Jeżeli wszystko sie uda (mam taką nadzieję)  !OKK , będzie można poćwiczyć przeciwskręt  ;)  :D .

A na tę chwilę to tnę, frezuję, to co pocięte przygotowuję do spawania i jeszcze raz tnę, wymieniam łożyska, toczę, wiercę  :P

Jako, że dywagacje się zaczęły, to podywaguję i ja.

Czyżbyś Grzesiu szykował coś takiego jak ma ten pan z lewej:

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Czy będziemy ćwiczyć przeciwskręt w celu utrzymania prawidłowego kursu po wyjściu z browarów Warki (ciało wlewo biodra w prawo) ;);)

• Klubowicze
Opublikowano

Melduje swoją gotowość!

Gaśnice nabite! ;)

• Klubowicze
Opublikowano
  Worlan napisał(a):
  MariuszBurgi napisał(a):

Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan  ;) ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz  ;)

Ano przygotowuję ;). Jeżeli wszystko sie uda (mam taką nadzieję) :) , będzie można poćwiczyć przeciwskręt !tut :) .

A na tę chwilę to tnę, frezuję, to co pocięte przygotowuję do spawania i jeszcze raz tnę, wymieniam łożyska, toczę, wiercę ;)

W przyszłym tygodniu próby !tut i dwa wyjścia, albo odwiedzę skup złomu i oddam to wszystko ;) , albo na zlocie będziemy mogli poszaleć "inaczej" na 2oo !tut

Oj Grześ nas na pewno zaskoczy :o;) , wszak to pomysłowy Dobromir i wynalazca :) !OK .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...