BrYhu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Proszę o dopisanie do pozycji 126. Bryhu (browar) moją lepszą połówkę Brawurka - również wariant 2 z browarem
magart Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Prośba o wpisanie na listę: magart + Mateusz (lat 6). Wariant 2 (kajak)
ewave Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam To jeszcze nieśmiało proszę o dopisek Mnie (EWAVE) + lepsza połowa (czyli sztuk dwa) z opcją pływania kajakiem (versja delux z wiosłami !happybth ) Jak rozumiem przyjazd w piątek wieczorem jest dopuszczalny ????? Czy są jescze miejsca w hotelu ?? pozdro
M_Pajak Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie wiem jak Wy , ale ja już odliczam dni do tej przewspaniałej imprezy . !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Jak rozumiem przyjazd w piątek wieczorem jest dopuszczalny ?????Czy są jescze miejsca w hotelu ?? Witam Przyjazd w piątek wieczorem jest jak najbardziej ok... !w00t Jeśli idzie o hotel to najlepiej zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć. Podejrzewam, że na tą chwilę nie powinno być problemów.
Gość radiolog Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 A jak daleko jest od hotelu na kemping i czy przy wyborze hotelu parking jest przy hotelu czy na tym ogrodzonym na kempingu? No i czy jeżeli na kempingu to cena dalej 110 zł za 1 wariant? Matko ale skomplikowane mi pytanie wyszlo uffff pzdr
dr.big Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (...)Nie umiem dokładnie określić ile to km, ale w sumie jakieś 3-4km to będzie na pewno. Tak jak mówię, przeszkodą jest woda/rzeka, dlatego trzeba dojechać na okrągło do mostu.(...) Od siebie dodam, istneje mozliwosc "przeslizgniecia sie" obok torow mostu kolejowego, co skraca cala wycieczke do ok. 1,5- 2 km. Tak, koszt wynosi wtedy 110 PLN plus koszt noclegu w "Sielance"... PS. Prosze czytac temat, bo wiekszosc odpowiedzi na zadawane pytania sie juz tam znajduje. Istnieja tez takie pomoce jak Google, Google Maps i tym podobne...
Gość radiolog Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Uciekło mi w natłoku stron odpowiedzi do tematu A wracając do pola kempingowego, to na stronie kempingu jest także oferta drewnianych domków, czy jest możliwość zakwaterowania się w nich podczas zlotu, czy już może są zajęte?, a jezeli nie to jak kształtuje się cena za wariant 1 w domku? pzdr Posty lacze. Prosimy edytowac posty bez pisania ich jednego pod drugim. Kazdy nastepny post napisany w ten sposob, bedzie kasowany. administacja
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Z tego co się orientuję domki są już zajete.
Marynarz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dziś poleciał przelew w kwocie 200 pln za opcje 2 !wchair Juz tylko 37 dni... do zobaczenia na zlocie !OK
SimonWarka Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W środku sesji, ale jednak się zgłaszam !OK Po proszę: 1 x SimonWarka = Gilera Nexus 500cm Opcja 1 bez noclegu! Czyli za 110zł. Wpłata nastąpi 1 maja
Sympatycy Zenek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Prosze o dopisanie do listy zenek20 + Agata dla nas wariant 2, czyli kajaki + zamawiamy sloneczna pogode !OK
Gość suzuki.team Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Mam pytanie a co jeśli będzie kijowa pogoda i będzie lać?? pozdrawiam !happybth
Barti Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Mam pytanie a co jeśli będzie kijowa pogoda i będzie lać??pozdrawiam Każdy przyjedzie z parasolka
Sympatycy Zenek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja kupie nieprzemakalny namiot !happybth
monk Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mam pytanie a co jeśli będzie kijowa pogoda i będzie lać??pozdrawiam !happybth ja bym się bardziej obawiał opadów.. samolotów i takich tam pochodnych.. !happybth
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mam pytanie a co jeśli będzie kijowa pogoda i będzie lać??pozdrawiam A My z rodzinką weźmiemy co najmniej dwa namioty,jak jeden zmoknie to będzie drugi,jak drugi zmoknie to będzie FAJNIE a resztę mamy-oczywiście po "konsultacji z rodzinką" w du..e . Pozdrawiam Siemik.
Piro Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mam pytanie a co jeśli będzie kijowa pogoda i będzie lać??pozdrawiam A My z rodzinką weźmiemy co najmniej dwa namioty,jak jeden zmoknie to będzie drugi,jak drugi zmoknie to będzie FAJNIE a resztę mamy-oczywiście po "konsultacji z rodzinką" w du..e . Pozdrawiam Siemik. Cóż słuszne podejście Ja jestem zdania że jak będzie padać to .... zmokniemy ale i tak będzie za....cie
Klubowicze Roni Opublikowano 3 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2010 Poproszę o dopisanie do listy zlotowej Roni i Ania w wariancie - browar !scooter
dr.big Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Roni, zrobione !scooter ... Niniejszym chcialbym zauwazyc, ze liczba zgloszen osiagnela druga setke !OK . PS. Chcialbym tez przypomniec wszystkim o wplatach... Do konca ich przyjmowania zostalo zaledwie 12 dni !YES ... a wplat jest do tej pory ok. 60...
zx_space Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no, to ja tak dla przykładu własnie wpłaciłem kaskę !scooter
czaro69 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Witam serdecznie! Proszę o dopisanie nas do listy Burgmania 2010: !piwko czaro69 + małżonka Ada w wariancie ekonomicznym bez pola namiotowego, czyli 2 osoby po 110 PLN. Pozdrawiam
Tomcio92 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Hej,proszę dopisać Tomcio92+Plecaczek !happybth oczywiscie wariant 2-browar
Barti Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Właśnie poszedł przelew za dwie osoby: Madisonek + Anusia - 400 zl.
czaro69 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witam, kasa poszła - czaro69+ada - razem 220pln.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi