Radi23 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Prosze o dopisanie do listy , wariant browar . Kasa idzie.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Sorki Mariusz ale chyba mnie przeoczyłeś.pazdzioch wariant 1
Użytkownicy Tony Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Użytkownicy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Proszę o dopisanie mnie+Gośka(małżonka),wariant 2 kajak
KAZI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mariusz dzięki. Kasiora poszła we wtorek.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jest nowa aktualizacja listy. Kolejna będzie po weekendzie. Podam wtedy również kilka nowych, ciekawych szczegółów na temat atrakcji na VI Ogólnopolskim Zlocie Maxi Skuterów w Warce !OKK
Klubowicze dziadek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W dniu 6-03-2010 zgłosiłem na forum chęć udziału w zlocie BURGMANI W dniu 8=03-2010 przelałem opłatę zlotową na konto 14124060031111000049440832 Moje zaniepokojenie to brak mnie na liście uczestników Proszę organizatorów o wyjaśnienie. Pozdrawiam DZIADEK
dr.big Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Z wielką radością jadę wpisuje się na wariant 2 (z wycieczką autokarową)Pozdrawiam do zobaczenia Dziadek Panie Janie, mysle ze to tylko przypadek i zaraz zostanie skorygowany ...
Gość przemek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 cześć czy komuś będzie przeszkadzało jeżeli przyjadę skuterem 125 zarejestrowanym na 50
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 cześć czy komuś będzie przeszkadzało jeżeli przyjadę skuterem 125 zarejestrowanym na 50 Będzie w oczy kłuło co nie znaczy, że nie możesz przyjechać !w00t
dr.big Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 cześć czy komuś będzie przeszkadzało jeżeli przyjadę skuterem 125 zarejestrowanym na 50 Będzie w oczy kłuło co nie znaczy, że nie możesz przyjechać !w00t Przyjechac to mozesz i na taczce... Ale ten skuter zostaw lepiej w garazu. Zastanawiam sie jak to jest mozliwe, ze facet majacy 30 lat robi takie rzeczy. PS. Zrozumialbym jeszcze malolata bez wyobrazni... Edit: Orzech jest bardzo tolerancyjny, inni juz nie...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moje zaniepokojenie to brak mnie na liście uczestników Proszę organizatorów o wyjaśnienie.Pozdrawiam DZIADEK Dziadku, gdzieś w ferworze walki umknęła nam Twoja osoba, bije się w pierś... ale wszystko jest ok, po sprawdzeniu archiwów X jesteś na liście pod nr. 143. !w00t Pozdrawiam i do zobaczenia !w00t
Wojtecki Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Prosze o dopisanie mnie do listy uczestnikow zlotu wariant- browar.Kasa za minut pare.
ptaku_1 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Podam wtedy również kilka nowych, ciekawych szczegółów na temat atrakcji na VI Ogólnopolskim Zlocie Maxi Skuterów w Warce Panie Prezesie gdzie te newsy, czekamy !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 15 Kwietnia 2010 No cóż, newsów jest sporo ale nie wszystkie na tym etapie chciałbym podawać !OKK Napewno mogę wspomnieć trochę o atrakcjach. Mamy przewidziane bardzo cenne nagrody w konkursach jakie będą organizowane podczas zlotu. Są to kaski (Uhma bike), rękawice (Adamoto), odtwarzacze MP3 marki Sony, zegarki, alarmy motocyklowe (Mulak Connectors), talon na pasek napędowy ("łot Sokoła Lublin") i wiele innych gadżetów. Zostanie zorganizowany pokaz ratownictwa drogowego i pierwszej pomocy. Ciekawostką będzie pokaz sztuki Sushi z możliwością degustacji produktów własnego pomysłu zorganizowany przez uczestnika zlotu o numerze 12 !YES Dalsze informacje na temat atrakcji już wkrótce...
Barti Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Mała prośba do Adminów o zmianę na pozycji 116 z Ania na Anusia, moja dziewczyna dzisiaj zarejestrowała się na forum, tym samym wstępuje w szeregi maximaniaków i fajnie by była gdyby na liście występowała pod swoim nickiem.Oczywiscie się nie upieram ale miło by było
damianibeata Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Napewno mogę wspomnieć trochę o atrakcjach.Mamy przewidziane bardzo cenne nagrody w konkursach jakie będą organizowane podczas zlotu. Są to kaski (Uhma bike), rękawice (Adamoto), odtwarzacze MP3 marki Sony, zegarki, alarmy motocyklowe (Mulak Connectors), talon na pasek napędowy ("łot Sokoła Lublin") i wiele innych gadżetów. Zostanie zorganizowany pokaz ratownictwa drogowego i pierwszej pomocy. Ciekawostką będzie pokaz sztuki Sushi z możliwością degustacji produktów własnego pomysłu zorganizowany przez uczestnika zlotu o numerze 12 Widzę ,że zapowiada się bardzo fajnie A propos sushi to my jesteśmy maniakami i liczymy na sutą degustację Ja jestem samoukem sztuki sushi i ponoć wychodzi mi to całkiem dobrze.Tak ludzie mówio na wsi . Muszę się pochwalić. Jedno z moich prac !tut
Marcino1 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłaszam swój udział w Burgmanii 2010. Jedna osoba (plecaczek nie może niestety). Wariant 2 ze zwiedzaniem browaru. Wersja noclegowa: hotel - rozumiem, że przy takiej wersji mam dokonać przelew na kwotę 160 zł ? Pozdrawiam M. !OKK I jeszcze jdno pytanie, już zresztą zadane ale nie znalazłem na forum wypowiedzi. W jakiej odległości jest hotel Sielanka od campingu? Odpowiedź jest szalenie istotna ze względu na wieczorne powroty i ranne przybycia.... !scooter
Marynarz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Po pierwsze, używamy opcji EDYTUJ. A odległość jest dokładnie taka NADUŚ®
damianibeata Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Kasa powinna już być na koncie 158) Damian i 159) Beata
Marcino1 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Po pierwsze, używamy opcji EDYTUJ.A odległość jest dokładnie taka Marynarz, 1. Dziękuję za odległość. W sumie sam mogłem sprawdzić. Strasznie daleko na nocny spacer w stanie wskazującym. Dlatego też poszukałem i wszytkim, którzy z jakichkolwiek względów wybierają opcję z hotelem podaję namiary: - Hotel Zajazd - 48 667 26 76 - Dom Weselny - 48 670 26 10 Oba są w centrum Warki, ponoć niedaleko kampingu. Ceny od 80 do 120 zł za pokój. 2. Jestem całkowitym laikiem forumowym. Czym się rówzni opcja ODYTUJ od ODPOWIEDZ? PS Mariusz, pieniądze poszły.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2010 2. Jestem całkowitym laikiem forumowym. Czym się rówzni opcja ODYTUJ od ODPOWIEDZ? Odpowiedz, czyli jak sama nazwa wskazuje- odpowiadasz w danym wątku Edytuj, czyli dokonujesz edycji tego co wcześniej napisałeś (np. poprawienie błędów) NA PRZYSZŁOŚĆ PROSZĘ ZAMIESZCZAĆ TAKIE PYTANIE WE WŁAŚCIWYM DZIALE (Wszystko o Burgmanii). Wracając do tematu zlotu: Właśnie zrobiona została nowa aktualizacja wpłat. Proszę sprawdzić i ewentualnie skorygować jeśli kogoś nie ma !sciana
dr.big Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dostalem maila od Holgera D. z Niemiec, ktory przyjedzie juz w czwartek, opcja nr.I.
Ssylwia Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 I my prosimy o dopisanie do listy:-) Wariant 1 Ssylwia i Przemo Na dzien dzisiejszy z Sąsiadem i Sąsiadką :-) ale mamy nadzieje, że uda nam sie pozbyć balastu :-)
Sacetti Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 To i ja poproszę o dopisanie do listy uczestników. Wariant 1.
Rekomendowane odpowiedzi