Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ... Czy jakiś mobilny serwis też będzie? Serwis mobilny ma chwilowo urlop . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Szykujcie napoje, bo Tomek dzisiaj przyjedzie stoły mają być syto zastawione !OK Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Prognoza pogody dla WARKI http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warka Podobno Ojciec Dyrektor rozpędza chmury latawcem Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Prognoza pogody dla WARKI http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warkaPodobno Ojciec Dyrektor rozpędza chmury latawcem Jak narazie to przegonił na piątek, sądząc z tej prognozy. Odnośnik do komentarza
Gość malina666 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 to aby nie poczuć deszczyku wezmę dobrą wodeczkę prosto z ukrainy !sciana Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 to aby nie poczuć deszczyku wezmę dobrą wodeczkę prosto z ukrainy !OKK Jedną????????????? Sam będziesz pił? !sciana Odnośnik do komentarza
Gość malina666 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 to aby nie poczuć deszczyku wezmę dobrą wodeczkę prosto z ukrainy !OKK Jedną????????????? Sam będziesz pił? !sciana No z pleczaczkiem przyjade !V Zacznie sie od zagranicznego alkoholu, a pozniej zobaczymy co Ty masz do zaoferowania !V !V Cos czuje ze jak rpzyjade to juz Ci będzie wszytko jedno co to za alkohol będzie Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 malina ale jedną flaszeczkę ciężko będzie podzielić na ponad 200 pyszczków !sciana weź więcej ;P Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wszyscy widzę napaleni na gorzałę, więc nie powinno być problemu z browarem zlotowym !OKK !sciana pzdr Odnośnik do komentarza
Gość malina666 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 coś wymyślę !sciana Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wszyscy widzę napaleni na gorzałę, więc nie powinno być problemu z browarem zlotowym !OKK !sciana pzdr Browar do zapicia !V Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Może nie tyle co browar, co jego produkcja Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Może nie tyle co browar, co jego produkcja Chyba miałeś na myśli produkt. Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Napój o kolorze złocistym Odnośnik do komentarza
zx_space Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 mam pytanie, czy po alkoholu na burgmanii zdarzają się jakieś incydenty np. bójki? Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 no co ty.. tu kulturni ludzie są... To nie zlot kongresowy, gdzie można za złe barwy lub obrazę barw, po twarzy dostać. Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 mam pytanie, czy po alkoholu na burgmanii zdarzają się jakieś incydenty np. bójki? Tylko wtedy jaj ja jestem na bani Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 mam pytanie, czy po alkoholu na burgmanii zdarzają się jakieś incydenty np. bójki? No już nie przesadzajcie, Abach z Plebanem zawsze się tłuką PS. zx, czy słyszałeś kiedykolwiek lub czytałeś na forum o takich incydentach w naszej "społeczności" bo nie rozumiem pytania Odnośnik do komentarza
zx_space Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 mam pytanie, czy po alkoholu na burgmanii zdarzają się jakieś incydenty np. bójki? No już nie przesadzajcie, Abach z Plebanem zawsze się tłuką PS. zx, czy słyszałeś kiedykolwiek lub czytałeś na forum o takich incydentach w naszej "społeczności" bo nie rozumiem pytania no i oto mi chodzi, Abach z Plebanem zawsze się tłuką i może zobaczę ich w akcji pytanie było o incydenty myślałem, że odpowiedź będzie taka: bójek nie ma ale czasami brakuje alkoholu, prądu itp. Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 mam pytanie, czy po alkoholu na burgmanii zdarzają się jakieś incydenty np. bójki? Zawsze możemy zorganizować - nawet i bez % na rumak... znaczy się skuterach kruszyć kopie Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Widzę, że ludzie nie mogąc się doczekać znoszą już kwadratowe jaja itp Abach z Plebanem zawsze się tłuką i może zobaczę ich w akcji ..a i owszem.. ale zazwyczaj zaczynają z widownią Ogólnie najpierw bijemy kobiety, potem dzieci i starszyznę, następnie tych co ostali i na końcu samych siebie. A jak już się nam znudzi, każdy bierze losowy skuter i robimy "destruction derby". Wygrywa ten, któremu zostało co najmniej 2cm plastiku na skuterze. A na koniec, tuż przed snem zjadamy wszelkie koty, psy i ptactwo (stąd mamy termin "szarańcza"). Edit. a i mydeł też pilnujemy Odnośnik do komentarza
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ale leje, burza, grzmoty, to się będzie jutro jechało, że hey !OK Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Do Wawki właśnie się dokulała - ale wali !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Właśnie wróciłem z Warki po dostarczeniu "rekwizytów" różnej maści. Pamiętajcie o swoich numerach zlotowych, bardzo to ułatwi i przyśpieszy rejestrację. Tradycyjnie kilka fotek: Bigu osobiście wita nowo przybyłych Burgmaniaków Wszyscy są bardzo zaangażowani, robota wre ... Więcki i ich chata Marynarz i jego port Do zobaczenia. !OK Odnośnik do komentarza
Gość Cappo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Widze, ze siateczki hondy robia za worki z piachem. Trzeba bronic kwatere glowna... Sorki za znaki ale z tel. Pisze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi