michu Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 my wyjeżdzamy 0 10 tej z Bydzi ,to około 10.45 w Jelonku (Tuchola) !scooter
Bobas Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Byli, zupę spożyli i pojechali dalej. Nie żeby zimno było, ale........
Tomekgdz Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Dotarłem do domu cały i zdrowy Dziękuje wszystkim za miłe spotkanie proszę o foto relacje Kiedy następne spotkanie ?
rob1969 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 I ja już na miejscu Cały , zdrowy i nieco przemarznięy bez okularów po przejechaniu 350 km. Dzięki wszystkim za super spotkanie, chyba ostatnie w tym roku na .
Klubowicze robson Opublikowano 22 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2009 Byli, zupę spożyli i pojechali dalej.Nie żeby zimno było, ale........ !OKK Czyli jednym słowem zjedli Wam obiad na cały tydzień , ale czego się nie robi dla kolegów !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2009 Byli, zupę spożyli i pojechali dalej.Nie żeby zimno było, ale........ Czyli jednym słowem zjedli Wam obiad na cały tydzień , ale co się nie robi dla kolegów !OKK Bardzo śmieszne mam nadzieje, że ktoś to sprostuje Dzięki wszystkim za miłą jazdę !scooter i spotkanko. Nie to żebym się czepiał, ale ten co mniał najbliżej przyjechał katamaranem Tomcio kto teraz liczy Twoje km?
upiór Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 No to fakt Bobas teraz cały tydzień na mrożonkach . No dobra zacne przedmuchane i do snu zimowego ustawione , szkoda tylko że ta pogoda troszkę do bani zimno i kask mi parował , jakby jakieś centralne na szybę ,albo nawiew z ciepłym powietrzem . Dzięki wszystkim za spotkanie szkoda że czas tak szybko mija . Kilometry co tam , zacna zaledwie się rozgrzała , tak na marginesie Rob Kolego sam widziałeś na zacną to się ludziska oglądają !scooter , a do tego jak jeszcze zacny kolorek , to tylko fotki robić na pamiątkę !OKK . Tak więc kujawsko pomorskie w hondy idzie ten tego panie , jak pamiętam wspominałeś coś o wiośnie że zmiany idą czy jakoś tak Rob nie pękaj zacna .
michu Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Witajcie My też jesteśmy w domku , dzięki wszystkim za mile spędzony czas .. . Trochę się ludziska oglądali !OKK Bobasku dzięki za załatwienie kamizelek SZACUN Fotki wrzucę jutro !scooter
Bobas Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Byli, zupę spożyli i pojechali dalej.Nie żeby zimno było, ale........ Czyli jednym słowem zjedli Wam obiad na cały tydzień , ale co się nie robi dla kolegów !OKK Obiad jedliśmy w restauracji wśród wielbłądów, lam, kóz, niedźwiedzi i papug. To nie kit, tak było na poważnie !scooter Chłopaki, wstawiać foty!!!!!!!!!!!!!!!!!
michu Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Byli, zupę spożyli i pojechali dalej.Nie żeby zimno było, ale........ Czyli jednym słowem zjedli Wam obiad na cały tydzień , ale co się nie robi dla kolegów !OKK Obiad jedliśmy w restauracji wśród wielbłądów, lam, kóz, niedźwiedzi i papug. To nie kit, tak było na poważnie !scooter Chłopaki, wstawiać foty!!!!!!!!!!!!!!!!! Krzychu zapomniałeś dodać , że była tam kuzynka Agatki z Raciąskiego Młyna
Bobas Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 To fakt, Pidżam miałby z kim pogadać !scooter
Burgerman Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Super wycieczka - a jakie ładne kamizelki! !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 22 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2009 Michałku - fotki fajne , no i kamizelki też OK !V , i nawet rozmiar dla samego Prezesa się znalazł . Cztery zacne i jeden B400 , szkoda że nie mogłem być tam z Wami ,ale niestety nie zawsze można ... Rob - wreszcie się pokazałeś , a już myślałem że coś się z Tobą dzieje nie dobrego . Następnym razem postaram się być z Wami , nie najgorszą jesień na razie mamy
upiór Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 B 400 ma dni policzone . zacna i jeszcze Silver . Robert następnym razem to stawiasz gulaszową !V . Michu fotki szacun Kolego .
Sympatycy siemik Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2009 Fajnie że wycieczka się udała.Wychodząc dzisiaj rano do pracy martwiłem się że nici z przejażdżki bo w Malborku mgła i deszczyk kropił. Pozdrawiam twardzieli na i tego w 4oo również .
Tomekgdz Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Michałku - fotki fajne , no i kamizelki też OK !V , i nawet rozmiar dla samego Prezesa się znalazł . Robert zobacz jak ładne wyglądam w nowej kamizelce w Grudziądzu to laski piszczały i prosiły o autograf
krzys-68 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 B 400 ma dni policzone . zacna i jeszcze Silver . Robert następnym razem to stawiasz gulaszową !V . Nie naciskaj teraz Roberta na zupę-ma cel do osiagniecia.Zbiera na ... Oby tylko nie ta barwa
oyooyo Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Pięknie się bawiliście ! Zazdroszczę. Miałem ostatnie dwa tygodnie ciężkie, nawet forum omijałem kołem, by mnie nie wciągnęło. Wreśzcie wyszedłem na prostą. Egzaminy zaliczone.
Tomekgdz Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Egzaminy zaliczone. Sławek pełen szacun !OKK kiedy !piwko
michu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Było super .... ale my jesteśmy wariaty Było by fajnie się znowu spotkać , pośmigać no i !piwko !OKK , bo ziąb okrutny !tut
rob1969 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Upiorku !OKK . Widzę ,że nie mam zbyt dużego wyboru, choć wczoraj to JA wyróżniałem się spośród !piwko i marką i kolorem !tut. Michał ,dzięki za foto i uratowanie gardełka przed chłodem.
upiór Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam z wieczora . Rob co Ty piszesz wyróżniałeś się to fakt jak ludziska spoglądały na zacne !piwko , to i na te B 400 że jakoś taki inny amerykański . Ale co fakt to fakt , wyboru to tu nie ma !tut tylko zacna no i jeszcze kolor ,to szacun by był dla Kolego . Ale widzę że Kolegę nosi oj nosi w tym temacie , Wspomnij jak Bobas pytał o !OKK taka cisza zapadła , po prostu zacna i nie ma o czym dyskutować , no chyba że o pogodzie .
michu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Pięknie się bawiliście ! Zazdroszczę. Miałem ostatnie dwa tygodnie ciężkie, nawet forum omijałem kołem, by mnie nie wciągnęło. Wreśzcie wyszedłem na prostą. Egzaminy zaliczone. Sławek Gratulacje
Bobas Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Cała porcja nowych kamizelek jest już u swoich właścicieli. Dziś Siemik wpadł do mnie po ostatnią sztukę. Nie chciał Psierun nawet kawy, ale fajnie było się spotkać Siemik wracał w kamizelce do domu samochodem. Ach, ci skuteromaniacy
Rekomendowane odpowiedzi