Sympatycy siemik Opublikowano 1 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2009 Rozpoczynam nowy miesiąc. !happybth (tylko dlaczego przejechane 100 m zacną wykreowało w Tobie taką świadomość? ) Bo na TMAXie nie zrobiłem więcej !happybth i mam jednakowe porównanie.
Bobas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zoba jak się pospieszył !happybth A ja myślałem, że wszyscy na groby idą, a tu Siemik dał czadu z nowym miechem !happybth
Tomekgdz Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Siemik od rana szuka sklepu z ……… !happybth Dowiedziałem się, że od czwartku jestem zaprowiantowany u kolegi Siemika !happybth dla tego on biega już po monopolowym by spełnić Moje zachcianki !happybth
orcio Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ale pogoda !happybth dobra na !happybth a tu trzeba na groby . Robson moje gratulacje z okazji nowego nabytku
michu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 No i jak nakazuje tradycja Siemik stawia !happybth !happybth !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 1 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja byłem tylko zatankować zacną !happybth , i na krótkiej przejażdżce polansować się po mieście nowym nabytkiem . Chyba już się przyzwyczaiłem do Hondy !happybth . Więcej nie będę słodził , bo jeszcze ktoś pomyśli że się zakochałem w SW !happybth
Burgerman Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Rozpoczynam nowy miesiąc. (tylko dlaczego przejechane 100 m zacną wykreowało w Tobie taką świadomość? ) Bo na TMAXie nie zrobiłem więcej i mam jednakowe porównanie. Ty czekaj ja Ci dam 100m :D . Przez kilkanaście kilometrów zagryzałem wargi ze strachu patrząc w lusterko Twojego Burgmana jak Ty na T-Maxie robiłeś wężyki i slalomy. A tak w ogóle to i tak stawiasz !piwko !piwko !piwko !piwko !piwko !piwko za rozpoczęcie miesiąca. !OK
krzys-68 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja byłem tylko zatankować zacną !piwko , i na krótkiej przejażdżce !piwko i juz tankować?prawda to jednak ze trzeba wozic zapasowy karnister?
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2009 Żadne szukanie po sklepach,całe osim godzin na 2oo w pracy.Lekko zziębnięty ale było extra
Klubowicze robson Opublikowano 1 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja byłem tylko zatankować zacną !piwko , i na krótkiej przejażdżce !piwko i juz tankować?prawda to jednak ze trzeba wozic zapasowy karnister? Spoko , spoko - jezdziłem od początku posiadania na tzw. oparach , chciałem również sprawdzić sposobem Artixa ile zostało w baku , ale od czasu gdy zaczęła migać ostatnia kreska , przejechałem ok. 50km i po zatankowaniu zmieściło sie tylko 14 litrów !piwko
upiór Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Robercie sprawdziłeś , ale nie zapomnij ile zacna waży , bo zawsze nie jest z górki hi hi ale szacun za odwagę .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2009 ale od czasu gdy zaczęła migać ostatnia kreska , przejechałem ok. 50km i po zatankowaniu zmieściło sie tylko 14 litrów Jesteś ryzykant, janigdy nie wlałem więcej niż 12,5l awiele razy korciło mnie jechać do następnej stacji paliw !piwko
krzys-68 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ale od czasu gdy zaczęła migać ostatnia kreska , przejechałem ok. 50km i po zatankowaniu zmieściło sie tylko 14 litrów Jesteś ryzykant, janigdy nie wlałem więcej niż 12,5l awiele razy korciło mnie jechać do następnej stacji paliw "jest zabawa jest ryzyko" jak mawiają kierowcy ciezarówek do tirówek w odpowiedzi na pytanie czy nie boją sie chorób
upiór Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam z wieczora , dopiero teraz mam czas i co czytam w pazdzierniku kolega z malborka znowu obraził takie ładne skutery ech maxi skutery . Drogi kolegi raz jeszcze napiszesz coś obrazliwego na zacne to inaczej pogadamy !piwko !happybth !happybth !OKK . Kolega z dolnej ( z dolnych pokładów ) Polski nie dał rady i dał sobie na luzik , tak wiec drogi i serdeczny mój przyjacielu luzik , luzik bo jak nie to naślę na kolegę koleżankę Sylwię !YES . p.s Dodam tylko że koleżance z malborka zacna się podoba o i tyle .
Bobas Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zachęcam do odwiedzenia w NIESKUTEROWYCH tematu *POSZUKIWANI* !happybth
michu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witajcie Dopiero wróciłem z roboty !happybth Robsonek !piwko !tut pomału się zakochujesz w ZACNEJ !piwko !OKK i tak trzymać
jack daniels Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Robson!!! Do dzisiaj jestem w szoku, a ostrzegałem i mówiłem żebyś zawsze miał przy sobie czosnek i kołek. Wygląda że za póżno. W takiej sytuacji nie pozostaje mi nic tylko pogratulować przynależności do podejżanej grupy posiadaczy podejżanych ZACNYCH. !piwko !OKK !OKK Pozdrawiam będąc w opozycji J.D. !happybth P.S.1. Niech żyje Burgerman i Jego T-max !piwko P.S.2. Niech żyje Siemik i Jego Burgolot !tut
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2009 Niech żyje Siemik i Jego Burgolot !V !OKK Coś mi się wydaje że Jacek chce nabyć coś co nas wszystkich zaskoczy a teraz przygotowuje grunt Na tą chwilę jeszcze nie potrafię rozgryźć co ma na myśli.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2009 Jacek kupi Tmaxa bo to dla niego jedyny słuszny wybór !OKK
jack daniels Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siemik!!! Musimy się trzymać razem bo inaczej ta tajemnicza grupa wyznawców Srebrnego Wiatru nas połknie. W jedności siła więc kupą Mości Panowie! !V Podpadnięty opozycjonistaJ.D. !OKK
upiór Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siemik!!! Musimy się trzymać razem bo inaczej ta tajemnicza grupa wyznawców Srebrnego Wiatru nas połknie. W jedności siła więc kupą Mości Panowie! !V Podpadnięty opozycjonistaJ.D. !OKK No i tak trzymaj opozocjonista . Proszę mi tu kolegów nie urabiać każdy dokładnie wie czego chce , prawda Bobasku . Ty kolego tam na dole się pilnuj bo czas płynie bardzo ale to bardzo szybciutko , a Tmaxa jak mnie nie lubisz to se kup , tylko puzniej nie płacz że w całej Zielonej Górze wszyscy wywalają na zacna o i tyle . Porozmawiaj z Jagodą a Ona sama Ci powie jak zacna wygląda i jak laski się oglądają . Napisze jak powiada Fundi no co ty mi teraz robisz .Pa pa kolego .
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2009 Siemik!!! Musimy się trzymać razem Jacek sorki,ale kiedyś trzymałem się z "laską" i po krótkim czasie mnie rzuciła,potem znów trzymałem się z "L"i zaś to samo.Teraz nie trzymam się z żona i żyjemy razem z Sylwią szczęśliwie już trzynaście lat !OKK .
Burgerman Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zobaczcie co znalazłem na oficjalnej galerii Raciążkiego Młyna !V http://www.raciaskimlyn.las.pl/index.php?k=4&a=5 Ciekawe czy wszyscy siebie rozpoznają? !OKK
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2009 Teraz pewnie rabat dla burgmani co najmniej 50% !V Robson do taj pory to chociaż się wyróżniałeś wśród kolegów na Hondkach patrząc na zdjęcia z galerji ośrodka, teraz będę musiał wytężać wzrok do rozpoznawania "kierowników" "skrzydełek" !OKK
michu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zobaczcie co znalazłem na oficjalnej galerii Raciążkiego Młyna !OKK http://www.raciaskimlyn.las.pl/index.php?k=4&a=5 Ciekawe czy wszyscy siebie rozpoznają? No proszę , normalnie jestesmy sławni
Rekomendowane odpowiedzi