rob1969 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Michał chętnie, ale najwcześniej w weekend, bo nocne jazdy w tygodniu raczej mnie nie bawią !OK Upiorku ja zawsze zimą jestem aktywniejszy a poza tym !guns Pozdrawiam
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2009 Panowie idzie globalne ocieplenie w weekend ma być 15 st. c nic tylko śmigać !OK !guns a nie od rana
krzys-68 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Panowie idzie globalne ocieplenie w weekend ma być 15 st. c nic tylko śmigać !OK !guns a nie od rana !piwko zawsze tak jest jak opony na zimowe zmienie na szczescie potem przychodzi zima a patrząc na mojego psiaka to raczej ciepło nie bedzie
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2009 Siemka.No i grypa dopadła rodzinkę.Sylwia leży rozłożona na "łopatkach" ale przez chorubsko !OKK Ania również,tylko ja trzymam się jeszcze bo biorę dłuższy czas przeciw ciała na grypę w postaci !sciana i uwierzcie to naprawdę działa. Z podziękowaniem dla "PREZESA" !w00t za naukę !TAZ .
upiór Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Ło matko to zaraza jakaś czy co . Pisali o zacnej żle i co !w00t !TAZ . Grześ niech cały Nogad wraca do zdrówka oj rodzinka , ma się na myśli . Ta pogoda jest teraz taka do bani wracajcie do zdrówka kochani !sciana . Kowalewo jest z Wami . Pozdrowionka dla całego ma się rozumieć tego no jak to było , a Malborka !OKK .
Burgerman Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Siemka.No i grypa dopadła rodzinkę.Sylwia leży rozłożona na "łopatkach" ale przez chorubsko Ania również,tylko ja trzymam się jeszcze bo biorę dłuższy czas przeciw ciała na grypę w postaci !TAZ i uwierzcie to naprawdę działa.Z podziękowaniem dla "PREZESA" za naukę . Ja w tym roku kosztowałem Tajskich masaży. To dopiero daje przeciwciała !OKK przeciw grypie i przeziębieniu - Polecam . Poza tym jazda na Maxi przy +5 stopniach też nieźle konserwuje, a po jeździe np. góralski grzaniec Gdybyś miał służbę poza kolejnością to służę pomocą przy ogrzewaniu stóp Sylwii Grzegorz, plakat i nalepki na motomikołaje dostaniesz jak przejdziecie pełną kwarantannę - cobyś mi juniorów nie zaraził. Jutro wraca do mnie moja !sciana Yamaszka, kurcze już stęskniłem sie za nią. !w00t Olka wściekła i zazdrosna jak widzi jak tęsknię za Maxi. Mają zamontowac alarm i wyjście z akumulatora do ładowarki ze wskaźnikiem naładowania akumulatora. Widzieliście zdjęcia Worlana gdzie w nowym T-maxie jest akumulator. Trzymajcie się ciepło i nie dawajcie się choróbskom. Pozdrawiam wszystkich kujawiaków i tego z pod Kowalewa z osobna.
orcio Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Pogoda nie jest zła na !sciana a ja mam w końcu wolny dzień więc pale maszynę i w drogę . Oglądałem dziś zdjęcia z Mierzeji tylko pozazdrościć udanej imprezy !w00t
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2009 Orcio gdzieś Ty był jak Cię nie było? Muszę Cię ostrzec abyś nie jechał w kierunku Kwidzyna ,bo dość duża mgła i mokro na drodze. Udanej przejażdżki.
krzys-68 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 taka sama pogoda w okolicach Gdz-a !NOT
michu Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Michał chętnie, ale najwcześniej w weekend, bo nocne jazdy w tygodniu raczej mnie nie bawią Upiorku ja zawsze zimą jestem aktywniejszy a poza tym !guns Pozdrawiam Nie ma problemu jak będzie pogoda !OK to pośmigamy , mam nadzieje ,że wszyscy z regionu dołączą !V !NOT !scooter !scooter !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 17 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie ma problemu dajcie znać a pośmigamy razem !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter albo !piwko !piwko !piwko
orcio Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Orcio gdzieś Ty był jak Cię nie było? Muszę Cię ostrzec abyś nie jechał w kierunku Kwidzyna ,bo dość duża mgła i mokro na drodze. Praca , szkoła i jeszcze do tego kończe remont w domu wiec łapie każdą pogode żeby nie zapomnieć jaka to przyjemność jazda !scooter
michu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Orcio gdzieś Ty był jak Cię nie było? Muszę Cię ostrzec abyś nie jechał w kierunku Kwidzyna ,bo dość duża mgła i mokro na drodze. Praca , szkoła i jeszcze do tego kończe remont w domu wiec łapie każdą pogode żeby nie zapomnieć jaka to przyjemność jazda !happybth No i nastepny na dzielna przejażdżkę !happybth !happybth !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2009 Pogoda faktycznie dopisuje tylko jeździć i jeździć.Niestety weekend zajęty !happybth .Zazdroszczę wam przejażdżek.
Bobas Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Kamizelki i naszywki jutro będą wysłane do mnie
upiór Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Ten to wie jak szmal zarabiać , bobasku pozdrawiam .
rob1969 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Jolka, Michał- dzięki za krótkie ale miłe spotkanko
krzys-68 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 gdzieś czytalem że to organizator spotkań zawsze taki biznes robi ze na nowe maxi starcza ale żeby na naszywkach też taka marza była Zaraz siemik napisze ile w plecy czasu ( bo pieniedzy nie policzył) jest i ja mu uwierzę,kilka razy mialem "przyjemność" organizowania takich imprez i nie zazdroszczę tym kolejnym odważnym
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2009 I tu się mylisz.Organizowanie imprez sprawia mi dużą przyjemność szczególnie gdy uczestnicy są zadowoleni.Co do czasu i pieniędzy Ważne że już po, można sobie kupić np.kufer z bagażnikiem i światłem stopu Na nowe MAXI raczej nie starczyło .
Bobas Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ważne że już po, można sobie kupić np.kufer z bagażnikiem i światłem stopu Na nowe MAXI raczej nie starczyło . Grzesiu, to fakt, że za dużo nie zarobiłeś. Ja na głupich naszywkach mam na komplet nowych opon i szybę turystyczną
krzys-68 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 I tu się mylisz.Organizowanie imprez sprawia mi dużą przyjemność szczególnie gdy uczestnicy są zadowoleni.Co do czasu i pieniędzy Ważne że już po, można sobie kupić np.kufer z bagażnikiem i światłem stopu Na nowe MAXI raczej nie starczyło . ale z wydatkami poczekaj,przyjda rachunki telefoniczne ,pewnie jako bonus od mikolaja
Burgerman Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ważne że już po, można sobie kupić np.kufer z bagażnikiem i światłem stopu Na nowe MAXI raczej nie starczyło . Grzesiu, to fakt, że za dużo nie zarobiłeś. Ja na głupich naszywkach mam na komplet nowych opon i szybę turystyczną Już się czuję skrojony na naszywce. Dobrze, że nie zamówiłem kamizelki.
Mareczek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaraz siemik napisze ile w plecy czasu ( bo pieniedzy nie policzył) jest i ja mu uwierzę,kilka razy mialem "przyjemność" organizowania takich imprez i nie zazdroszczę tym kolejnym odważnym --------------------------------* ale z wydatkami poczekaj,przyjda rachunki telefoniczne ,pewnie jako bonus od mikolaja ----------------------------------------------* P.S. Nabijam sobie licznik postów
krzys-68 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 spam faktor ważna rzecz tym wiekszy szacun dla organizatorów spotkań zaangazowanie i poświcony czas jest bezcenne
Mareczek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 spam faktor ważna rzecz Zastanowiło mnie co to za słowo i co to znaczy , teraz już wiem. http://www.autocentrum.pl/go/803__Forum__871846769 http://www.autocentrum.pl/?FF=812&tid=1531712936 P.S. Nabijam sobie licznik postów
Rekomendowane odpowiedzi