upiór Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Kto znowu dał się namówic Upiorowi? Dzisiaj jestem uziemiony, !vampire T-max na przeglądzie, wróci do mnie dopiero w poniedziałek. Na Malbork !USA !scooter . No Radek pojechałeś kolego hi hi . Mam rozumieć że kolega jest gotowy do spotkania !OKK !w00t . Hi hi zabrali Mu na przegląd no tak co racja to racja a tu taka pogoda . Jak powiadał swego czasu nie żeby tam śmigał w niedzielę !YES . Radziu serdecznie pozdrawiam Olgę również i cały Malbork . P.S Zacna górą !OKK .
Bobas Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Przestańta juz gadać o tej zacnej, tylko się do roboty weźta i zbierajta kasę na letni wyjazd !USA !scooter !vampire !w00t
michu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Przestańta juz gadać o tej zacnej, tylko się do roboty weźta i zbierajta kasę na letni wyjazd !scooter !vampire !w00t Już na samą myśl papa mi się cieszy !USA !OKK !OKK !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2009 Ja też powróciłem do domku i zacną troszku musiałem wypucować Co do wyjazdu letniego to coś ktoś mówił??? Ja chce do Czarnej Perły na lody !scooter
upiór Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Jutro śmigam na 4 00 do Bydzi i tam zapadną pierwsze decyzję odnośnie lata . A teraz coś dla Jacka nie żeby tam do niego jechać , ale czemu nie !YES !OKK !scooter !vampire !w00t !USA !OKK .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2009 Bydzia czeka !scooter
krzys-68 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Przestańta juz gadać o tej zacnej, tylko się do roboty weźta i zbierajta kasę na letni wyjazd !OKK !scooter !vampire !w00t Krzys problem w tym że nie problem z $$$ a z czasem !OKK jak masz czas nie masz $$$ !USA
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2009 Ale się dzisiaj działo Niestety dopiero wróciłem z pracy a jutro na dwunastą,muszę odrobić trzy dni z ubiegłego tygodnia !w00t .Zazdroszczę udanej przejażdżki Może by tak koledzy wpadli na śniadanko do Malborka?Do godz.10.30 w Macdonaldzie są dobre kanapeczki śniadaniowe !USA Ja oczywiście na rogatkach czekał bym na turystów z kujaw. !vampire !scooter Pozdrawiam-Pozytywnie Zakręconych
Burgerman Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Jutro śmigam na 4 00 do Bydzi i tam zapadną pierwsze decyzję odnośnie lata . A teraz coś dla Jacka nie żeby tam do niego jechać , ale czemu nie !scooter !vampire !w00t !USA !OKK . Jak będą chociaż wstępne ustalenia dajcie jakieś info, żeby urlop klepac. Tylko trasę zaplanujcie w miarę długą cobym mógł rozpędzic się swoją Yamahą Malbork też pozdrawia kolegów od zacnych i nie tylko. !OKK !YES P.S Siemik w poniedziałek będę miał naklejki na motomikołaje 2009, chcesz może też plakat z motomikołajów 2008. Twoja facjata pewnie też na nim będzie,
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2009 P.S Siemik w poniedziałek będę miał naklejki na motomikołaje 2009, chcesz może też plakat z motomikołajów 2008. Twoja facjata pewnie też na nim będzie, !vampire Pytanie.Oczywiście że chce !scooter
Tomekgdz Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zazdroszczę Wam jazdy, ale wczoraj coś mi wypadło tak, że nici z jazdy Dzisiaj pogoda w Grudziądzu !scooter !NOT
michu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Witajcie. Planowałem dziś małą przejażdżkę ale pogoda niestety nie dopasowała ,więc nici z wyjazdu. !scooter
Bobas Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Przestańta juz gadać o tej zacnej, tylko się do roboty weźta i zbierajta kasę na letni wyjazd !scooter !NOT Krzys problem w tym że nie problem z $$$ a z czasem jak masz czas nie masz $$$ A ja cholera ani czasu, ani pieniędzy,ani skutera nie mam
krzys-68 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 to ostatnie rzecz nabyta. Dziś nie masz-jutro juz mozesz mieć !scooter jakbyś potrzebował przyczepki to melduj
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2009 Wielkie dzięki Upiorkowi za odwiedziny. posiedzielim pogadalim ale niestety nic !scooter Co do dzisiejszego dnia to będe jechał za Swiecie, kolega przywiózł pare moto ze Szwajcarii i jadę zobaczyć te sprzęty. Bobas co byś chciał można zagadać
krzys-68 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a gdzie dokładnie? "za Świecie" brzmi enigmantycznie !scooter
michu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Upiorku Dzięki za spotkanie , był milo chociaż chwilkę pogadać !happybth
rob1969 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 No a ja dzisiaj pośmigałem !happybth !tut Pogoda u mnie .
Bobas Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Bobas co byś chciał można zagadać Nie mam kasy niestety !tut !happybth
michu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 No a ja dzisiaj pośmigałem !happybth !tut Pogoda u mnie !OK !OK . No jesteśmy dumni z Ciebie !OK Bobas nie martw się ... jak to zwykliśmy mówić po złym przychodzi DOBRE I tej wersji będziemy sie trzymać
krzys-68 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 No a ja dzisiaj pośmigałem !happybth !tut Pogoda u mnie !OK !OK . gdzie Ty mialeś pogodę na ? szybciej na !OK
rob1969 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Nad Pałukami dziś pogoda ok do śmigania, 12 stopni, bezdeszczowo tylko korzystać z okazji i !happybth a teraz to i czas na !tut
upiór Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam z rana , dzięki za spotkanie kolegom z Bydzi no i za ciacha mniam i kawę . Zawsze jest szacun za spotkanie tylko szkoda że nie na !scooter . Pogoda jak widać nie nastraja na śmiganie . No ale co nie którzy pośmigali !tut . Rob ta pogoda planowana była nad Bydzią . Michu co racja to racja po złym przychodzi dobre , tak wiec Bobasku głowa do góry .Wieczorem jak będziesz zasypiał to zamknij oczki i po wspominaj śmiganie po Czechach , a od razu powróci pogoda ducha i uśmiech na twarzy i banan rzecz jasna !tut . P.S Widzicie Koledzy jak Rob się rozpisał , szacun kolego i pozdrawiam !tut .
michu Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Nad Pałukami dziś pogoda ok do śmigania, 12 stopni, bezdeszczowo tylko korzystać z okazji i !scooter a teraz to i czas na Rob jak tam wyglądasz z czasem? może pośmigamy w tym tygodniu?
Rekomendowane odpowiedzi