Bobas Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 No jesteśmy sławni !!!!! Najbardziej rozpoznawalny w tym tłumie jest koleś na Transalpie Nie dość, że niebieski to miał jeszcze koła od górala. Fajny klimacik był w tym Raciąskim Młynie, nie ???? A co do wyjazdu na Mierzeję Wiślaną to jutro ok.13- stej dojeżdża do mnie Michu z Jolką. Wsiadamy w białe kombi i śmigamy. Są 2 miejsca wolne. Pozdro.
orcio Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Życzę wszystkim miłej zabawy na Mierzeji szkoda że nie mogę być z wami tym razem !piwko !NOT !OK
krzys-68 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś
Burgerman Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Widzieliście? Ten z pod jakiejś tam Góry zawitał do Kątów Rybackich.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2009 Ale przyjechał na Tmaxie czy jeszcze na Burgmanie???
upiór Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Lucjan kolegę przytargał bo Burgolot pewnie jeszcze na sprzedanie a taki byl cichy , tak sobie nasz serdeczny Kolega zbiera oj zbiera . Cicho cicho a tu proszę . Jaca i cala tam ekipa wasze zdrowie . Panowie oj i Panie , to jasna sprawa fotki fotkami ale zacne marki zawsze na czele o i basta , ach .
orcio Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 jak tu cicho i spokojne nasi koledzy się integróją na Mierzeji pozazdroscic
upiór Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Orcio co racja to racja . Man tylko nadzieje że prezes poszedł spać ostatni . No a teraz poranny spacerek , i do tego jeszcze na morzem !OK .
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2009 Orcio co racja to racja . Man tylko nadzieje że prezes poszedł spać ostatni !OK . Oj chyba nie .
Tomekgdz Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Orcio co racja to racja . Man tylko nadzieje że prezes poszedł spać ostatni . Oj chyba nie . Kładłem !scooter się tyle razy, że ho ho
michu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Orcio co racja to racja . Man tylko nadzieje że prezes poszedł spać ostatni . Oj chyba nie . Kładłem !scooter się tyle razy, że ho ho Jak odpoczynek to odpoczynek
Abach Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Jak odpoczynek to odpoczynek !scooter Prezes: "obudziłem się w nocy i nie mogłem spać, zastanawiałem się co to za dzień, sobota czy niedziela?" Lepiej gdyby byłaby to sobota, ale niestety to była już niedziela.
Bobas Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie, czy firma, która robiła te nowe kamizelki to Jagatex ?
Burgerman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie, czy firma, która robiła te nowe kamizelki to Jagatex ? Zgadza się. Na ich stronie internetowej jest nr telefonu. Gdybyś zamawiał kamizelkę zamów mi dwie naszywki Burgmani do kamizelki.
Bobas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Panowie, czy firma, która robiła te nowe kamizelki to Jagatex ? Zgadza się. Na ich stronie internetowej jest nr telefonu. Gdybyś zamawiał kamizelkę zamów mi dwie naszywki Burgmani do kamizelki. Naszywki zamówione Kamizelki też !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2009 Bobas naszywki z KUJ-POM czy nie
Bobas Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Bobas naszywki z KUJ-POM czy nie Dla Radka są naszywki z logo Burgmanii, ale oprócz tego na zamówionych kamizelkach będzie napis * GRUPA KUJAWSKO- POMORSKA * !TAZ !piwko
michu Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Panowie, czy firma, która robiła te nowe kamizelki to Jagatex ? Zgadza się. Na ich stronie internetowej jest nr telefonu. Gdybyś zamawiał kamizelkę zamów mi dwie naszywki Burgmani do kamizelki. Naszywki zamówione !TAZ Kamizelki też !piwko superr !YES !tut
Bobas Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Wszyscy, którzy do tej pory kontaktowali się w sprawie kamizelek i naszywek mają tematy załatwione. Ostateczne zamówienie zamknięte. Ale na wiosnę będziemy wyglądać..... !piwko
upiór Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Bobas nie mogłem , jak ślepy i głuchy !TAZ !tut , oczywiście to żart sory . Krzysztof mam nadzieję że twój !piwko będzie chociaż srebrny !YES .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2009 Czyżby się jakiś zakup !piwko szykował ??
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2009 Krzysztof mam nadzieję że twój będzie chociaż srebrny . Jak nie może być ze "skrzydełkami" to chociaż srebrny
Tomekgdz Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Bobas widzę, że szykuje się jakaś impreza Jaka to marka rodzaj i typ?
damianibeata Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Suzuki Burgman...! Executive? Ja obstawiam na to
Rekomendowane odpowiedzi