Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 25 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 25 Maja 2024 Podobno w Krakowie było dzisiaj otwarcie sezonu - szkoda, że nikt z Krakowa nie dał wcześniej znać 😪
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 2 Czerwca 2024 Właśnie wróciłem ze zlotu w m. Oćwieka, fotek nie wstawiam bo jest pełna relacja (Imprezy, podróże). Nie mogłem znaleźć nr rej. z małopolski, a miało być parę osób z naszego woj. chyba, że się mylę !?!
Sympatycy Zenek Opublikowano 2 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2024 Fajnie że był ktoś z małopolski :). Ja mam nadzieję że w przyszłym roku uda mi się wkoncu zawitać na Burgmanii :)Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 2 Czerwca 2024 29 minut temu, Zenek napisał(a): Fajnie że był ktoś z małopolski :). Ja mam nadzieję że w przyszłym roku uda mi się wkoncu zawitać na Burgmanii :) To polecimy razem 😀
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2024 2 godziny temu, Zenek napisał(a): Fajnie że był ktoś z małopolski :). Ja mam nadzieję że w przyszłym roku uda mi się wkoncu zawitać na Burgmanii :) Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka No Zenek to będzie 20zlot, a TY stary wyga z 20to letnim stażem.... no nie może być inaczej 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Czerwca 2024 Pozdrowienia dla Wszystkich czytających z Albani chciałem coś wypożyczyć na miejscu ale zostało im tylko to 😀😀😀.Do zobaczenia, gdzieś .....
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2024 Pozdrowienia z Podbeskidzia
Użytkownicy Tony Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Czerwca 2024 U nas też pogoda łdna. Pozdrawiam.
Sympatycy Zenek Opublikowano 19 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2024 U nas też lampa konkretna.Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Czerwca 2024 2 godziny temu, Rafa303 napisał(a): chciałem coś wypożyczyć na miejscu ale zostało im tylko to Było brać. 2 koła są, kierownica jest, nawet hamulec i dzwonek 😜 co Ci więcej potrzeba ? 🤣
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Czerwca 2024 To ostatni wpis bo niestety nie związany z tematem podróży, ale strefa kibica w Himare i była nasza biało-czerona
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 21 Czerwca 2024 Jestem już w domu 🙂 i zaczynam od nowa przygodę typu coś wymyśle i gdzieś polecę. Dam znać 🤔
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 23 Czerwca 2024 Dzisiaj w pracy troszkę żal 😪, ale odwiedził mnie taki gość 2
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 15 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 15 Lipca 2024 I nic z tego, od Oćwieki - praca dom, praca dom i kilka niedziel w pracy + upały i burze, nie zrobiłem nawet żadnego komina nie mówiąc już o zdobyciu jakiejkolwiek wieży widokowej - a miało być tak fajnie 😪
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 17 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 17 Lipca 2024 Jest fajnie, byłem na zlocie w Radawie, nawet mnie wpuścili😉, km narobione, wódka wypita, koncerty zaliczone, powrót szczęśliwy, co więcej trzeba?
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 18 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 18 Lipca 2024 21 godzin temu, zicoo62 napisał(a): Jest fajnie Weź mnie nie denerwuj (troszkę zazdroszczę), a tak na poważnie żyjemy jeszcze, małopolska nie zginęła póki my i co nas czytają z (naszego regionu), żyjemy😀🤔
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 20 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 20 Lipca 2024 Coś się ruszyło, przyklejam sie jutro do małej grupki. Trasa Bochnia-Brzesko-Nowy Sącz- Barcice (zamek w Rytrze), Piwniczna Zdrój - Krynica wzdłuż rzeki Poprad tam lody obiad i do domu, trasa około 300 km (cała). Start 12.40 MacDonald Brzesko. Rozmawiałem z nimi i jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszają!
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 21 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 21 Lipca 2024 Właśnie łykam sobie Złoty Bażant i wspomnę dzisiejszy dzień: tak jak pisałem wcześniej przykleiłem się do ,,spontana,, kilku chętnych i zrobiliśmy ok.215 km. po drodze zwiedziliśmy zamek w Rytro i znowu przypadek jeden z uczestników wypadu zakupił parę miesięcy temu Burgmana 400 z m. Jasło Ciekawe czy ludzie Sapera poznają, ma znaki szczególne 😀 Następnie mały posiłek w Krynicy okolicznościowa szybka fotka na zaporze w Czchowie i do domu Może, ktoś czytający forum a nie będący jeszcze forumowiczem odważy się wspólnie uczestniczyć w małym wypadzie !
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 25 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 25 Lipca 2024 Niedziela zapowiada się w miarę. Coś się tworzy. Szczegóły podam w sobotę. Wszystkich chętnych czytających forum zapraszam w trasę 🏍️
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 27 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Lipca 2024 Tak, jak wcześniej pisałem start Bochnia godz. 9.00 z biedry obok stacji PB chętnych zapraszam 🛵
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 28 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Lipca 2024 Dziękuję wszystkim za przybycie, czyli nikomu !. Ale i tak wycieczka się udała, zlało mnie troszkę na powrocie ale tylko troszkę🙂. 280 km, ok. 5 h w siodle i niezliczone zakręty. Cytat Małe przystanki po drodze i posiłek w m. Tylicz, fajna knajpka i smaczne żarcie, jak ktoś kiedyś będzie pomykał to polecam Rybka smaczna, ale inne dania też do następnego🖖. Ale komu ja to piszę 🤔
Użytkownicy Nazir Opublikowano 28 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Lipca 2024 19 minut temu, Rafa303 napisał(a): Ale komu ja to piszę 🤔 Spokojnie Rafa! Wytrwałości☝️ Rób co robisz a w końcu zobaczysz efekt. Tym czasem jak nazwa miejscowości, gdzie jadłeś: Ty/licz, że będzie lepiej😁👍
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 10 Sierpnia 2024 To dzisiaj tylko tyle, moje RODOS zaległości (koszenie trawy), itp. a potem karkóweczka, piweczko a jutro odpoczynek i zero km. Pozdrowienia dla wszystkich 🍺 1
Rekomendowane odpowiedzi