Gość radiolog Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam, a czy oprocz czwartków są inne dni spotkań?
pilot Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Narazie w Krakowie spotykamy się tylko w czwartki. Zmienione zostało tylko miejsce. Stacja BP przy rondzie Matecznym godzina 18:00.
andi.nb Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam również propozycje aby przenieść spotkania na BP koło Matecznego bo tam obok jest kawiarnia no i mielibyśmy bliżej przynajmniej ci co na razie stawiają się na spoty. !scooter !scooter !scooter
Gość radiolog Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Narazie w Krakowie spotykamy się tylko w czwartki. Zmienione zostało tylko miejsce. Stacja BP przy rondzie Matecznym godzina 18:00. No to klops, bo akurat w czwartki siedzę całą dobę w pracy, cóż trzeba poczekać na jakąś imprezę dodatkową
pilot Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 No to kolejne spotkanie za nami.Dzięki przybyłym za miłą atmosferę i przybycie. Szkoda tylko że ciagle Ci sami są obecni i nikt nie chce do nas dołączyć. Dla przypomnienia: Spotkania odbywaja się co czwartek o godzinie 18 w restouracji: Pomodore ul. Bonarka obok Mc-Donalds na Rondzie Matecznym. Może w końcu ktoś się zdecyduję na dołączenie do naszej grupy.
reno Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 dzięki za spotkanko, wiadomości skuterowe i nie tylko. do zobaczyska w przyszły czwartek - Pilocie w sobotę sprawdzam rury ale po namyśle chyba przyznaje ci rację!
Użytkownicy Tony Opublikowano 10 Grudnia 2009 Użytkownicy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja też dziękuję za spotkanko atmosfera miejsce można pogadać o wszystkim a ci którzy nie mogą się zdecydować niech żałują. Do następnego
andi.nb Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 .Szkoda tylko że ciagle Ci sami są obecni i nikt nie chce do nas dołączyć. Może w końcu ktoś się zdecyduję na dołączenie do naszej grupy. No to żeby nie było ja się dołączam w przyszły czwartek
pilot Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 .Szkoda tylko że ciagle Ci sami są obecni i nikt nie chce do nas dołączyć. Może w końcu ktoś się zdecyduję na dołączenie do naszej grupy. No to żeby nie było ja się dołączam w przyszły czwartek Będzie nas więcej.
andi.nb Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Sie wie .Moge przyjechać z kierowcą !piwko , mowa oczywiscie o opłatku
pilot Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 W czwartek spotkanie w starym miejscu Pomodoro godzina 18:00 druga połowa mile widziana. Czekamy na tych którzy jeszcze do nas nie dołączyli a czytają to forum i są z Krakowa i okolic.
reno Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 no to hej. moja połowa zjawi się chwilę póżniej z powodu wywiadówki. ci którzy mają młode wiedzą o co chodzi. apeluję do dotychczasowych tylko czytaczy a aktualizacje stanowiska - a po ludzku - przybywajcie
andi.nb Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie ma stresu przybędziemy razem
andi.nb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 No i niestety będe sam bo moja połóweczka się rozchorowała
reno Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 no to pozdrów "połóweczkę" a browarek to nastepnym razem. zwracam uwagę na aktywizację nowych skuterowców z okolic - sądząc po wpisach w serdecznościach troszkę jeżdzców przybyło. nareszcie koniec z posuchą w Galicji. da zawtra.
andi.nb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 A ja myślałem żeś ty nasz a ty galicjok jesteś dzięki od połóweczki.
pilot Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dziękuje w swoim i Smoczycy imieniu za wczorajsze spotkanie i życzę jeszcze raz wszystkim obecnym i tym którzy nie mogli być z nami Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. PS> Do zobaczenia & stycznia i mam nadzieję że w szerszym gronie.
Użytkownicy Tony Opublikowano 18 Grudnia 2009 Użytkownicy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Następny czwartek w "pomidorze"zaliczony w super atmosferze !OKK Było nas więcej !OK !OK !OK obsługa lokalu już nas poznaje Pozdrowienia dla wszystkich "członków" i do następnego spotkania w styczniu
andi.nb Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 No właśnie ;;CZŁONKI;; do następnego,a poza tym wesołego karpia i szampańskiej zabawy !OK .Do zobaczenia za rok !OKK ,oczywiście w pomidorze
reno Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 wszystkim z małopolski / i nie tylko/ jeżdzcom 200 wszystkiego naj, naj, naj. do zobaczenia w przyszłym roku w pomodorino. ci co nie byli niech będą, ci co nie wiedzieli niech sie dowiedzą, hej
andi.nb Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 ci co nie byli niech będą, ci co nie wiedzieli niech sie dowiedzą, hej Jak to ładnie ująłeś-Ty to normalnie poeta jesteś !happybth
reno Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 to nie o pezję chodzi tylko byle skutek był. jak rozbieranie sprzęta.
andi.nb Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 I co czwartek aktualny? czy jesteście zmęczeni po balangach
Rekomendowane odpowiedzi