Gość miki Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Chłopaki ale Radiolog tylko fantazjował o tych pielęgniarkach Przereklamowal... A tak na powaznie... Witek duuuuuuuuzo zdrowka
Gość miki Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zazdrosna???? Jasne !jump Zbychu jeszcze raz gratuluje, pochwal sie
Użytkownicy Tony Opublikowano 9 Listopada 2011 Użytkownicy Opublikowano 9 Listopada 2011 U nas to czas na choróbska - Witek szybkiego powrotu do zdrowia I na zmiany - czyżby nowy sprzęt Zbychu ?
Zbychu Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 No to się chwalę. Chciałem w środę, ale nie wyszło. W czasie weekendu cuda w moim garażu. Burgman wysubtelniał i odmłodniał. Tak na poważnie to w sobotę sprzedałem, a w niedzielę przywiozłem z Łodzi K7-400 2007 czyli taki jak chciałem. Kupiony u nas w salonie przebieg 19 tys. km. Może uda się w środę przyjechać. Ach te spotkania na BP.
Użytkownicy Tony Opublikowano 10 Listopada 2011 Użytkownicy Opublikowano 10 Listopada 2011 No moje gratulacje Czekamy do środy oby była pogoda
Gość radiolog Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 To grarulacje z nowego sprzeta niech sluzy, pozdrowienia z mediolanu gdzie tez pelno nowych sprzetow, bedzie o czym opowiadac na spocie
reno Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zbychu, sprzęt zajefajny, gratulacje! Wszyscy w ilości czterech /sic/ obecnych w Pomodorino ostrzyli się nie tylko na nowy nabytek kolegi Z. ale także na obiecaną relację z Mediolanu. Musieliśmy obyć się czekoladą. Czy wszyscy chorzy są już zdrowi? Jakieś wieści? Do środy za dwa tygodnie. Oby frekwencja bardziej dopisała.
Gość radiolog Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zbychu, sprzęt zajefajny, gratulacje! Wszyscy w ilości czterech /sic/ obecnych w Pomodorino ostrzyli się nie tylko na nowy nabytek kolegi Z. ale także na obiecaną relację z Mediolanu. Musieliśmy obyć się czekoladą. Czy wszyscy chorzy są już zdrowi? Jakieś wieści? Do środy za dwa tygodnie. Oby frekwencja bardziej dopisała. Relacja nie ucieknie, ale mnie przeziębienie zmogło, żeby nie powielać przypadku Michała grzeję sie pod kołudrą, ale za 2 tygodnie będe na mur, może da sie jeszcze na 200.
Ghandi Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Miałem się też wybrać, ale jeszcze nie jestem s dobrej formie.dopadło mnie jeszcze jakieś przeziębienie. Postaram się przybyć za dwa tygodnie
reno Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Nooo dobrze, usprawiedliwieni! Tony też. Michałp, Edyta, Xeus, Pilot, Sciemniacz, Miki, Zenek ?
Michałp Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Mieliśmy malarzy z Tarnowa którzy spali u nas więc trochę bałem się ich zostawić po za tym pełno roboty mam w domu. Zgłaszam np... i się usprawiedliwiam.
Sympatycy Zenek Opublikowano 21 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2011 następnym razem sie pojawie, jak znowu nic nie wyskoczy. Jestem bardzo ciekawy relacji na zywo z targow moto.
Gość radiolog Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 No to mam nadzieję, że się widzimy w środę. Wietrzę szafę i bedę miał kilka ciuchow do sprzedania za niedużą kasę: kurtka Modeka Roma -membrana i ocieplenie wypinane (XL) Kurtka Buse -ocieplenie wypinane, membrana na stałe (XL) Spodnie Held outlaw touring, z membraną (L)
Gość radiolog Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 no Panowie i Panie co taka cisza na tym forum Czyli jutrzejsza lista obecności: Zbychu Radiolog Miki Zenek .. ... .... .....
Użytkownicy Tony Opublikowano 29 Listopada 2011 Użytkownicy Opublikowano 29 Listopada 2011 90 % ja też
marinero Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ... a gdzie jeśli można wiedzieć? Kiedyś wiem, że bywały na Matecznym a to blisko mnie więc może bym się skusił...
Użytkownicy Tony Opublikowano 29 Listopada 2011 Użytkownicy Opublikowano 29 Listopada 2011 Pomodorino ul. Bonarka 5 przy Matecznym około 18-tej zapraszamy
Ghandi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 no Panowie i Panie co taka cisza na tym forum Czyli jutrzejsza lista obecności: Zbychu Radiolog Miki Zenek .. ... .... ..... Ja bede po 18.
Sympatycy Zenek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Hejka. Ostatnio na spocie ktos z Nas przyjechal Peugotem 307 kombi. Jako ze ostatnio stalem sie mam nadzieje szczesliwym posiadaczem 307-mki mialbym male pytanko do wlasciciela
Gość miki Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Hejka. Ostatnio na spocie ktos z Nas przyjechal Peugotem 307 kombi. Jako ze ostatnio stalem sie mam nadzieje szczesliwym posiadaczem 307-mki mialbym male pytanko do wlasciciela Dzwon do radiologa
Gość radiolog Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Hejka. Ostatnio na spocie ktos z Nas przyjechal Peugotem 307 kombi. Jako ze ostatnio stalem sie mam nadzieje szczesliwym posiadaczem 307-mki mialbym male pytanko do wlasciciela no co Cię tam boli z tym peugeotem?
Rekomendowane odpowiedzi