Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GDZIE I KIEDY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja piszę w imieniu Michała, chcę was poinformować że nie przyjdzie na środowe spotkanie bo leży w szpitalu in.Dietla na kardiologii z zapaleniem osierdzia !placz1 sory :(

To trzeba go odwiedzić, leży na OIOM-ie, czy na ogólnej sali? Ej pewnie nie wyleczył przeziebienia do końca

Opublikowano

Michał trzymaj i wracaj szybko do zdrowia

Opublikowano

dzisiaj o 2 w nocy miał coś w rodzaju ataku bo zaczął się dusić i bolała go klatka piersiowa. !placz1 Nic więcej nie wiem. Leży na zwykłym oddziale (kardiologia)i tak, nie wyleczył przeziębienia a jeszcze w weekend zaczął przerabiać nasz kominek. Ech ci faceci! Mój nr tel jakby ktoś chciał się więcej czegoś dowiedzieć: 601 612 429 przekażę Michałowi wasze życzenia.

Pozdrawiam

Edyta

Opublikowano

Dzisiaj nie zdąże na spota, uszę odbrać szafę z Katowic, czekolada nastepnym razem

• Użytkownicy
Opublikowano

Coo?!! To ja specjalnie trapery pastowałem żeby oponki skopać, grochówy pojadłem coby siedzenie wypierdzieć a tu takie wieści whip.gifwhip.gifwhip.gif

Opublikowano

Ja już jestem w domu. Zobaczę się z Wami następnym razem. Pozdrawiam.

• Użytkownicy
Opublikowano

Radiolog to że Ciebie na spocie nie było to powiedzmy że się wytłumaczyłeś :sly:

Ale to że w niedzielę byłeś w moich okolicach i kolegi w pracy nie odwiedziłeś to już jest nie do pojęcia ;)

Wiem że rumaka :horse:trzeba docierać ale czasem daj mu ostygnąć :rolleyes:

Opublikowano

Michale, Edyta tyle razy mówiła byś się przykrywał.. a na poważnie, lecz serducho bo Ci będzie

potrzebne / czerwiec? /. Pozdrowienia.

Gandhi chory, Michał chory, Zbyszek na L4, hmm...

Tony, to że Radiologa nie było to skandal.Ja też jestem oburzony. Musi złożyć publiczną samokrytykę.

Opublikowano

Tony, to że Radiologa nie było to skandal.Ja też jestem oburzony. Musi złożyć publiczną samokrytykę.

No to składam samokrytyke, samobiczuję się, umartwiam i jem same korzonki, nie wiem co mam jeszcze zrobić, żeby Was ułaskawić :)

• Użytkownicy
Opublikowano

No dobra poznaj nasze łagodne serca czekoladę Ci odpuścimy nie będziemy okrutni złożysz GS-a w ofierze :D a będzie Tobie odpuszczone thumbup.gifthumbup.gifthumbup.gif

Opublikowano

No dobra poznaj nasze łagodne serca czekoladę Ci odpuścimy nie będziemy okrutni złożysz GS-a w ofierze :D a będzie Tobie odpuszczone

Kurcze, to chyba zbyt wielka pokuta hehe

• Użytkownicy
Opublikowano

Nie przejmuj się ciekawe kiedy Reno się pochwali w00t.gif

Opublikowano

Nie przejmuj się ciekawe kiedy Reno się pochwali

No czai się, hej Reno jak tam lukasz na forum, pochwal no się, bo nas ciekawość zżera

Opublikowano

RENO -STARY KOMBINATOR HE HE

Opublikowano

No chyba będziemy musieli zaczekać,aż sam nim przyjedzie i wtedy sie dowiemy.

• Użytkownicy
Opublikowano

Ci którzy byli w środę(a było ich niewielu) już wiedząthumbup.gif

Opublikowano

Ci którzy byli w środę(a było ich niewielu) już wiedząthumbup.gif

To jutra też wiem, ale z drugiej ręki to nie to samo :D

Jutro ladna pogoda ma byś, może jakiś lans wokół komina, albo kawałek dalej? Jeszcze można się podlaczyc pod grupę śląsk

• Klubowicze
Opublikowano

No właśnie myślę co by do was zawitać.Można by wspolnie polatać.Do wieczora będę sprawdzał co słychać w temacie.

Opublikowano

No właśnie myślę co by do was zawitać.Można by wspolnie polatać.Do wieczora będę sprawdzał co słychać w temacie.

No to ja dodałem posta na śląkiej ,a Ty na małopolskiej. To jak bedziesz wiedział więcej to może się uda spotkać ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Niewiem czy sam czy w towarzystwie ale powinienem byc w Krakowie ok. 12,30.Bedę wjeżdzał od strony Zakopianki.Jak by co to mój tel. 602 247 380.

Do zobaczenia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hahaaaaaaa wróciłem !!!!! mam dość szpitala jestem w domu ale lipa z jazdy mam siedzieć i nic nie robić !wchair !wchair

Chciałbym podziękować za życzenia zdrowia i za odwiedziny (szczególnie odłamowi KAWASAKI) !piwko

Trochę sie pogubiłem , Spotkanie wypada w tą środe???

• Użytkownicy
Opublikowano

I ja teżthumbup1.gif