Marynarz Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 no to i Ja nie będę gorszy i też poproszę o CD z autografami...
Agnus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 U mnie z MI?kowego linka wchodz? wszystkie zdjęcia, te z burgmani i te z tańców.Z Agnusowego wchodz? tylko z tańców, gdzie? wdarł się bł?d. Co do ceny to nigdzie się nie doczytałem czy z burgmani też po pi?taku. U?ci?laj?c, u mnie też pojawia się strona z linkami do Burgmani i do tańców, tyle, że dalej jest to co opisałem. W końcu link to link !V Poszedłem trochę na "skrót my?lowy" i tyle. Prawie 30 lat siedzę w kompach, więc czasem szybciej robię niż my?lę, takie zboczenie zawodowe !V ----------------------------- Sorry że pytam ale nie udało mi się znaleĽć filmików z parady , a wiem iż takowe były nakręcane . M-Pajak - tutaj masz np. start parady z parkingu: http://picasaweb.google.pl/agnus04/BURGMAN...944757890840338 zapewne jak poszperasz gdzie indziej to znajdziesz więcej. Pozdrawiam Agnus
Sympatycy pawel883 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Prosze o CD WoS.
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2009 co by nie być ostatnim to ja też proszę o płytę z autografami Wos. tutaj punkt widzenia mój i Jack'u z ostatniej impry w RogoĽnie.
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Widzę, że doszły new fotki i filmiki ze zlotu !V !scooter !scooter Niestety, jak do tej pory nie znalazłam nigdzie zdjęć ani "?ladu" fotek z chrzcin Piotrusia !scooter Może jaki? paparazzi trzyma je w zamknięciu pod kluczem i czeka na odpowiedni moment... ... albo na "deser" nowego w?tku - "Najmłodsze pokolenie Burgmanii" ??? pozdro
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2009 co by nie być ostatnim to ja też proszę o płytę z autografami Wos.tutaj punkt widzenia mój i Jack'u z ostatniej impry w RogoĽnie. he he. !scooter Widzę Roni że masz już parę zdjęć z Burgmanii 2010 (data na zdjęciach 2010.06.03).
MISIEK Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 To samo się wy?wietla, je?li dodasz do listy chociażby jedn? fotkę i wy?wietlisz listę.Ale może dajmy czas MI|KOWI. Niech się wypowie osobi?cie. Może jaka? zniżka dla zlotowiczów. !OKK My?lę, że nie powinno być problemu z rabacikiem przy zamówieniu hurtowym... Dowiem się jeszcze szczegółow dotycz?cych zamówień na zdjęcia. Powiem szczerze, że "w temacie" był bardziej zorientowany Majkel, ale jest niestety nieobecny od kilku dni... wysłałem już zapytanie do wła?cieciela zakładu.
eMKa Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 "Ludzie mówio...", że lepiej póĽno niż jeszcze póĽniej, więc i ja doł?czam. Dzięki Organizatorom za trud, który włożyli w organizację - z niego powstała Burgmania 2009. |wietne spotkanie, super zorganizowane - z pomysłem i polotem. Dzięki Uczestnikom za atmosferę. To był fajny czas i fajne spotkanie. Piszę tak póĽno bo bezpo?rednio z RogoĽna pojechałem do Królestwa Skuterów. Ich ilo?ć, różnorodno?ć i stan techniczny bywaj? porażaj?ce !OKK . W Rzymie spo?ród maxi moj? uwagę zwróciły sw? ilo?ci? Majki 250, Piza i okolice to królestwo Burgmanów 400, ale i nowa Majka 400 w kolorze białym dosiadana przez jak?? "biondę" przemykaj?c po autostradzie nie uszła mej uwagi !piwko . Raz jeszcze dzięki za Burgmanię 2009!
dacja Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam - ciesze się, że jest tkie zainteresowanie płytami WoS - pozwólcie jednak iż zajmę się tym po powrocie z wakacji ( czyli za jakies 2 tygodnie ) Co do zdjęć Piotrusia z chrztu to był tylko jeden fotograf w kosciele, który obiecał ze zdjecia niedługo będ? gotowe. Jak je tylko zobacze to napewno zamieszcze. Pozdrawiamy Dacja/Jurgen/Piotr
Marynarz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Fajnie je?li chodzi o płytki !TAZ bo ja też chciałem się dopisać Miłych wakacji i pozdro dla rodzinki (i reszty zespołu) !TAZ
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dzięki Dacja, będziemy czekać na fotki z chrzcin Piotrusia Co do płytki WoS, to oczywi?cie ja też się dopisuję, bardzo chętnie z autografami i życzę słonecznych i udanych wakacji pozdrowionka
MISIEK Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dla przypomnienia -galeria zdjęć ze zlotu, w wykonaniu foto-exe: http://www.foto-exe.pl/galeria.php Na wysłane zapytanie dotycz?ce rabatów na zdjęcia otrzymałem tak? odpowiedĽ: "duże zamówienia = bardzo duże rabaty tzn. proszę wysłać listę zdjęć - na pewno dogadamy się odpowiednio ----- Original Message ----- From: <biuro@instaldom.biz> To: <poczta@foto-exe.pl> Sent: Thursday, June 25, 2009 12:49 PM Subject: pytanie dotycz?ce zamówień zdjęć z Burgmanii 2009"
Marynarz Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 No dobra, troszkę czasu minęło od zlotu i miały być jakie? DVD czy co? takiego. A tu nic, cisza kompletna, więc się zapytowuję o co kaman !sciana ps. I może kto? nagrał lub wie gdzie jest ten wywiad z Mariuszem, Qwakim i Pollaco ?
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2009 I zemn? w drugim planie !sciana
Klubowicze Jordan Opublikowano 2 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2009 były podawane linki do trzech plików 185, 220 i 300Mb chyba i tam s? jedynie wywiady nagrane i jest siemik w tle:) i był chyba link z telewizji Poznań
Gość Cappo Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 dvd się robi... tak wyszło, że mam wakacje i niestety się nie wyrobiłem oficjalna relacja pojawi się w weekend dvd będzie dostępne w 2 tygodniu lipca pozdro.
Marynarz Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Dzięki Cappo za konkretn? odpowiedĽ !scooter Odpoczywaj na wakacjach !pomidor
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2009 Jak się wytłumaczyć?????????? ...lito?ci ...nie mam pomysłu ...... to może podam linka do zdjęć Burgmania 2009
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2009 Patryk nie idzie !!!!!!!!! chyba nie będzie lito?ci
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2009 Roni! teraz powinno być już dobrze Burgmania 2009
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2009 Ty to zawsze wiesz jak to uj?ć
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Października 2009 Autor Administrator Opublikowano 2 Października 2009 Pierwsza chwila wspomnień ze zlotu Burgmanii !yeah Pollaco zmontował dla nas filmik z przejazdu grupy Więcka na zlot w Rogoźnie, który jest już dostępny w menu na stronie głównej w dziale FILMY Zapraszamy !YES
Kordian Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 !yeah Super film i super nuta w tle.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 2 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2009 Nie dość że McGyver to jeszcze rezyser !yeah
Rekomendowane odpowiedzi