Kaśka Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Pewnie że było by miło sie spotkać ... w sumie to rzut beretem Ale ja niestety odpadam Nie pasuje mi ten termin Ale zapraszamy 1 maja w Bydzi jest rozpoczęcie sezonu motocyklowego !scooter
upiór Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam . Dzieki Kasiu za zaproszenie ale ja osobi?cie małe plany mam ustalone . Od 1 maja do 3 maja mam mase pracy na swojej posiadło?ci , bo w tygodniu to ja osobo?cie się nie wyrabjam , ale mam nadzieje że na mały cmyk do lasu na to znajde . Pozdrawiam serdecznie .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ale mam nadzieje że na mały cmyk do lasu na to znajde Witam Upiorku napisz co? więcej o tej propozycji bo ciekawo?ć jest duża czy ten wypad to we dwoje czy w wiekszym gronie. Zacna marka się sprawuje powoli się przekonuje bo tego ale mimo wszystko poprzedni był wygodniejszy i bardziej osłonięty od wiatru. Co do wypadu niedzielnego to to wiem gdzie i postaram się tam zjawić co prawda nie obiecuje 1-go maja w Bydzi to napewno się stawie no bo jak inaczej. Bobasku trzeba było zostać przy SW to jedyny !scooter na twoje długie nogi mówili?my Ci że burgi jest mniejszy dla Ciebie i teraz musisz podj?ć decyzje co dalej.
Bobas Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Z tymi nogami to masz rację. SW też miał niestety za nisko kierownicę i haczyłem długimi kopytami o manetki. Nie mogę męczyć się na motorku. Chcę na nim się odprężać i wypoczywać- traka jest dla mnie idea jazdy na 2oo. Co? muszę wymy?lić !scooter
upiór Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja tam Bobasowi ufam , wszak Chłopina zakręcony jak karuzela . Krzysiek proponuje motolotnię , w tym to przypadku Twoje zgrabne wręcz wspaniałe kończyny dolne będ? mogły zwisać aż do samej ziemi , no i w końcu będziesz szczę?liwy no i ?migać mógł by? ile dusza zapragnie , prawie bez żadnych ograniczeń !scooter .
Mareczek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Może jakie? spotkanko nad morzem??????? !YES !YES Spojrzałem na mapę i stwierdzam że od Was jak i odemnie do Koszalina – Darłówka Mamy bardzo podobn? ilo?ć kilometrów. Może kto? się wybiera? http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=7470 !OKK !scooter !scooter No bylo by milo sie spotkac w wiekszym gronie !OKK . W koncu nie macie az tak daleko . Bigu nikt z Kujawsko-Pomorskiego nie „podj?ł” tematu widocznie brak zainteresowania a może do Darłówka za daleko? . SW pal? za dużo? A może s? zupełnie inne powody.
michu Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witajcie Nie było mnie ostatnio na forum(troszkę pracy) Bobasku - spoko co będzie to bedzie..... Mareczku- niestety nie mogę jechac do Darłówka ... Po?więcenie motocykli w Bydgoszczy 1.05 :Majówka
Tomekgdz Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Robimy kilometry jak jutro pogoda dopisze to jedziemy do Stegny na dwa dni Marzena sama zaproponowała jestem z niej bardzo dumny !YES tylko te bagaże mowa o( ) a co robi reszta
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tomek.Siemik na pewno do 14tej.będzie czekał na ciebie !pomidor a o 15tej.ruszam z Sylwi? przez Bydgoszcz,Konin,Turek,Sieradz do Lututów.Pierwsza od osiemnastu lat taka wyprawa na motocyklu.My?lę że przeżyje !w00t
Bobas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale się chłopaki rozkręcacie z t? jazd? Pogoda na pewno dopisze !placz1 Siemik, na tak komfortowym sprzęcie jak AN na pewno dojedziesz cały i zdrowy
michu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Siemanko Ja prawdopodobnie będę co? dubał na działeczce. Tomciu- Super ..Marzenka się w końcu przekonała do motoru !happybth Ale to znaczy , że wygrałe? przetarg !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Siemiku Bydgoszcz zaprasza Was na krutki postój z kawę tylko daj znać jak będziesz
michu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witajcie . Siemik mam nadzieje ze wpadniecie na kawę . !OKK . Nie mam twojego nr tel.
Bobas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 AN ma już nowego wła?ciciela !OKK Powędrował do Łodzi.
michu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Bobas . Nie to nie możliwe . Ł?czymy sie z tob? w bólu !OKK
dr.big Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 AN ma już nowego wła?ciciela !OKK Powędrował do Łodzi. Czyli gratulacje !scooter ? A co bedzie nastepne?
Bobas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No tak, ja też jestem w lekkim szoku !pomidor Najlepiej to chciałbym BMW GS 1200, ale cholera nie mam pieniędzy !OKK !V
upiór Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Brak kasy to jakie? nie dopatrzenie . Ale stawiam no co ja stawiam , co mogę nie wiem może . Bobas Nas zaskoczy tak mi się wydaje . Wspominał chłopak o wymianie opon w samochodzie . A co będzie dalej to czas pokaże !pomidor . P.S Fundi nic mnie nie interesuje jak Ty wymontujesz ten ABS , ale ja go chcę . Bo jak nie to wiem gdzie stoi , znaczy się zacna marka . Dzięki za wizytę , niech się kula zacna marka . Robsonek dostanie szału !OKK !V .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No pięknie Bobasku co dalej? Honda DN-01 czy burgi 900 z twoim szczę?ciem to co? znowu kupisz Dzisiaj troszkę po?migałem odwiedziłem kolegę Robsona i Upiorka. Miło było i dzięki za pogaduchy
Klubowicze robson Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Robsonek dostanie szału taz.gif mad.gif . Upiorek - o co Tobie chodzi , jako? nie kumam bazy !V , chyba że o to , kto ma większego ( mam na my?li ) , no dosłownie jak mali chłopcy się przekomarzaj? - większy = lepszy !pomidor , no i jeszcze ta " zacno?ć marki " , to rozumiem !OKK Bobas zbł?dziłe? chłopaku , wracaj na skuter to Ci może wybaczymy zdradę
Bobas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Bobas zbł?dziłe? chłopaku , wracaj na skuter to Ci może wybaczymy zdradę Tam zaraz * zbł?dziłe? * Mam nogi ponadwymiarowe i tyle Gdyby? na rondzie blokował kolana pod kierownic?, a na dziurach walił piszczelami o kokpit to wiedziałby? o co chodzi. Robsonku, nawet nie ?miałbym Was zdradzić Przecież motocykl to styl życia. Czy skuter, czy choper, czy enduro, jaka to różnica ? Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego........ !pomidor !OKK !V !
upiór Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Robercie !V . Zacna marka i tyle , a jednak Cię kręci hi hi . Kto ma większego , o to jest pytanie , ale ja mam siedzenie miękkie a Ty twarde !pomidor !OKK .
Klubowicze robson Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Robercie !V . Zacna marka i tyle , a jednak Cię kręci hi hi . Kto ma większego !happybth , o to jest pytanie , ale ja mam siedzenie miękkie a Ty twarde !tut !OK . I tak masz przer?bane dwucylindrowcu zacny , tylko Cię spotkam !happybth !happybth
michu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witajcie Już jestem w domku. Bobasku - no pewnie ,że nie ma różnicy na jakich 200 będziesz jeĽdził !scooter !V , liczy sie PRZYJA?Ń Jeden za wszystkich , wszyscy za jednego
Rekomendowane odpowiedzi