Abach Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ?więta ?więta i po ?więtach niestety rzeczywisto?ć..... ale dzisiejszy dzień zaliczam do udanych na GILERCE przejechane 437 km... Widzę, że lany poniedziałek nie tylko mnie wyci?gn?ł na skuter Super, że sprzęt się dobrze sprawuje !OKK Mi co? strzeliło do głowy, żeby pojechać do Wrocławia na mecz żużlowy Atlas-Lotos. Zrobiłem 903 km Trochę zmarzłem i w krzyżu łupie, ale dałem radę Edit: Tradycyjnie zrobiłem kilka zdjęć KLIK
Tomekgdz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mi co? strzeliło do głowy żeby pojechać do Wrocławia na mecz żużlowy Atlas-Lotos. Zrobiłem 903 km Trochę zmarzłem i w krzyżu łupie, ale dałem radę Adam wielki szacunek ja też troszeczkę pojeĽdziłem, ale twój wyczyn to już co? Edit Szkoda tylko tego wyniku 49-41 !OKK Grudzi?dz wygrał 53-37
upiór Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam . Ale nam Kolega pokazał 903 km . Adam jak na jeden dzień to szacun , ale za to pogoda Ci dopasowała . Kasieńka jak czytam też ?migała ciekawe czy sama . Bobasek powiada , fajoska sprawa . Kasiu ciesze się że !OKK spisuje się na medal i tak niech będzie cały czas aż do końca ?wiata . Przecież to Włoszka ma się rozumieć , przyznam to zacna marka .
michu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ada? na ładnie ho , ho.....szacun !OK Ka?ka to super ,że sprzęcik cyka , cieszę się razem z tob? !TAZ !TAZ !OKK Ja też sobie troszkę po?migałem , jaka foajoska pogoda !OKK !OK !OKK
Kaśka Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No chłopaki pogoda zajefajna Abach wielkie gratki... Upiorku nie jeżdziłam sama.... było nas chyba 15 sztuk wszelkiej marki, koloru i mocy ale tylko ja byłam na maxi i powiem Wam że niektórzy byli w szoku co potrafi taki skuter Mam nadzieje ze Wasze SW bed? sie równie dobrze spisywały co maja"niunia"
Bobas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Adam, 903 km to już niezły wyczyn !bicz Widać, że sezon już cał? par? !w00t
upiór Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam . Kasieńko i tak trzymaj niech kolegom szczęka opada . O nasze SW się nie martw na razie szacun jak powiada Robert , zacna marka i tyle !bicz . Pogoda na sobotę ma się niestety załamać ale lato idzie i tyle !w00t !w00t .
rob1969 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Fundi , Michu dzięki za miłe i niespodziewane spotkanie :lol:Przepraszam za polowe warunki i szkoda że to tylko kawusia a nie !piwko . No ale jak mawiaj? sprinterzy co się odwlecze to nie uciecze....Może niedługo znajdzie się okazja... !OKK Zazdroszczę wszystkim smigania, ja przez 2 tygodnie walczyłem z grypk? i dopiero w ubiegłym tygodniu zacz?łem nadrabiać zaległo?ci. ci?gle mi jednak jeszcze za mało i liczę na jakie? spotkanko pł?czone ze !guns .
Bobas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 O i Rob się obudził z zimowego snu !guns
Klubowicze robson Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Już się stęskniłem za Wami ?rubowkręty Wy moje . Można powiedzieć , że sezon rozpocz?ł się na dobre , prawie wszyscy ?migaj? Jeszcze nie widziałem tej włoszki na żywo ,ale mam nadzieję że niebawem j? zobaczę Adamie - traska niezła ( wiadomo - "zacna marka" , to co że Chińska ) Rob - kiedy Ty chłopaku przestaniesz chorować , pewnie za mało ?migasz i dlatego ci?gle co? się Tobie przypl?tuje P.S. Jeszcze raz usłyszę / przeczytam "zacna marka" to nie wiem co zrobię !guns ( dotyczy głównie tego z pod Kowalewa )
upiór Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam . Hej Ty z pod Ciechocinka nie igraj z ogniem . Możesz kulać beret , jak nie masz swojego kulaj mojego . Pozdrawiam . A i tak zacna marka . Robercie wiem jak słyszysz zacna marka to robisz się taki , ale to tylko stres .
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zamiast prawić farmazony kulajcie berety do Częstochowy w niedzielę. Będzie trochę maxi !scooter
Kaśka Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Robson nie ma problemu zawsze możesz przyjechać żeby zobaczyć moj? gilerkę a tak nawiasem mówi?ć to byłam w poniedziałek w Twoich okolicach miejscowo?ć Ostrow?s .... bardzo sympatyczny ksi?dż i przepiękne rzeĽby...
michu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Rob dzięki za kawunie , była pyszna !OKK Mam nadzieję że płytki połoznone?
upiór Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 !OKK , Rob kładł płytki na skuter , o rany chcę co zobaczyć !OKK !YES . Na pewno takie w kwiatki !OKK .
rob1969 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Płytki położone, z majstrem po?więcone !OKK . A !OKK z płytkami to całkiem niezły pomysł Upiorku !YES . Przynajmniej mógłym się w?ród innych wyróżniać !YES Tylko te kwiatki !OKK
Klubowicze robson Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Robson nie ma problemu zawsze możeszprzyjechać żeby zobaczyć moj? gilerkę a tak nawiasem mówi?ć to byłam w poniedziałek w Twoich okolicach miejscowo?ć Ostrow?s .... bardzo sympatyczny ksi?dż i przepiękne rzeĽby... Kasia - była? rzut beretem ode mnie i nie dała? znaku , oj niedobra z Ciebie dziewczynka !scooter . A tego księdza to wszyscy od dawna znaj? , tylko co Ty tam robiła???? , chyba u bierzmowania już była?
Tomekgdz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Uwaga w regionie jest nowe SW czyje
Mareczek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Uwaga w regionie jest nowe SW Tomek przestań się „tajniaczyć” i przyznaj się że sprzedałe? s?siadowi , nowym wła?cicielem jest krzys-68. Wnioskuje z tego że ostatnimi czasy szykował jakie? banki na paliwo.
krzys-68 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 na pewno nie jest moje,stan posiadania sie nie zmienił i na pewno do czerwca nie ulegnie zmianie.Potem zobaczymy czy dwa nowe prawo jazdy kat. A przybed? w rodzinie i jakie beda zakusy ,jednak zdecydowanie ładniejsza jest "zacna marka Suzuki" poczytajcie jednak posty Fundi-ego,co? było p poszukiwaniach wiec...
upiór Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 O rany , co ja czytam . Kolejna zacna marka hura , hura . Ciekawe kiedy postawi !OK taki sprzęt to musowo pokropić . Piszę się na ojca chrzestnego tej maszynki , na pewno będę zmuszony mam nadzieje wzi?ć urlop .
Klubowicze robson Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Co ten z pod Kowalewa znowu pisze !OK jaka zacna marka ??? Podobno Fundi przymierza się do następnej włoszki , tak słyszałem
upiór Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ty Ty szukaj zacnej marki, może być 400 cm . Bo jak nie to Cię odwiedzimy !OK i wtedy zobaczymy co powiesz na zacn? markę . Pilnuj się Robsonku ,hi hi . Szamani zostali poinformowani o twojej postawie , wobec zacnej marki .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam wszystkich po mojej nieobecno?ci ale spędziłem troszkę czasu na poszukiwaniach innego !OK No i padło na HONDĘ FSC 600 A z 2004 roku. Nie napiszę ku zdziwieniu Upiorka że to zacna marka bo jestem pewien że w wielu sprawach nie dorasta do ATLANTICA i na odwrót ale o tym potem. Trzeba mu troszkę wkręcić Zeby co? więcej napisać. Tak więc jestem posiadaczem nie zacnej marki z pod skrzydła. Bym zapomniał napisać koloru- oczywi?cie SREBRNA
Tomekgdz Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 HONDĘ FSC 600 A z 2004 Bym zapomniał napisać koloru- oczywi?cie SREBRNA Dawaj fotki i kiedy !OK
Rekomendowane odpowiedzi