Klubowicze robson Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wiem co mam i chyba nie zmienie przynajmniej narazie A ja może zamienię np. na S..... Żartowałem
upiór Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Prawie cał? niedziele przed kompem , z przyczyn takich a nie innych . Jak pisał Tomek zajechał jak król , znaczy się Marzenka jak Królowa , na wygl?dała jak szefowa tego pojazdu . Dzięki Marzenko i Tomku za wizytę szkoda tylko że tak krótko , szczególne podziękowania dla Marzenki , kochanie jeste? wielka , a o kwiatka się nie martw temat na pewno zostanie pozytywnie załatwiony . Raz jeszcze dzięki i szacun , .
Tomekgdz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jedno małe pytanie, dlaczego taka cisza pewno wszyscy ?migaj? Ja dzisiaj odstawiłem skuter na wymianę oleju w napędzie , Artix dziękuje za pomoc. Skuter w warsztacie zostanie do jutra , bo okazało się, że ma słabe klocki hamulcowe kazałem założyć nowe na przód i tył .
Klubowicze robson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tomas dlaczego oddajesz SW do jakiego? warsztatu , jeszcze Ci go tam popsuj? , przecież masz niedaleko chyba w K........e autoryzowany serwis . Ten olej w przekładni i klocki ostatecznie mogłe? wymienić samodzielnie albo podjechać do którego? z kolegów
michu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Siemano Przed chwil? wrócili?my z działeczki (przygotowania do sezonu)
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tomcio tylko niech Ci nie wlej? oleju do wario, bo się pasek będzie ?lizgał. W końcu to też napęd Jak pisał Michu przygotowania na działce.
upiór Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam . To teraz nazywa się przygotowania . To ja tego nie wiedziałem .
Kaśka Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Słuchajcie w sobotę jest ?wiecenie jajek...ale tych kurzych tzw. moto?więconka !scooter może ma kto? ochotę się przejechać oto info: "..Moto?więconka 2009 odbędzie się 11 kwietnia o godz. 13 w parafii pw. ?w. Jana Apostoła i Ewangelisty (stary Fordon, ulica Sikorskiego).."
Bobas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W każdej wolnej chwili ?migam na skucie ( codziennie ostatnio ) No, ale od czasu do czasu zerknę na Burgmanię, żeby zobaczyć co u moich ziomali słychować
krzys-68 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 w dzień i po poludniu jest ?licznie i ciepło wieczorem,po 21-ej wracałem spod Iławy i juz tak optymistycznie nie było !placz
michu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Panowie i Panie Po ?więtach ?migamy ,zastanówcie się gdzie? Upiorku oczywi?cie Izabela.... jest aktualna !placz
upiór Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam . Michale jestem za , tylko nie wiem czy Jolce to pasuje . Czas pokaże tylko mi osobi?cie pasuje niedziela . W razie ?migania na !placz w sobotę do Izabeli to ja niestety odpadam , i dlatego proszę o nie zwracanie uwagi na moj? osobę tylko ?migać bo skuterki musz? być [przedmuchane . No a jak jeszcze pogoda się dopasuje do wycieczki to szacun . P.S No a Ten z Chojnic jak się nam Chłopina rozpisał , ?miga w każdej wolnej chwili . A na SKIPE aby z kolegami pogadać to nie ma czasu . Jak nabył , co On kupił nie pamiętam Bu , czy Wu no jaki? tam skuter to zafascynowany Kolega że aż strach nawet zadzwonić , bo człowiek nie wie o czym rozmawiać . No ale trafiła się Koledze chyba dobra sztuka skoro tyle ?miga . To teraz chyba zadzwoni !YES . W razie czego telefon wpadł mi do studni a domowego nie ma .
krzys-68 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 jakby naprawiał to by dzwonił a skoro jeĽdzi !scooter to !YES
Tomekgdz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 !OK Widzę, że wszyscy wyczuli wiosnę, bo na forum cisza czy to znaczy, że wszyscy w okolicy ?migaj? Je?li doszło do tego, że nawet ?rubokręty nie pisz? to co? się dzieje !YES
michu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam . Michale jestem za , tylko nie wiem czy Jolce to pasuje . Jolka ma paskudny grafik na kwiecień , żadnego wolnego wekendu W niedzielę po ?więtach Jolka pracuje do 14,00 Tomciu - cisza na forum , bo każdy gania przed ?więtami..............
Tomekgdz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Co tu gonić ja swoje zakupy zrobiłem w Lidlu
michu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 NOOOOOOOO ma się rozumieć , to !piwko przecież artykuły pierwszej potrzeby !OK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jolka ma paskudny grafik na kwiecień , Co ma Jolki grafik do jeżdżenia !piwko Wiosna przyszła więc !OK
krzys-68 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jolka ma paskudny grafik na kwiecień , Co ma Jolki grafik do jeżdżenia !piwko Wiosna przyszła więc !OK Michu przez skromno?ć w ten sposób swoja rado?ć okazuje Ma szanse na wyrwanie nowego "plecaczka"
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No tak, zalatani wszyscy jak psy jeste?my !OK Upiorku, zadzwonię niebawem oczywi?cie !piwko A po ?więtach to kiedy mamy ?migać ?
upiór Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam . Dopiero co z pracy wróciłem i napiszę jak już kto? pisał . Padam na pysk . Bobasku na ?miganie do Izabeli to ja mogę tylko w niedziele . Temat takowy zapodał Misiek , ale jak widać Jolka pra pra cuje , i ustawienie tematy jest trudne , aby wszystkim dopasować ale takie życie . Jak to Ty pisałe? twardym trzeba być , a nie z waty . My?lę że po ?więtach temat nabierze słońca i zobaczymy co i jak . Pozdrawiam serdecznie !OK , no i szacun i beret , z antenk? !piwko .
michu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tylko spokojnie jako? się zgadamy na !NOT i będzie dobrze
Tomekgdz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tomek zrobił sobie dzisiaj wycieczkę !NOT , co dało około 200 km. Wyjechałem z Grudzi?dza następnie trafiłem do Iławy i do Nowego Miasta Lubawskiego i z powrotem Było super szkoda, że samemu, ale pogoda dopisała !YES Skuter spisywał się znakomicie wiadomo Honda
michu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tomu? Szacun Nawet nie musiałe? pisać ,że HONDA się spisywała , bo przeciez wszyscy wiedz? ,że SW to zacna maszyna !NOT
upiór Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Hura niech żyje HONDA mam na my?li SW . Jak jutro się wyrobię to wyskoczę po południu tęskno mi za !NOT , pogoda ma dopisać a i ?więta zapowiadaj? się znakomicie .
Rekomendowane odpowiedzi