Relayed Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 W Bydzi dzi? piękna pogoda jadę przewietrzyć !OKK Ciekawe dlaczego ten z pod Kowalewa kupił grabie temu z pod Ciechocinka. Potwierdzam piękna pogoda. Na ulicach pełno !w00t .
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2009 Tomasz żadna pora nie jest zła,ja dzisiaj po robocie ok.16tej przetestowałem w końcu nowe ubranko-oczywi?cie na i jestem zadowolony.
Tomekgdz Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 Tomeczek dzisiaj pechowy Marzena wczoraj pojechała do te?ciowej i zabrała Passata !OKK Pomy?lałem sobie, że z rana zajdę do garażu i odpalę SW i tak się stało jestem w pracy skuterem a tu pada !w00t lito?ci lito?ci
Mareczek Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Tomeczek dzisiaj pechowy Marzena wczoraj pojechała do te?ciowej i zabrała Passata !TAZ Pomy?lałem sobie, że z rana zajdę do garażu i odpalę SW i tak się stało jestem w pracy skuterem a tu pada lito?ci lito?ci Godzina 9.30 ( Pi?tek) Tomek żałuj że nie pojechałe? ze mn? ,pogoda taka sobie +9* słońca niema nie pada asfalt suchy dwa !w00t !OKK do dyspozycji wypełni sprawne czekaj?. PS.(Lidl nie wszędzie jest tani) specjalnie zajrzałem do działu z alkoholami i stwierdzam że w (PL) Lidl jest tani* Pozdrowienia z „Niemcowni”.
krzys-68 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Tomeczek dzisiaj pechowy Marzena wczoraj pojechała do te?ciowej i zabrała Passata !OKK Pomy?lałem sobie, że z rana zajdę do garażu i odpalę SW i tak się stało jestem w pracy skuterem a tu pada !w00t lito?ci lito?ci wrócisz autobusem
michu Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Tomciu Twardym trzeba być , taki tam deszczyk.. !piwko !piwko dasz rade
Tomekgdz Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 Dałem rade !piwko jazdy na około 5 minut czyszczenia na 1, 30 godziny !piwko Już dzisiaj czy?ciłem i płakałem jutro następne minuty w garażu, lecz tym razem wezmę sobie !piwko będzie łatwiej !piwko hi hi MMU
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2009 Widzisz Tomku trza było jeĽdzić wczoraj było piknie a dzi? jest ble i pada Mareczku pozdrowienia z Polski dla Ciebie i całego grona z jakim przebywasz Może będzie ładnie jutro albo w niedziele to co? wymy?limy
krzys-68 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 ważne że cało i szczesliwie w domu jestes co chwila pada i wychodzic sie nie chce !piwko a co dopiero jechac
michu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 siemanko No to pomału sie nam wisenka budzi a bura suk... idzie spać !OK !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2009 No to pomału sie nam wisenka budzi Jakie pomału na termometrze + 10 stopni Już chyba na dobre zima nie wróci, a jak troszkę popada to krzywdy nie będzie. Z takiego deszczu będ? czy?ciejsze
Bobas Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Melduję swoj? obecno?ć. Byłem w robocie do pi?tku i nie miałem dostępu do kompa. Dzi? ( sobota ) jest u nas wiosna. Zrobiłem 100 km i nie zmarzłem ani grama Nareszcie
Kaśka Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Ja też ci?gle zabiegana i jeszcze ten szpital w domu.... Ale banan na buzi i pogoda trochę lepsza Mam zamiar jak znajdę chwilę po?migać
Burgerman Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Dzisiaj zrobiłem stówkę - było miodzio. Burgman tyka jak ta lala, banan na gębie , ptaszki ?piewaj? - życ się chce. !OKK . Jutro planuję z plecaczkiem wyjazd na pas nadmmorski ( Jantar, Stegna itd. ). Jak kto? reflektuje to zapraszam. !OK
Klubowicze robson Opublikowano 28 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2009 Witajcie ?rubowkręty Faktycznie wiosna panie już prawie , rano jechałem do roboty było sucho , a wracałem w ulewie - normalnie chyba kalesony trzeba będzie pożegnać - troszku się zgrzałem
upiór Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgrzał się , tylko od czego . Cały dzień z takimi koleżankami , to i ja bym się zgrzał . Ale szacun dla kolegi .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2009 a wracałem w ulewie Robercie gdzie Ty mieszkasz że tak narzekasz. Ciepła ulewa jeszcze nikomu nie zaszkodziła!
michu Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Robsonku WIOSNA idzie i sie wcale nie dziwie ,że Ci było gor?co !OKK W końcu pracujesz w centrum....a tam widoczki........
upiór Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Fakt pogada ładna , temperatura kilka kresek powyżej 10 stopni , prawie lato . Dzięki koledze Tomkowi za spotkanie , bo inaczej to spałbym cał? niedziele . Niby nic a parę kilometrów po?migali?my . Ale osobno , normalnie czarna magia .
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 No to sobie po?migałam.... Pogoda do jazdy idealna!!!! Jutro mam zamiar jechać do pracy na Oby tylko nie padało... pozdrowionka
Burgerman Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Ja dzisiaj też ?migałem tak jak planowałem. Niestety do morza nie dojechałem bo w drodze złapał nas deszcz , a w drodze powrotnej złapał nas kolega Siemik, który był na służbie. Deszcz przestał padac, Siemik kazał jechac dalej, przejażdżka ogólnie udana - mimo nieoczekiwanego skócenia trasy.
michu Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Siemanko No widzę że nasz region już przewietrzył maszynki Szacun !OK
Rekomendowane odpowiedzi