Bobas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Ka?ka, fajnie, że maszyna gotowa do sezonu. Mnie w drodze powrotnej też dopadł deszczyk, ale z szybko?ci? strzały przemkn?łem przez jego g?szcz Dzięki za super zabawę
upiór Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Witam Kasiu . No to w końcu jeste? na fali . Pozdrawiam serdecznie . .
rob1969 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 To teraz Ka?ka tylko czekać na lepsze warunki i w drogę
Bobas Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ale jajca !!!!!! Idę na sanki. W Chojnicach zima
michu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Witajcie Zima?! - to złudzenie optyczne Ka?ka - Szacun !piwko To kiedy ?migamy? !sciana
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2009 Witajcie Zima?! - to złudzenie optyczne !happybth To nie złudzenie optyczne. To prawdziwy ?nieg albo pomroczno?ć jasna. Ale sie porobiło sie teraz przyjdzie nam jeĽdzić sqtem ?nieżnym !piwko Albo się trzeba spotkać na małe !happybth
Tomekgdz Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 Ka?ka pełen szacunek !V czekamy na pogodę !YES na razie w Grudzi?dzu jest !happybth !happybth !piwko !yeah
Kaśka Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Tak to już jest ... !happybth piękna zimę mamy tej wiosny !happybth ale na pocieszenie już za tydzień ma przestać padać i ma być około 12 stopni a teraz rzeczywi?cie pozostaje nam zastanowić się nad skuterem ?nieżnym !piwko
krzys-68 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 taak tylko że na razie to snieg spadł i trzeba szuflowac !happybth
upiór Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam . Mam pytanie do Państwa , czy zna kto? datę kiedy ta bura , psia jego mać pójdzie . Normalnie rano dostałem nie mal zawału . Rano jad?c do pracy spotkałem , pięć samochodów w rowie niby nic a jednak . Odcinek dwudziestu dwóch kilometrów pokonałem w czasie czterdziestu minut to skandal , panie i panowie a o przejechaniu tego odcinka !w00t to było można zapomnieć . Norm? się stało a może tradycj? że drogowcy jak zwykle ZASPALI .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2009 Upiorku ja znam datę, ale nie powiem jak będziesz grzeczny to wy?le Ci j? na PM. Puki co to dawaj na !w00t w sobotę
Tomekgdz Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 Czy ja dobrze widzę !w00t i czytam? Zanosi się na jak?? now? imprezę !piwko gdzie, kiedy postaram się zorganizować szkiełko !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2009 Czy ja dobrze widzę !w00t i czytam? Zanosi się na jak?? now? imprezę !piwko gdzie, kiedy postaram się zorganizować szkiełko !piwko A szanowna małżonka co na to? Powinna być dumna.
Burgerman Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Czy ja dobrze widzę !w00t i czytam? Zanosi się na jak?? now? imprezę !piwko gdzie, kiedy postaram się zorganizować szkiełko !w00t Tomek Ty wci?ż o tym szkiełku, a jak przyjdzie co do czego to pełna abstynęcja lub tylko zimne mleko. !yeah !yawn ( normalnie lemoniadowy Joe )hi,hi. Jeżeli chodzi o datę nadej?cia wiosny to już jest - w sobotę widziałem bociana i nie była to pomroczno?c jasna. Z prognoz można wywnioskowac, że twardziele z okolic Torunia, Grudzi?dza i Chojnic, w niedzielę będ? ?migac na skuterach jak ta lala !piwko
krzys-68 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 patrz?c na fotki z innych regionów kraju pocieszam sie że inni maja gorzej( ale to normalna przywara Polaka wiec się ni? nie martwię).Pewnie jeszcze z tydzień i bed? bociany widoczne w Polsce !piwko
michu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Nie martwcie sie to s? ostatnie podrygi tej burej su.. !piwko
Klubowicze robson Opublikowano 25 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2009 Witam . Mam pytanie do Państwa , czy zna kto? datę kiedy ta bura , psia jego mać pójdzie . Normalnie rano dostałem nie mal zawału . Rano jad?c do pracy spotkałem , pięć samochodów w rowie niby nic a jednak . Odcinek dwudziestu dwóch kilometrów pokonałem w czasie czterdziestu minut to skandal , panie i panowie a o przejechaniu tego odcinka !piwko to było można zapomnieć . Norm? się stało a może tradycj? że drogowcy jak zwykle ZASPALI !w00t !w00t !yeah . Nie dalej jak wczoraj odcinek 30km przejechałem w godzinkę skuterem , gdzie normalnie zajmuje mi to max. 30min. Po prostu szkoła jazdy po lodzie !piwko i już nie muszę się doszkalać . Jedynk? można było kulać się powolutku , ale dalej drog? powiatow? to już masakra. Jednym słowem nie życzę nikomu takich przygód , kolejna lekcja pokory za mn? !yawn
upiór Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 No to kolega temat podesłał . To teraz jestem na 120 procent pewny , czemu Robert tak usilnie zabiegał o sw? własno?ć po BURGMANI w tamtym roku . Nawet Spinka pisała o tym posta . Aby w czasie jazdy na !piwko miał się czym przytrzymać . !piwko !w00t . Szacun Robercie !yeah . No po prostu nie mogłem !yawn !w00t .
Klubowicze robson Opublikowano 25 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2009 Oj grabisz sobie chłopaku , grabisz !piwko !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2009 W Bydzi dzi? piękna pogoda jadę przewietrzyć !piwko !OKK Ciekawe dlaczego ten z pod Kowalewa kupił grabie temu z pod Ciechocinka.
Tomekgdz Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 Włodek masz rację pogoda dzisiaj jest prawie letnia !TAZ !YES Ja dzisiaj zrobiłem ze 200 kilometrów, ale autem !TAZ i widziałem jak ludziska dzisiaj ?migali !piwko Wła?nie wróciłem z pracy szkoda, że tak póĽno, !TAZ bo też bym sobie pojeĽdził a jak będę miał wolne to za? będzie padało !OKK Dobra żartowałem pogoda ma być super
upiór Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Włodek powiem Ci tak Robert to koleżka !TAZ , że szacun dla Niego . Ale i tak mieszka gdzie? pod Ciechocinkiem czy jako? tak . Teraz na pewno mnie . A ja na to jak na wiosnę . Wcale się go nie boje bo mam 600 a On 400 !OKK . Po trasie to normalnie tylko tak , i go?cia nie ma !YES . Muszę jeszcze garaż zabezpieczyć bo gotów się pojawić !piwko !TAZ !TAZ . !OK .
krzys-68 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 W Bydzi dzi? piękna pogoda jadę przewietrzyć !piwko !OKK Ciekawe dlaczego ten z pod Kowalewa kupił grabie temu z pod Ciechocinka. na wiosne do ogródka bed? jak znalazł może maj? jaki? wspólny? piwny?
Rekomendowane odpowiedzi