Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2009 Fundi mnie zabierze . mowa kolege zawsze
Bobas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Dzi? zrobiłem ze 40 kaemów na skucie Było trochę zimno przez ten silny wiatr, ale nie jako? strasznie. Modlę się o tak? chociaż pogodę na pi?tek !scooter !scooter !scooter !scooter A te soczki Upiorek to już na miejscu zdegustujemy !piwko
michu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Bobasku - pogoda nas nie może zawie?ć . Przecież to wiosna !scooter wiosna , wiosna ach że ty............. !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 18 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2009 Rano jechałem !scooter do roboty i musiałem ograniczać miejscami prędko?ć bo mogłoby mnie zwiać z Majki !scooter . Wracałem przed 22 i już się uspokoiło , zobaczymy jutro czy będzie ?nieżyca jak zapowiadaj?
Relayed Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Rano jechałem !tut do roboty i musiałem ograniczać miejscami prędko?ć bo mogłoby mnie zwiać z Majki . Wracałem przed 22 i już się uspokoiło , zobaczymy jutro czy będzie ?nieżyca jak zapowiadaj? Hej, ?nieżyca była ale przez jaki? 15-30min a potem słoneczko i jako? tak się utrzymuje, tylko ten wiaterek !tut . Temp. 4 i trzeba okularki !tut założyć Pozdr i miłego !tut
krzys-68 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 wiać wieje jeszcze mocniej niż dwa dni temu !tut do tego na zmiane deszcz,snieg,slonce !tut kto widział wiosne? !tut
Bobas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Dzi? byłem w Olsztynie. Tam była prawie zima !tut Do wyjazdu jeszcze kilkana?cie godzin. Trzymajmy kciuki za dobr? pogodę !tut
upiór Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Blado widzę t? pogodę , szamani się obrazili czy co !OKK . Zobaczymy rano ale na razie to pogoda na 4oo a nie na !scooter !scooter !scooter .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2009 Blado widzę t? pogodę , szamani się obrazili czy co . Zobaczymy rano ale na razie to pogoda na 4oo a nie na !scooter !scooter . patrzę i patrzę i chyba pogody na !scooter nie zobaczę !OKK
michu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Dobra wiadomo?ć !scooter Od jutra rozpogodzenie słoneczko lekko za chmurami i taka pogoda ma się utrzymać aż do niedzieli !scooter i to nie jest żart ( prognoza z dzisiejszego wieczoru) !scooter
krzys-68 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Dobra wiadomo?ć !scooter Od jutra rozpogodzenie słoneczko lekko za chmurami i taka pogoda ma się utrzymać aż do niedzieli !scooter i to nie jest żart ( prognoza z dzisiejszego wieczoru) !scooter jak mawiaja "... za marzenia nie karaja..." !OKK
rob1969 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 No to życzę wszystkim udanego pobytu. Pogoda dzi? tak jak pisał Michu (przynajmniej na Pałukach piękne słoneczko od rana i w okolicach 3 stopni)więc chyba odpalicie !scooter . !scooter zrobili swoje. Wypijcie chociaż jedno !scooter za tych co weekend spędzaj? pracowicie. I jeszcze jedno! Sok jabłkowy ok, ale polecam jeszcze soczek z limonki. Przetstowany, jest na prawdę !OKK
Bobas Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 No fakt, pogoda nie je licha !scooter Jedziemy na !scooter , coooooooooooooooooo???
Tomekgdz Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 W Grudzi?dzu pogoda zachmurzenie i zimno !scooter jak na 8.00 rano Ja z Marzen? jedziemy samochodem !OKK ona bardzo marzy o prowadzeniu samochodu !scooter !scooter
michu Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 No fakt, pogoda nie je licha Jedziemy na !scooter , coooooooooooooooooo??? Tak jak mówisz Bobasku !scooter !placz1 !wchair !TAZ !TAZ jedziemy !scooter !scooter !OKK
Abach Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 To ciekawe, bo na kaszubach cał? noc padał snieg !scooter Na drogach błoto po?niegowe !scooter
upiór Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witam !scooter . Czekam na telefon od Roberta i wtedy zapadnie decyzja czym ?migamy OSTATECZNA !scooter . Pogoda w Kowalewie . Temperatura trzy na plusie , umiarkowane zachmurzenie , wiatr słaby do umiarkowanego , opadów brak . No chyba że ja opadnę z sił jak widzę tak? pogodę !scooter .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2009 jak mawiaja "... za marzenia nie karaja..." Namawiali namawiali i !piwko !scooter !scooter !scooter pojechali dojechali i przyjechali
upiór Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Co to nic nie pisz? ?pi? czy co !scooter . Ja osobi?cie nic nie żałuje tylko te ostatnie parę kilometrów zmokłem jak nic i jazda była licha , czasami my?lę jak jechać no jakie? trzysta kilometrów w tak? pogodę , nie my?lę o odpowiednim ubiorze ale o samym ?miganiu ale jak musi to szacun . Kilometrów nie wiem nie pamiętam było to tak dawno . No ale jakie? czterysta siedemdziesi?t . Te mile s? do bani !piwko . Kujawianki i Kujawiacy i ten z pod ...... dzięki za spotkanie i za jazdę w grupie jako? cieplej , prawda . A ten z pod Tucholi dobrze że chociasz ma ten sam kolor co zacna marka , do miłego i powodzenia , jutro do pracy !scooter !scooter . Po dokładnym obliczeniu wyszło 424 km 322 metry , tak więc sory .
michu Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Siemanko Wszystkim Dojechali?my . Pod Bydgoszcz? złapał nas drobny deszczyk , ale co tam i tak banan ta twarzy. Było super......Dziękuję wszystkim za spotkanko P.S Z kim nie zd?żyłem się pożegnać to sorki
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2009 To ciekawe, bo na kaszubach cał? noc padał snieg Na drogach błoto po?niegowe Mam nadzieje że i u nas spadnie jeszcze ?nieg co by?my mogli potrenować u?lizgi
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2009 Kujawiaki - jeste?cie Go?cie Macie parcie na 2oo. Mam nadzieję, że następnym razem wszyscy będziemy skuterami
krzys-68 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 jak mawiaja "... za marzenia nie karaja..." Namawiali namawiali i !OKK !scooter !scooter pojechali dojechali i przyjechali szacun wielki z mej strony
Kaśka Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 No hej chłopaki !!!!!! Sezon rozpoczęty przeze mnie w sobotę !!!!!!!! Km było mało ale BYŁO SUPERRRRR!!!!!! !OKK !scooter wrażenia z jazdy niesamowite...... to kiedy ?migamy?????? P.S. cieszę się z Waszego udanego wypadu wielkie gratki za jazdę
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2009 No, no, Ka?ka cieszę się razem z Tob?. Pisz kiedy i gdzie? Siadamy na i jedziemy. !tut
Rekomendowane odpowiedzi