Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak czytam i czytam i oczom niewierze czy tak ciężko kumn?ć o co chodzi??

Robsonie oni pisz? o tym że jad? na spotkanie skuterami i do tych swoich SW potrzebuj? po 5 wielkich baniek paliwa ;)

jeste? mi winien ;) czyszczenie monitora :(

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

34

• fundi600

32

• upiór

28

• Bobas

22

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Fajnie powspominać imprezę u Upiorka.

Ale się tam działo, co Robsonku ??? ;):P

A kocur lubi po swoim :) panu ;)

Już nie długo się spotkamy i będzie fajnie jak zwykle :) !V :P:(:P

Bobasku o której w pi?tek będziesz w TUcholi?

Opublikowano

jeste? mi winien :huh: czyszczenie monitora :lol:

Nie wiedziałem że Fundi teraz w Grudzi?dzu serwisuje (monitory) :huh::):P:Pmichiganjfrog01.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Oj" ?rubowkręty" dobrze wiedzieć , że wszyscy s? w dobrych nastrojach przed " powitaniem wiosny " :huh: !TAZ . Ja prawdopodobnie wybieram się !scooter , czy kto? jeszcze ??? , dwucylindrowcy pokażcie na co Was stać !TOMCAT :lol:

Opublikowano

Jak nie będzie padało jadę skutem i Was też do tego zachęcam, bo to przecież powitanie nowego sezonu. Samochodami ??? !TOMCAT Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !scooter

Opublikowano

jeste? mi winien :lol: czyszczenie monitora :huh:

Nie wiedziałem że Fundi teraz w Grudzi?dzu serwisuje (monitory) !scooter !TOMCAT !TAZ :Pmichiganjfrog01.gif

jad?c w piatek bedzie miał szansę sie wykazac :huh:

Opublikowano

Fundi :lol::P , ja Ci dam poczekaj :huh: .

Panowie razem damy MU do wiwatu !TOMCAT !TAZ :huh: !scooter .

Pozostało no 82 godziny :P .

Opublikowano

Ja też na 2 00 !scooter !TOMCAT

Opublikowano

A ja na 400 :D Marzena wygrała przetarg ;) na prowadzenie samochodu ;)

Opublikowano
A ja na 400  :D Marzena wygrała przetarg  ;) na prowadzenie samochodu  !OKK

Tomciu , a tak Marzenka chciała jechać ;)whist - Jak J? przekonałe?? ;):D !w00t

Chłopaki jak nie bedzie ulewy to o 13,00 w Tucholi na Orlenie . 13,15 wyjazd na ;) !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Tomas - zaskoczony jestem Ty 400 a nie ;):D niecodzienny widok !piwko

Michale - je?li nie będzie padać to też ?migam ;) , ale decyzję podejmę w pi?tek rano. U mnie dzisiaj halny jaki? wieje , może żagiel się zamontuje i w drogę !w00t

Opublikowano

Chłopaki jak nie bedzie ulewy to o 13,00 w Tucholi na Orlenie . 13,15 wyjazd na  ;)  :D

Doba hotelowa zaczyna się dopiero o 16,00 więc nie ma co się ?pieszyć (brama może być zamknięta) i będzie całowanie klamki. !piwko !w00t ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Żadnego serwisowania monitorów nie będzie. Następnyr razem niech kolega czyta forum w kasku zamkniętym i monitor będzie czysty.

Upiorze o cooooooooooooooooo Ci chodzi co ja Ci zrobiłem czyżby chodziło o te bańki?

Tomek u mnie przetarg na kierownice wygrała Sławka, ale nie wiadomo jak z pogod?.

Opublikowano
Żadnego serwisowania monitorów nie będzie. Następnyr razem niech kolega czyta forum w kasku zamkniętym i monitor będzie czysty.

Upiorze o cooooooooooooooooo Ci chodzi co ja Ci zrobiłem czyżby chodziło o te bańki?

Tomek u mnie przetarg na kierownice wygrała Sławka, ale nie wiadomo jak z pogod?.

jak pokażesz i nauczysz mnie pić piwo w zamknietym kasku to... :D

Opublikowano

Ja również potwierdzam wyjazd na imprezkę ;)

Odstraszy mnie tylko deszcz i gołoledĽ :D Tak jak napisał Robert w pi?tek rano podejmiemy ostateczn? decyzję.

• Klubowicze
Opublikowano
jak pokażesz i nauczysz mnie pić piwo w zamknietym kasku to... !piwko

odrobinę wyobraĽni : wężykiem, wężykiem, jeden koniec do ;) drugi za? do ust i ci?gnij. ;):D

Opublikowano

Misiek prosi o pilne podanie rozmiarów koszulek na Burgmanię.

Przeczytajcie posta :D

Opublikowano

Ja podam po sobocie , bo po spotkaniu to może być , XXXL ;)whist .

• Klubowicze
Opublikowano

Upiorku płyny to szybko strawisz i znowu do swej wagi powrócisz. whist

Opublikowano

Chłopaki jak nie bedzie ulewy to o 13,00 w Tucholi na Orlenie . 13,15 wyjazd na  :)  !YES

Doba hotelowa zaczyna się dopiero o 16,00 więc nie ma co się ?pieszyć (brama może być zamknięta) i będzie całowanie klamki. ;):):)

Mareczku ale my będziemy długo jechać ;)whist

• Klubowicze
Opublikowano

Chłopaki jak nie bedzie ulewy to o 13,00 w Tucholi na Orlenie . 13,15 wyjazd na  :)  !YES

Doba hotelowa zaczyna się dopiero o 16,00 więc nie ma co się ?pieszyć (brama może być zamknięta) i będzie całowanie klamki. whist:):)

Mareczku ale my będziemy długo jechać :D:lol:

I czekać na tych co zawsze maj? czas o kim piszę to każdy wie. :D

Opublikowano

Upiorek a ty nie wyprowadzisz swojego rumaka :lol:whist ze stajni?

Dawaj w pi?tek na 2 00 !YES

Opublikowano

Fundi , no co ty !YES .

Dobrze wiesz że te :D poniżej 500 cm ?migaj? jako pierwsze whist , no chyba że trzeba je ci?gn?ć :lol: . No ale nam nigdy takie co? się nie zdarzyło :D .

Michale jak pogoda będzie to z Robsonem jestem na telefon , ale jak będzie padacha , to się zdenerwuje i na miejscu dwa soczki jabłkowe na raz :) .

Opublikowano

Michale jak pogoda będzie to z Robsonem jestem na telefon , ale jak będzie padacha , to się zdenerwuje i na miejscu dwa soczki jabłkowe na raz :lol: .

Proponuje soczki na miejscu whist:D , bo jak dojedziesz? !YES

Opublikowano

Fundi mnie zabierze :lol: .