Bobas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 No to pogodę chłopacy maj? nie za bardzo W Chojnicach zachmurzenie na maksa i chłodno. A zapowiadali wiosnę...... !happybth
upiór Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Wła?nie wróciłem z roboty , pogoda nawet nawet za oknem jest osiem stopni , ciepło panowie , wiosna czy co !happybth . Zachmurzenie umiarkowane takie tam chmurki .
Relayed Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 No to pogodę chłopacy maj? nie za bardzo !YES W Chojnicach zachmurzenie na maksa i chłodno. A zapowiadali wiosnę...... 6 stopni, nie ma wiatru, nie pada, czego chcieć więcej? ;p Bobas wyjdĽ na dwór, sie przewietrz, to wyzdrowiejesz. ;-) !happybth
Tomekgdz Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Opublikowano 14 Marca 2009 Chłopaki wróciłem cały zdrowy i zadowolony !kiss dzięki za wspólne spotkanie !V Fundi, Michu czas w miłym towarzystwie szybko leci !happybth tylko ten CPN !happybth Do zobaczenia w pi?tek pamiętacie 5 szt. 92 km !YES
Bobas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 No to pogodę chłopacy maj? nie za bardzo !kiss W Chojnicach zachmurzenie na maksa i chłodno. A zapowiadali wiosnę...... !happybth 6 stopni, nie ma wiatru, nie pada, czego chcieć więcej? ;p Bobas wyjdĽ na dwór, sie przewietrz, to wyzdrowiejesz. ;-) Spod kołdry wydawało mi się, że jest kiepska pogoda !happybth Idę zaraz do garażu zmienić ?wiece. Może to postawi mnie na nogi. Tomas, Michu, Fundi, fajosko było przedmuchać razem sprzęty, co ???
krzys-68 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Bobas nie w?chaj paliwa zwanego szumnie benzyn? bezolowiowa lepszy na poty jest goracy wywar z gorzelni !happybth
michu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Witajcie Do domu wróciłem cały , zdrowy i oczywi?cie szczę?liwy !happybth Chłopaki ,dzięki za wspólny wypad Pocz?tek nie zapowiadał się ciekawie ,wyprowadziłem moj? ?liczn? z garażu i zacz?ł padać ?nieg , ale za Bydgoszcz? było już sucho . Wracaj?c wjechali?my do Gzina (agroturystyka) ceny !kiss miejsce na nasze spotkania jak najbardziej zaje... !YES !happybth
Bobas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Też bym se pojeĽdził !happybth Ale za to wstałem z wyra i poszedłem zmienić te ?wiece na irydowe. Doj?cie do lewej ?wiecy w Burgmanie to nie lada wyczyn Wszystko się jednak udało !happybth
Mareczek Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Do zobaczenia w pi?tek pamiętacie 5 szt. Oj niema jak Tomcio ?migano, spotkanko się odbyło a na następne spotkanie wytyczne dał. !happybth !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 14 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2009 Fajnie chłopcy mieli?cie , ja niestety w robocie cały dzień .Ale się Tomas rozbestwił z jazd? , całe 92 km !w00t , normalnie szacun !OKK , taki dystans pokonał i to jednego dnia .No to do pi?tku , ciekawe kto się przykula !scooter , a kto np. beretem !w00t
upiór Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Witam . Pogoda fatalna pada takie co? !scooter , a miałem plana . To co , ?migneli koledzy kawałek . Nawet pogoda Wam pasiła . BOBAS ty ty spod kołdry do garażu Ty naprawdę jeste? szalony !w00t . Za wymianę ?wiecy szacun kolego !w00t !OKK .
Bobas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 No tak, pogoda jest pod psem. Najgorsze, że od ?rody zapowiadaj? ochłodzenie, a na pi?tek nawet opady ?niegu. Mam nadzieję, że przewidywana pogoda jak zwykle się nie sprawdzi i będzie słoneczko i 10 stopni na plusie !scooter !w00t !w00t !OKK
Klubowicze robson Opublikowano 15 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2009 Ochłodzenie to nic , tylko żeby nie padało .Synoptycy , a zwłaszcza ci z TVN prognozuj? trochę na wyrost i nie zawsze trafiaj? , a pózniej chwal? się , że sprawdzalno?ć w granicach 85 - 95 % !w00t . Zobaczymy dzi? ok. 19.30 prognozę na 16 dni , je?li będzie ch...a , to już mi się odechciewa jazdy na !scooter !w00t !OKK
michu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Mam nadzieję, że przewidywana pogoda jak zwykle się nie sprawdzi i będzie słoneczko i 10 stopni na plusie !scooter !w00t !w00t !OKK Bobasku zaraz tam 10 stopni . Wystarczy nam jak będzie troszku powyżej zera !TAZ !V . Damy rade !scooter Koledzy i kolezanki nie zapomnijcie (pi?tek) o naszych regionalnych koszulkach !OK No i jak Tomas pisał 5 sztuk na dwie osoby !w00t !w00t Preferowany jest także sok jabłkowy
upiór Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 A czego te pięć sztuk , a przepraszam do czytałem sok jabłkowy !sciana . A może być czarna porzeczka .
Tomekgdz Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Opublikowano 15 Marca 2009 A może być czarna porzeczka !V . Czarna porzeczka nie wchodzi w rachubę jest ciężko strawna !sciana Witek ty zacznij czytać między wierszami Michał wszystko dokładnie napisał Robercie jak by? prze?ledził !tut posty to Tomeczek zrobił już 168 km.
upiór Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 AA chodzi o p?czki , no to teraz wszystko jasne .
michu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Upiorek na dwie osobodoby jest 2,5 szt. a w przybliżeniu 3szt. !sciana !tut !V PS. Możemy to nazwać ,,p?czkami popijanymi sokiem jabłkowym ''
Klubowicze robson Opublikowano 15 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2009 Ja w ogóle nie wiem o czym Wy piszecie - 5sztuk , jabłkowy albo porzeczkowy o co w tym wszystkim chodzi ??? !tut Czyżby koledzy w trosce o zdrowie przestawili się na żubrówkę ??? !V P.S. Tomas faktycznie 168km to już b. poważny dystans , nie to co 92km !sciana
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2009 Tak czytam i czytam i oczom niewierze czy tak ciężko kumn?ć o co chodzi?? Robsonie oni pisz? o tym że jad? na spotkanie skuterami i do tych swoich SW potrzebuj? po 5 wielkich baniek paliwa
michu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Tak czytam i czytam i oczom niewierze czy tak ciężko kumn?ć o co chodzi?? Robsonie oni pisz? o tym że jad? na spotkanie skuterami i do tych swoich SW potrzebuj? po 5 wielkich baniek paliwa Bardzo ?mieszne Poważny moto musi palić
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2009 To rozumiem, ale żeby tyle
Tomekgdz Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Widzę, że koledzy z Kujawsko-Pomorskiego, którzy jad? na spotkanie słabo pal? (na jeden gar) Dobrze, że Michał wie oooooooco chodzi tak jak kolega napisał duża moc to musi palić
Mareczek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja w ogóle nie wiem o czym Wy piszecie - 5sztuk , jabłkowy albo porzeczkowy o co w tym wszystkim chodzi ??? Czyżby koledzy w trosce o zdrowie przestawili się na żubrówkę ??? http://picasaweb.google.pl/switka7/Upiorne...303966252822578 Robson 5-ć szt. Uwaga- uwaga ! Myszkin lubi wypić.
Bobas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Fajnie powspominać imprezę u Upiorka. Ale się tam działo, co Robsonku ??? A kocur lubi po swoim panu
Rekomendowane odpowiedzi