Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

pgizi wylądował.

Rany, ale jestem padnięty... cały, piękny, dzionek na 200 i tylko 200 nabite na szafie a czuje się jakby 3X tyle.

Już nie miałem siły czekać na popisy artystyczne przy fontannach.

Miałem nie jechać na spota (po wycieczce nad Liwiec) ale się skusiłem i dobrze, bo jak zwykle i Towarzystwo zacne i atmosfera super.

Kawasaki fajnie się prezentuje ale jak większość nowinek nie jest stworzona dla mnie - za mało miejsca na nogi. Czy wszyscy konstruktorzy zakładają że społeczność się kurczy?

Coś tam nawet udało mi się nagrać - będzie kiedyś relacja.

Opublikowano

Dzieki za mile spotkanie. Jakze fajnie ze jast takie zarazone skuterowa pasja towarzystwo! Gdy tylko bede na miejscu nie omieszkam zagladac w czwartki na Prynasa Tysiaclecia.

Opublikowano

A ja wyjątkowo zalałem ryja i znowu, zgodnie z przepisami, nie mogłem jeździć. Strasznie mi przykro i przepraszam.

• Sympatycy
Opublikowano

Tak wczoraj padliśmy po całodziennym jeżdżeniu, że żadne z nas nie miało siły nic napisać, no to piszę dziś. Dzionek zajefajny, od samego rana na skuterku, z małą przerwą na grilla, ale spocika nie odpuściliśmy. Było super jak zawsze, pogadali, zakupy zamówili i pojechali na podzamcze. Zrobiło się zimno, więc zrezygnowaliśmy z oglądania koncertu na żywo. Po dotarciu do domu kawałek obejżeliśmy w TVP. Kilak zdjęć wrzucimy trochę później.

No to proszę kilka naszych zdjęć;

https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6008928091132571873?authkey=CJmywJO9t-P63QE

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję Wszystkim za przyjemnego SPOT'a. Szczególne podziękowania Jaco i Norbertowi za wsparcie przy wymianie "oczka" oraz dla Wojtka za kilka rad (chyba Wojtku jeszcze się do Ciebie uśmiechnę).

Mimo taaaaakiego weekendu parę osób przybyło :) Byly dzisiaj krótsze i dłuższe pochody, bo przecież 1 maja.

01_.JPG

02_.JPG

...dominowały jeszcze pierwszomajowe (pochodowe) nastroje...

03_.JPG

...uroczyście i komisyjnie poprawiany był maszt, który zapewne wspierał nasze barwy i poluzował podczas pochodu..

04.JPG

... szarańcza w dzisiejszym pochodzie nie odpuściła jednej z maszyn...

05.JPG

.. i pierwszy raz w historii SPOTa zawitała w swojej srebrnej odsłonie "Kawa"...

06.JPG

.. aby czarować swoim nowiutkim blaskiem...

09.JPG

... JACDZI zapraszamy częściej ;), opowiesz o swoich wrażeniach z jazdy..

08.JPG

.. była też przymiarka do "śmigiełka".. (czy kolega będzie latać?)

10.JPG

.. a na deser pojechaliśmy na niespełniony dla nas koncert..

11.JPG

12.JPG

• Klubowicze
Opublikowano

ArturAs, dzięki za foto. Szkoda że Cię nie było nad Liwcem - urokliwe miejsce.

Opublikowano

Dzięi Wszystkim za przemiłego spota a arturasowi za zdjęcia :)

• Klubowicze
Opublikowano

ArturAs, dzięki za foto. Szkoda że Cię nie było nad Liwcem - urokliwe miejsce.

Bardzo żałuję :( pewnie do powtórki na inny czas, tylko kwestia towarzystwa... ale lody w Jadowie zaliczyłem, później Radzymin, Nieporęt - więc chyba wąchałem wasze spaliny.. i dalej prosto na spota w przemiłym towarzystwie Ani i Jacka. :)

Opublikowano

Arturas, zarąbiste fotki :clapping: Wreszcie zaistniałem po dochodzeniu do siebie :Jumpy: DZIĘKI!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Jakaś cisza :blush: nie wiem czy jechać Maxi czy puszką ( bo może popadać)

Dajta jakiś znak sygnał :helpsmilie:

Opublikowano

My się wybieramy, ale jeszcze nie wiemy czy 2oo czy 4oo.

• Klubowicze
Opublikowano

Ten sam dylemat. W ostatniej chwili zdecyduję.

P.S. Przyszły flagietki Burgmanii. Przywieze

ezaqyza9.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

18.15 Piaseczno ul. Puławska Toyota Chodzeń będę Maxi jednak

18.30 ruszam pod 66-tki

• Sympatycy
Opublikowano

U nas właśnie leje, u Larwy też. Lecimy 400

• Sympatycy
Opublikowano

A ja w "kwaterunku" :( ech...;)

• Klubowicze
Opublikowano

No to teraz uniżenie proszę o meldunek jak było i co też ArturAs wymyślił.

p.s.

Proszę o usprawiedliwienie nieobecności. Moja Czarna Piękność chce jechać tylko na wprost bo padło łożysko w główce ramy więc dziś musieliśmy się przyszykować do przeszczepu :doctor:

Opublikowano

Arturas WIELKIE dzięki za super niespodziankę, dzięki Juście i Mańkowi dotarła do nas. Teraz mam tylko problem gdzie wyeksponować tak zacną niespodziankę.

Pgizi ta niespodzianka to kalendarze ze zdjęciami z wypadu niedzielnego. Jeszcze raz dzięki.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już w domku. Pawel trzymaj się, domyślam sie jak Ci ciężko z powodu choroby czarnulki. Ja tobie nie zdradze co to bylo. (chyba ze inni) z mojej strony miała być nispodzianka dla was. Twoja czesc, Wizego i hektora odpoczywa w garażewie. Piootr DZIĘKI wiesz za co - bede sie :-) ladna flaga. Za tydzien mnie nie ma - kurs na Gizycko -:):-D

• Sympatycy
Opublikowano

Dotarliśmy do domku, po odwiezieniu Larwy i Wojtusia. Było super jak zwykle, pośmiali się, pogadali i odebrali niespodzianki od Arturasa ( są super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Na jednym ze zdjęć będzie ją widać. Artur dzięki.

https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6011148694181450465?authkey=CPPB2eOtzbyyPA

• Administrator
Opublikowano

Miało padać, miały być dramaty pogodowe a finalnie nawet kropla nas nie musnęła. :)

Spot oczywiście bardzo udany. Później zbadaliśmy co nowego przyjechało na youngtimera gdzie polecieliśmy na dwie bandy (a chyba nawet trzy),,, oczywiście obie na umiarkowanej szarańczy :)

Były testy porównawcze przyśpiechy K-XCT 300 (fabryka) vs T-max 500 (dłubnięty) icon_arch_scooter.gif

.........a poza tym było miło i... miło :)

Arturas- dzięki za kalendarz :notworthy:

Piootr- dzięki za flagietkę :notworthy:

• Klubowicze
Opublikowano

Arturas WIELKIE dzięki za super niespodziankę, dzięki Juście i Mańkowi dotarła do nas. Teraz mam tylko problem gdzie wyeksponować tak zacną niespodziankę.

Pgizi ta niespodzianka to kalendarze ze zdjęciami z wypadu niedzielnego. Jeszcze raz dzięki.

Gienka, ubieglas mnie z postem. Powies w takim miejscu zeby Orzel nie mogl odleciec:-) z. Foty

• Klubowicze
Opublikowano

No! To jednak miałem błędne domysły.

W takim razie już przestępuje z nogi na nogę i chyba trzeba będzie podjechać do producenta kalendarzy... ArturAs - zadzwonię.

Wrzućcie proszę jakieś foty, jeżeli są.

Opublikowano

Dzięki serdecznie za miłego spocika.

Kalendarz pierwsza klasa.

Opublikowano

Wena do pisania nareszcie nadejszła, więc...

Bardzo dziękujemy za wczorajsze spotkanie, które odbyło się jak zwylke w świetnej atmosferze.

Bardzo, ale to bardzo dziękujemy ArturAS-owi za niespodziankę, kalendarze świetne :clapping: I uprzejmie informujemy, że Gieńka z Orzełkiem otrzymali przesyłkę specjalną w trybie natychmiastowym, ich reakcja bezcenna.

Jedynie czego bardzo żałujemy, że przyjechaliśmy 4oo, tfuu co ja piszę przecież my zawsze ostatnio na 4oo, oczywiście chodzi mi o te właściwe 4oo ;)

Pozdrawiamy i do następnego :)

Opublikowano

Witam wszytkich. Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem maxiskutera. Kiedy planujecie jakas przejażdzkę, do której mógłbym się przyłączyć, bo samemu trochę już mi się znudziło jeżdzenie :) ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...