Klubowicze PIN Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Było miło. Z Pinem wydmuchaliśmy smarki z wydechu na obwodnicy. No ta, zwłaszcza jak mnie odcinało a ty sruuu obok . Ale to ma odejście
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Czyżbyście mieli parcie na szkło z jednym z tych panów ?: szkoda, że musiałem się wcześniej urwać pzdr
Klubowicze sonor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Parcie,parcie... Szorstki,to on mial na nas parcie!!! :-) No ale,ze my jesteśmy wporzo ludki z Burgmanii,to powiedzieliśmy "ok,Stig,no problem... Shoot something!!!"
Gość woytekpo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Do domku zawitaliśmy kilka minut po 21. Dziękujemy bardzo za tak fajnego spota z taką frekfenkcją Szczególna podziękowania dla Gieńki, Orzełka, Patrycji, Strażaka, Romki, Cormorana, Campto, Jaaanka, Alesklara za świetne kulanko do Nieporętu na molo A i zapomniałam o najważniejszych gościach tego spotu, szczególne pozdrowienia dla Igi i Romcia (chłopie jak Ty rośniesz ) Do następnego Kurde , to gdzie ja wczoraj byłem ? wydaje mi sie że na molo ale mogę się mylić albo nikt mnie nie widział
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Uff, już wkręciłem wyższe obroty więc wrzucam kilka fotek i Wszystkim dziękuję za Super Spota, Troszkę nas było i będzie co wspominać.. ..była prezentacja nowej odsłony B Norberta.. .. przywitanie małego klubowicza i pierwsze piątki.. .. i przymiarka do dachowca.. zebrał dziś pierwszy mandat za parkowanie .. przesympatyczne towarzystwo... .. i wspólne rozjazdy.. .. na dłuższe i krótsze kulanie.. bo pogoda dziś jak MALINA.. Odwiedzenie SPOTa Young Timer'a, po bólach miejskich korków (chyba cała W-wa zaczęła majować) .. była konkurencja większego M-Brata . całkiem, całkiem, ... i uwaga..skąd dzisiaj te korki?? .. Witajcie chłopaki.. (toż to sam Mike Brewer) .. chyba nie chcecie żebym wziął się za 2oo? .. dobra robimy zdjęcie i muszę pomykać dalej, zdjęcie proszę przesłać na mojego FunPage'a .. będzie co wspomnieć .. oni chyba się lepiej znają?
JuStA Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wojtuś przepraszam, właśnie mi kogoś brakowało To w takim razie dla Ciebie szczególne podziękowania z wypad do Nieporętu
Klubowicze PIN Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ostatnie zdjęcie he he Alfi nie spij. As super robota
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Fajnie było. Zapomniałem zaprosić Mika'a do siebie. Mam przecież w garażu trzy porządne pozycje do jego programu :-)
Norbert Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 As wielkie dzięki za fotorelację.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mnie zainteresowało zdjęcie człowieka bez twarzy A tak w ogóle to wczorajszy spot.... fajnym bardzo..... był Do zobaczenia.
Klubowicze sonor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie znam człowieka...??
Gość woytekpo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Z twarzy podobny zupełnie do nikogo Nie znam Typa.
Iga Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A ja znam O ile mnie pamięć nie myli to ma meldunek u nas w pokoju na górze
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Generalnie dobrze wyszedł na tym zdjęciu, ładniej jakoś.
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Przecież to jest przecież wspomniany wcześniej S...Stig, twarzy nie widać, wszystko by się zgadzało
jacdzi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czy w czwartek 1 maja tez planujecie spotkanie w Cafe na Prymasa Tysiaclecia?
Klubowicze sonor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Stig??? Stig ze Szczaków???? I ma na czapce wyhaftowane "Stig Szczaki"???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czy w czwartek 1 maja tez planujecie spotkanie w Cafe na Prymasa Tysiaclecia? Nie widzę większych przeciwwskazań... chyba, że pogoda będzie podobna do dzisiejszej
kudłaty grawer Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Też już w domu, było super! Jacek dzięki za foto Romka, Iga dzięki za niespodziankę, koledze od C1-ki (sorki nie zapamiętałem niku) za super wrażenia nie wiem jak teraz zasnę , strażak za kawałek szmatki, Grzesiu za przelocik przez w-we i czyszczenie wydechu na obwodnicy, Maciek za to że wpadłeś i babcie mogłem zobaczyć . Jeśli zapomniałem o jakimś dzięki to sorki tyle się działo. A jak wypad na molo ? Norbert wyszło super..... AS a ja będę naciskał foto-foto-foto i to wiesz z jakiego powodu . No a Worlan tak się podniecił że tyle T-coś tam coś tam, że pewnie ani jednej malutkiej foteczki nie zrobił PIN, mam nadzieję, że po przejażdżce moim "kioskiem" się wyspałeś bo jak popatrzyłem na Twoje ręce jak wysiadłeś, oj blado to wyglądało )
Klubowicze PIN Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To wrażenie i podniecenie ale już odespane
kudłaty grawer Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Całe szczęście, że się otrząsnąłeś
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2014 Będzie dziś ktoś ? Bo niewiem czy ruszać. No to sobie sam odpowiem. Warto było. Miłe pogaduchy, szczególnie pogawędki z Padre. Potem śmignelismy wszyscy nad Wisłę. Nie doczekliśmy na koncert, ale co tam, można obejrzeć w TVP1. Dzieki za spocik.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Maja 2014 Administrator Opublikowano 1 Maja 2014 Bardzo sympatyczny spot, choć pod koniec temperatura znacząco spadała No i była okazja dokładnie obejrzeć Kawasaki J300.
Klaud Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 A jak mi się raz w roku szansa trafiła, żeby podjechać, to się spóźniłem na tyle, że nikogo nie było pod R66 Przeleciałem jeszcze na stadion, na zamkowy, ale puchy, więc poleciałem popatrzeć na tęczę przed spaleniem (bo pewnie znowu spłonie), wcinając sobie kurczaka w Tuktuku. Trochę maxi pędzało po mieście, ale 'incognito'. Jednoosobowy zlot również uważam za udany (pełny brzuszek to podstawa)
Rekomendowane odpowiedzi