Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Było miło. Z Pinem wydmuchaliśmy smarki z wydechu na obwodnicy.

No ta, zwłaszcza jak mnie odcinało a ty sruuu obok :msn-wink: . Ale to ma odejście :lightbulb:

• Sympatycy
Opublikowano

Czyżbyście mieli parcie na szkło z jednym z tych panów ?:

fani_czterech_kolek_640.jpeg

szkoda, że musiałem się wcześniej urwać ;)

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Parcie,parcie... Szorstki,to on mial na nas parcie!!! :-) No ale,ze my jesteśmy wporzo ludki z Burgmanii,to powiedzieliśmy "ok,Stig,no problem... Shoot something!!!" :D

Opublikowano

Do domku zawitaliśmy kilka minut po 21. Dziękujemy bardzo za tak fajnego spota z taką frekfenkcją :) Szczególna podziękowania dla Gieńki, Orzełka, Patrycji, Strażaka, Romki, Cormorana, Campto, Jaaanka, Alesklara za świetne kulanko do Nieporętu na molo :)

A i zapomniałam o najważniejszych gościach tego spotu, szczególne pozdrowienia dla Igi i Romcia (chłopie jak Ty rośniesz :) )

Do następnego

Kurde , to gdzie ja wczoraj byłem ? wydaje mi sie że na molo ale mogę się mylić albo nikt mnie nie widział :)

• Klubowicze
Opublikowano

Uff, już wkręciłem wyższe obroty więc wrzucam kilka fotek i Wszystkim dziękuję za Super Spota, Troszkę nas było i będzie co wspominać..

01.JPG

..była prezentacja nowej odsłony B Norberta..

02.JPG

.. przywitanie małego klubowicza i pierwsze piątki..

04.JPG

.. i przymiarka do dachowca.. zebrał dziś pierwszy mandat za parkowanie :(

06.JPG

.. przesympatyczne towarzystwo...

07.JPG

08.JPG

.. i wspólne rozjazdy..

09.JPG

.. na dłuższe i krótsze kulanie.. bo pogoda dziś jak MALINA..

10.JPG

11A.jpg

11.JPG

Odwiedzenie SPOTa Young Timer'a, po bólach miejskich korków (chyba cała W-wa zaczęła majować)

13.JPG

.. była konkurencja większego M-Brata

14.JPG

. całkiem, całkiem,

15.JPG

... i uwaga..skąd dzisiaj te korki??

17.JPG

.. Witajcie chłopaki.. (toż to sam Mike Brewer)

18.JPG

.. chyba nie chcecie żebym wziął się za 2oo?

19.JPG

.. dobra robimy zdjęcie i muszę pomykać dalej, zdjęcie proszę przesłać na mojego FunPage'a

20.JPG

.. będzie co wspomnieć :)

21.JPG

.. oni chyba się lepiej znają?

22.JPG

Opublikowano

Wojtuś przepraszam, właśnie mi kogoś brakowało :frusty: To w takim razie dla Ciebie szczególne podziękowania z wypad do Nieporętu :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ostatnie zdjęcie he he Alfi nie spij. :clapping: As super robota :clapping:

Opublikowano

Fajnie było. Zapomniałem zaprosić Mika'a do siebie. Mam przecież w garażu trzy porządne pozycje do jego programu :-)

Opublikowano

As wielkie dzięki za fotorelację.

• Administrator
Opublikowano

Mnie zainteresowało zdjęcie człowieka bez twarzy :laughing:

17.JPG

A tak w ogóle to wczorajszy spot.... fajnym bardzo..... był :msn-wink:

Do zobaczenia.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie znam człowieka...?? ;)

Opublikowano

Z twarzy podobny zupełnie do nikogo :)

Nie znam Typa.

Opublikowano

A ja znam ;)

O ile mnie pamięć nie myli to ma meldunek u nas w pokoju na górze :D

• Klubowicze
Opublikowano

Przecież to jest przecież wspomniany wcześniej S...Stig, twarzy nie widać, wszystko by się zgadzało

Opublikowano

Czy w czwartek 1 maja tez planujecie spotkanie w Cafe na Prymasa Tysiaclecia?

• Klubowicze
Opublikowano

Stig??? Stig ze Szczaków???? I ma na czapce wyhaftowane "Stig Szczaki"??? :D

• Administrator
Opublikowano

Czy w czwartek 1 maja tez planujecie spotkanie w Cafe na Prymasa Tysiaclecia?

Nie widzę większych przeciwwskazań... chyba, że pogoda będzie podobna do dzisiejszej :)

Opublikowano

Też już w domu, było super! Jacek dzięki za foto Romka, Iga dzięki za niespodziankę, koledze od C1-ki (sorki nie zapamiętałem niku) za super wrażenia nie wiem jak teraz zasnę ;), strażak za kawałek szmatki, Grzesiu za przelocik przez w-we i czyszczenie wydechu na obwodnicy, Maciek za to że wpadłeś i babcie mogłem zobaczyć ;). Jeśli zapomniałem o jakimś dzięki to sorki tyle się działo. A jak wypad na molo ?

Norbert wyszło super..... :clapping:

AS a ja będę naciskał foto-foto-foto :photo: i to wiesz z jakiego powodu :ninja:. No a Worlan tak się podniecił że tyle T-coś tam coś tam, że pewnie ani jednej malutkiej foteczki nie zrobił :blush:

PIN, mam nadzieję, że po przejażdżce moim "kioskiem" się wyspałeś bo jak popatrzyłem na Twoje ręce jak wysiadłeś, oj blado to wyglądało ;))

• Klubowicze
Opublikowano

To wrażenie i podniecenie ale już odespane ;)

Opublikowano

Całe szczęście, że się otrząsnąłeś :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Będzie dziś ktoś ? Bo niewiem czy ruszać.

No to sobie sam odpowiem. Warto było. Miłe pogaduchy, szczególnie pogawędki z Padre. Potem śmignelismy wszyscy nad Wisłę. Nie doczekliśmy na koncert, ale co tam, można obejrzeć w TVP1. Dzieki za spocik.

• Administrator
Opublikowano

Bardzo sympatyczny spot, choć pod koniec temperatura znacząco spadała :)

No i była okazja dokładnie obejrzeć Kawasaki J300.

bb48a0e232c47d8b.jpg

Opublikowano

A jak mi się raz w roku szansa trafiła, żeby podjechać, to się spóźniłem na tyle, że nikogo nie było pod R66 :( Przeleciałem jeszcze na stadion, na zamkowy, ale puchy, więc poleciałem popatrzeć na tęczę przed spaleniem (bo pewnie znowu spłonie), wcinając sobie kurczaka w Tuktuku. Trochę maxi pędzało po mieście, ale 'incognito'.

Jednoosobowy zlot również uważam za udany (pełny brzuszek to podstawa) :msn-wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...