Olsen Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Chyba polubię cztery kółka po dzisiejszym ?ciganiu. Łapska mi spuchły jak po porz?dnej siłowni. Na pami?tkę zachowałem sobie beret.
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wreszcie jakie? pozytywne oceny wspólnego kulania. . Za tydzień nie będzie tak fajnie . Ja na urlopie, a z urlopu ''chyba '' wraca szorstki. Będzie nuda Wiedziałem... Wła?nie wróciłem i nie zd?żyłem na spota. Więc pewnie było _nienudno_ W każdym razie życzę Ci Grzesiek pracowitego pedałowania !OK. Ja po zaleganiu na plaży i nurkowaniu na Peljesacu, troszkę połaziłem też po Tatrach sobie... pzdr
Gość stoney Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Oto najlepsze czasy (okr?żenie) wykręcone w czasie wczorajszego spotkania na torze: I 29,00 -phil 29,05 -Bartek 29,19 -orzech 30,18 -stoney 30,25 -sebulba1971 II 6-26,07 -michalu (obsługa powiedziała, że "6" to bł?d wy?wietlacza- powinna być "8") 1-30,21 7-30,98 -szuwarek 5-31,95 3-34,44 -Artix (??) III 28,99 -Bartek 29,55 -stoney 30,56 -Pindzia 32,?? -Olsen ?? -sebulba1971 grupę II proszę o ujawnienie, kto na jakim Karcie jeżdził- może być na PW mam nadzieję, że nie bol? Was dzisiaj: żebra, krzyż czy też inne czę?ci ciała !OK p.s. następnym razem proponuję przemieszczać się w szyku... przynajmniej nieco dłużej niż pierwsze 50m edit: czasy
monk Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 w drugiej rundzie kartem z numerem 6 (czyt. 8) jechał nieznany kierownik bez kasku i z obluzowanym paskiem, co skutkowało większ? aerodynamik? i prędko?ci? pozwalaj?c? na wyprzedzanie po zewnętrznej No i przyznać się proszę, kto dzi? nie miał siły podnie?ć kubka z herbat?? (szczególnie jeżdż?cy dwa razy ) Zabawa przednia !OK P.S. z tego co pamiętam w pierwszym biegu był kto? szybszy ode mnie o 0.05, więc nie widzę jego czasu 29.00 P.P.S w miejsce zady w szyku proponowałbym składniejsz? jazdę po parkingu, bo po naszym wjeĽdzie na tenże, odniosłem wrażenie, że nie było miejsca, w którym nie bł?dziłby skuter
Administrator Artix Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Bylo fajnie, bolec to mnie nic nie boli, obilem i obtarlem sobie kregoslup, ehhh terez szczypie. No i wietrze ciuchy bo perfuma a'la gokart. !OK
Gość stoney Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 P.S. z tego co pamiętam w pierwszym biegu był kto? szybszy ode mnie o 0.05, więc nie widzę jego czasu 29.00 no nie wiem... w zapiskach nie mam takiego czasu
phil Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Na pierwszej kartce spisywał sebulba... miałem 29.00 !OK Dobry wypad.. wczoraj słyszałem co? o propozycji enduro. Jak by kto? więcej info wrzucił my?lę, że znajd? się chętni !
szuwarek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Grupa II pojazd 7 szuwarek "pierwszy i nie ostatni" W grupie drugiej pojazd 6 jechał też Michlu zdeklasował wszystkich czas chyba 26.07
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Coś maleje nam liczba uczestników na czwartkowych spotkaniach, jakoś tak z tygodnia na tydzień coraz mniej pojazdów a urlopy niby pokończone !happybth Dzisiaj z atrakcji mieliśmy zwiedzanie meliny Zegara i Szorstkiego, spoko miejscówa tylko jakas taka ..................syf, normalnie syf !piwko Zegar, Szorstki, następnym razem postarajcie się o jakiś poczęstunek i napoje
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Administrator Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A tam... poczęstunek leżał tylko jakoś nikt nie był chętny na konfitury i dżemy ... A co do syfu... no faktycznie chłopaki, posprzątalibyście ten kwadrat bo lakierki "sie mie" zabrudziły !happybth Wstyd jak beret! !piwko
jacaplaca Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A ja powrócę do tematu jak bumerang - czy spotkania czwartkowe są aktualne. I czy można się wprosić na takowe?? Jestem początkującym Burgmaniakiem i w Warszawie ( po za swoją żoną ) nie znam nikogo kto by jeździł na skutrze. ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Administrator Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Oczywiście, że można... każdy czwartek, g.19, R66 na Prymsa 1000-lecia. Zapraszamy !happybth.
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A mi melina zegar&szorstki bardzo się podobała. Sam bym chciał taką mieć . Natomiast byłem zaskoczony jazdą "na melinę", gdzie prowadzącymi byli w/w panowie !OK . Parokrotnie przypominała jazdę na szarańczę. Jeszcze parę takich lotów i szorstki@ przemieni się w szerszenia. !OK
Sympatycy Arecki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Natomiast byłem zaskoczony jazdą "na melinę", gdzie prowadzącymi byli w/w panowie . Parokrotnie przypominała jazdę na szarańczę. Jeszcze parę takich lotów i szorstki@ przemieni się w szerszenia. !OK O ile dobrze usłyszałem przed wyjazdem Szorstki wspominał coś o docieraniu !OK , ciekawe co będzie jak już będzie dotarty . Jeżeli chodzi o melinę to jest całkiem spoko, może przy następnej okazji wypróbujemy znajdujące się podobno w okolicy miejsce na grila .
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Maksymalnie do końca września będzie posprzątane Parę słów usłayszał już dziś kierownik "budowy" za te "lakierki" Mariusza . Co do poczęstunku, obiecuję poprawę i następną razą coś będzie. A jazda jak to jazda, trochę startów spod świateł i wąchania smrodu T-Maxów, a to znowu "przeciskanie" się między katamaranami na Toruńskiej (jak oni mogą tak wolno jeździć ). Szkoda tylko, że było już ciemno, bo za dnia okolice "meliny" są całkiem przyjemne. Swoją drogą to był jak do tej pory największy nalot jednośladów w naszej okolicy !OK. W każdym razie nasze żony osłupiały Aaaa, zapomniał bym, wielkie dzięki Grzesiek za zorganizowanie tych spontanicznych odwiedzin !OK pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Aaaa, zapomniał bym, wielkie dzięki Grzesiek za zorganizowanie tych spontanicznych odwiedzin !OK Eeeeeetam, to nie chodziło o odwiedziny , tylko o miejsce parkowania X9. !OK
SimonWarka Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jeśli pogoda dopisze postaram się przyjechać i pochwalic nowym nabytkiem w najbliższy czwartek, a co więcej zapoznać się z Bractwem MaxiSkutermaniaków
Wookash Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Aj zacny gość zawita! Weź mi naklejkę białą w nowym wzorze na Vespę!
Mick71 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Witam, szanownych kolegów z bractwa !scooter Ponieważ, chciałbym się w końcu pochwalić na żywo zakupem mojego Burgiego, mam pytanko czy dziś ktoś będzie w 66? Z góry dzięki za odpowiedź !OKK
Makrotek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Ja planuje zajechac dzisiaj o ile uda mi sie wyjsc z pracy przed 19.
phil Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Hehe .. jak co tydzień czy wieje czy pada czy słońce czy śnieg spot będzie pewnie !scooter
monk Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Jeśli burze nie nadejdą to pewnie i nas się trochę zjedzie !OKK Nie sugeruj się liczbą odpowiedzi, !scooter przybywa duużo więcej !OKK Więc zapraszamy P.S. "nulla regula sine exceptione"
Gość stoney Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 kto dziś nie był a chciał mieć naklejki forumowe... niech żałuje Ojciec Dyrektor rozdał był wszystkim chętnym, a liczba ich znaczna była (chętnych) dziękuję i obiecuję, że o naklejkę będę dbał by czysta była i widoczna, co by nasze bractwo sławić wśród ruchu ulicznego
jacaplaca Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 No właśnie a tak się dziś wybierałem na spotkanie i co... ajjjj szkoda gadać . Mam nadzieję, że w następny czwartek będę miał więcej szczęścia !starwars
piecuch4 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 byłem , dostałem, jak umyję maleństwo to je oznaczę !starwars dzięki za spot postaram się wpadać częściej
Rekomendowane odpowiedzi