Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba polubię cztery kółka po dzisiejszym ?ciganiu. Łapska mi spuchły jak po porz?dnej siłowni. Na pami?tkę zachowałem sobie beret.

• Sympatycy
Opublikowano
Wreszcie jakie? pozytywne oceny wspólnego kulania. :) . Za tydzień nie będzie tak fajnie :):lol: . Ja na urlopie, a z urlopu ''chyba '' wraca szorstki. :) Będzie nuda :P;)

Wiedziałem... ;)

Wła?nie wróciłem i nie zd?żyłem na spota. Więc pewnie było _nienudno_ :)

W każdym razie życzę Ci Grzesiek pracowitego pedałowania !OK. Ja po zaleganiu na plaży i nurkowaniu na Peljesacu, troszkę połaziłem też po Tatrach

sobie...

pzdr

Opublikowano

Oto najlepsze czasy (okr?żenie) wykręcone w czasie wczorajszego spotkania na torze:

I

29,00 -phil

29,05 -Bartek

29,19 -orzech

30,18 -stoney

30,25 -sebulba1971

II

6-26,07 -michalu (obsługa powiedziała, że "6" to bł?d wy?wietlacza- powinna być "8")

1-30,21

7-30,98 -szuwarek

5-31,95

3-34,44 -Artix (??)

III

28,99 -Bartek

29,55 -stoney

30,56 -Pindzia

32,?? -Olsen

?? -sebulba1971

grupę II proszę o ujawnienie, kto na jakim Karcie jeżdził- może być na PW

mam nadzieję, że nie bol? Was dzisiaj: żebra, krzyż czy też inne czę?ci ciała !OK

p.s. następnym razem proponuję przemieszczać się w szyku... przynajmniej nieco dłużej niż pierwsze 50m :lol:

edit: czasy

Opublikowano

w drugiej rundzie kartem z numerem 6 (czyt. 8) jechał nieznany kierownik bez kasku i z obluzowanym paskiem, co skutkowało większ? aerodynamik? i prędko?ci? pozwalaj?c? na wyprzedzanie po zewnętrznej :)

No i przyznać się proszę, kto dzi? nie miał siły podnie?ć kubka z herbat?? (szczególnie jeżdż?cy dwa razy :lol: )

Zabawa przednia !OK

P.S. z tego co pamiętam w pierwszym biegu był kto? szybszy ode mnie o 0.05, więc nie widzę jego czasu 29.00

P.P.S w miejsce zady w szyku proponowałbym składniejsz? jazdę po parkingu, bo po naszym wjeĽdzie na tenże, odniosłem wrażenie, że nie było miejsca, w którym nie bł?dziłby skuter :)

• Administrator
Opublikowano

Bylo fajnie, bolec to mnie nic nie boli, obilem i obtarlem sobie kregoslup, ehhh terez szczypie. No i wietrze ciuchy bo perfuma a'la gokart. !OK

Opublikowano
P.S. z tego co pamiętam w pierwszym biegu był kto? szybszy ode mnie o 0.05, więc nie widzę jego czasu 29.00

no nie wiem... w zapiskach nie mam takiego czasu

Opublikowano

Na pierwszej kartce spisywał sebulba... miałem 29.00 !OK

Dobry wypad.. wczoraj słyszałem co? o propozycji enduro.

Jak by kto? więcej info wrzucił my?lę, że znajd? się chętni !

Opublikowano

Grupa II pojazd 7 szuwarek "pierwszy i nie ostatni"

W grupie drugiej pojazd 6 jechał też Michlu zdeklasował wszystkich czas chyba 26.07 :)

• Sympatycy
Opublikowano

Coś maleje nam liczba uczestników na czwartkowych spotkaniach, jakoś tak z tygodnia na tydzień coraz mniej pojazdów a urlopy niby pokończone !happybth

Dzisiaj z atrakcji mieliśmy zwiedzanie meliny Zegara i Szorstkiego, spoko miejscówa tylko jakas taka ..................syf, normalnie syf !piwko

Zegar, Szorstki, następnym razem postarajcie się o jakiś poczęstunek ;) i napoje ;)

• Administrator
Opublikowano

A tam... poczęstunek leżał tylko jakoś nikt nie był chętny na konfitury i dżemy ... ;)

A co do syfu... no faktycznie chłopaki, posprzątalibyście ten kwadrat bo lakierki "sie mie" zabrudziły !happybth ;)

Wstyd jak beret! !piwko

Opublikowano

A ja powrócę do tematu jak bumerang - czy spotkania czwartkowe są aktualne. I czy można się wprosić na takowe?? Jestem początkującym Burgmaniakiem i w Warszawie ( po za swoją żoną ) nie znam nikogo kto by jeździł na skutrze. ?

• Administrator
Opublikowano

Oczywiście, że można... każdy czwartek, g.19, R66 na Prymsa 1000-lecia. Zapraszamy !happybth.

• Sympatycy
Opublikowano

A mi melina zegar&szorstki bardzo się podobała. Sam bym chciał taką mieć ;) . Natomiast byłem zaskoczony jazdą "na melinę", gdzie prowadzącymi byli w/w panowie !OK . Parokrotnie przypominała jazdę na szarańczę. :P Jeszcze parę takich lotów i szorstki@ przemieni się w szerszenia. :P;) !OK

• Sympatycy
Opublikowano
Natomiast byłem zaskoczony jazdą "na melinę", gdzie prowadzącymi byli w/w panowie  ;) . Parokrotnie przypominała jazdę na szarańczę.  :P  Jeszcze parę takich lotów i szorstki@ przemieni się w szerszenia. :P  :P  !OK

O ile dobrze usłyszałem przed wyjazdem Szorstki wspominał coś o docieraniu !OK , ciekawe co będzie jak już będzie dotarty :P;) .

Jeżeli chodzi o melinę to jest całkiem spoko, może przy następnej okazji wypróbujemy znajdujące się podobno w okolicy miejsce na grila :P .

• Sympatycy
Opublikowano

Maksymalnie do końca września będzie posprzątane ;) Parę słów usłayszał

już dziś kierownik "budowy" za te "lakierki" Mariusza :P;) . Co do poczęstunku, obiecuję

poprawę i następną razą coś będzie. A jazda jak to jazda, trochę startów spod

świateł i wąchania smrodu T-Maxów, a to znowu "przeciskanie" się między

katamaranami na Toruńskiej (jak oni mogą tak wolno jeździć :P:P ).

Szkoda tylko, że było już ciemno, bo za dnia okolice "meliny" są całkiem przyjemne.

Swoją drogą to był jak do tej pory największy nalot jednośladów w naszej okolicy !OK. W każdym razie nasze żony osłupiały :P

Aaaa, zapomniał bym, wielkie dzięki Grzesiek za zorganizowanie tych spontanicznych odwiedzin !OK

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Aaaa, zapomniał bym, wielkie dzięki Grzesiek za zorganizowanie tych spontanicznych odwiedzin  !OK

Eeeeeetam, to nie chodziło o odwiedziny ;);) , tylko o miejsce parkowania X9. :P !OK

Opublikowano

Jeśli pogoda dopisze postaram się przyjechać i pochwalic nowym nabytkiem w najbliższy czwartek, a co więcej zapoznać się z Bractwem MaxiSkutermaniaków ;)

Opublikowano

;) Aj zacny gość zawita! Weź mi naklejkę białą w nowym wzorze na Vespę! ;)

;)

Opublikowano

Witam,

szanownych kolegów z bractwa !scooter

Ponieważ, chciałbym się w końcu pochwalić na żywo zakupem mojego Burgiego, mam pytanko czy dziś ktoś będzie w 66?

Z góry dzięki za odpowiedź !OKK

Opublikowano

Ja planuje zajechac dzisiaj o ile uda mi sie wyjsc z pracy przed 19.

Opublikowano

Hehe .. jak co tydzień czy wieje czy pada czy słońce czy śnieg spot będzie pewnie !scooter

Opublikowano

Jeśli burze nie nadejdą to pewnie i nas się trochę zjedzie !OKK

Nie sugeruj się liczbą odpowiedzi, !scooter przybywa duużo więcej !OKK

Więc zapraszamy :P

P.S. "nulla regula sine exceptione" :P

Opublikowano

kto dziś nie był a chciał mieć naklejki forumowe... niech żałuje :ph34r:

Ojciec Dyrektor rozdał był wszystkim chętnym, a liczba ich znaczna była (chętnych)

dziękuję i obiecuję, że o naklejkę będę dbał by czysta była i widoczna, co by nasze bractwo sławić wśród ruchu ulicznego :blink:

Opublikowano

No właśnie a tak się dziś wybierałem na spotkanie i co... ajjjj szkoda gadać . Mam nadzieję, że w następny czwartek będę miał więcej szczęścia !starwars

Opublikowano

byłem , dostałem, jak umyję maleństwo to je oznaczę !starwars dzięki za spot postaram się wpadać częściej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...