Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Chyba się mylisz. Upiorek w kolczyku? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Chyba się mylisz. Upiorek w kolczyku? To był klips !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Co by to nie było to fajnie wygl?da w nim upiorek Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 GPS wysterowany, gotowy do drogi, niech już będzie ten pi?tek !tut Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Wreszcie Tomas mnie poparłe? - szacun !OKK .Pogoda się wyklarowała , +5 słonecznie i tylko " troszku " wieje , oby tak się utrzymało !scooter !scooter !scooter jak jutro bedzie taka pogoda a kto? z Was dojedzie na 2oo toszacun wielki z mej strony a potem w kolejkę do kliku dochtorów ...zapraszam Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Pogoda na Weekend 20-22/03/2009r Klik całe szczę?cie że przesunięcie czasu dopiero za tydzień. Klik Ja jutro w Żabim Dworze będę oko 16,30 (pracuje na pierwsz? zmianę). !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Zapowiadaj? ?niegi w rejonie naszego "zimowiska", kto? jedzie !scooter na twardziela??? Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Twardziele jad? !scooter Upiór,Bobas,Robson,Michu szacun !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Niech kto? czeka na Nich z ciepłym . Pewnie będ? spragnieni Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Orzeszku no i o to chodzi . Do wiosny pozostało około 50 minut !tut !tut !OK !OK . Szacun jak powiada Robson . Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Walnijcie po secie na odwagę i kulajcie bezpiecznie berety. Widzimy się na spocie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Hej, co tak cicho u Was ? Znaczy, że dobrze się bawicie !w00t !OKK Pozdrawiam wszystkich biesiadników i życzę pięknej, wiosennej soboty. W Warszawie od rana wiosna pełn? gęb? Bawcie się dobrze !OKK !TAZ !piwko !tut Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 21 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ja tu widzę 3 możliwo?ci tej ciszy 1 wszyscy ?pia po wczorajszym opilstwie 2 to musi byc prawdziwa głusza , s? odcięci od ?wiata i na pewno nie ma pr?du 3 najzwyklejsze lenistwo ps. fajnie macie Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Dotarłem cały i zdrowy !scooter Marzena bardzo dumna z mojej postawy, że odmawiałem kieliszka Bardzo serdecznie dziękuje !scooter wszystkim za mił? imprezę Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 My również w domu. Dziękujemy za sympatyczne spotkanko. Miło było Was znów zobaczyć Kilka zdjęć KLIK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 I my ze Sławk? dotarli?my do domu cali i zdrowi pogoda nie straszna nam była. Sławka troszkę zmarzła, ale jest zadowolona. Wkręcone ok 350 km Dzięki za miłe spotkanie i mił? zabawe do zobaczenia nastepnym razem !piwko Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Dziękuję Wszystkim za przybycie i mił? zabawę Cały czas trzeĽwieję... Kilka fotek ze spotkania: Zdjęcia Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 22 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Hej, co tak cicho u Was ? Znaczy, że dobrze się bawicie !piwko !scooter Zabawa była przednia, co widać na zał?czonych już zdjęciach. A cisza spowodowana była brakiem zasigu, który jedni łapali koło fontanny lub na o?nieżonej drodze !scooter ale doładowali?my się na kręgach kamiennych i wszystko się wyrównało !scooter Dzięki za wspóln? zabawę i do następnego spotkania Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Orzech również melduje się w domu. Dziękuję wszystkim za szampańsk? zabawę, było jak zwykle Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Romeo i Gosia już w domku,imprezka zajebista Ci co nie byli niech żałuj? Mareczku i Tomku wielkie podziękowanie i wielkie sorrki za babskie nieporozumienia (wy już wiecie) !piwko Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 My chociaż wczoraj dotarli?my do domu, to dopiero dzisiaj mogłem dopa?c do komputera. Bardzo miło było wszystkich Was poznac i razem z Wami biesiadowac. !scooter !piwko Dziękujemy za ciepłe i serdeczne przyjęcie naszych skromnych osób w Waszych progach, chylimy czoła przed organizatorami imprezy i dziękujemy wszystkim za mił? i sympatyczn? zabawę. !scooter Do zobaczenia na szlaku lub na następnej imprezie. Z pozdrowieniami Burgerman z plecaczkiem !scooter Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam i ja również dotarłem do domu ale ostatnie piętna?cie kilometrów jechałem siedemdziesi?t bo padało i wiatr był silniejszy , tak więc jazda była trudna , ale cały i zdrowy dotarłem do domu . Dzięki za spotkanie a w szczególno?ci kolegom organizatorom tego spotkania za włożony czas i po?więcenie . Orzechowi za alkohol Jego przegrana bardzo wszystkim smakowała . Orzeszku szacun dla Ciebie bardzo poważam takich honorowych kolegów . Raz jeszcze dzięki wszystkim za spotkanie i mam nadzieje że wszyscy cali i zdrowi wrócili do domu !piwko . To do miłego !scooter . Odnośnik do komentarza
Mamuśka Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Emiksiki również dotarły do domku. Dziękujemy Szuwarkowi i Rudzi za wspólny powrót. Dziękujemy organizatorom - dzięki Wam znowu mieli?my okazję się spotkać i razem pobalować. Pozdrawiamy P/S Zapomnieli?my jeszcze dopisać: Siemik, Burgerman - tort był rewela! Może to jednak będzie teraz taka nowa ?wiecka tradycja Odnośnik do komentarza
pijawka Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Pijawka i Pidżamy również już w domu. Wszystkim dziękujemy za wspóln? zabawę i do zobaczenia następnym razem . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witajcie Dojechali?my szczę?liwie do domu Było super !piwko Dziękujemy organizatorom i całej reszcie towarzystwa za fajn? imprezkę !scooter !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi