Mareczek Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 !happybth Sonda jawna pytanie, jakie jest zainteresowanie? Pierwszy dzień wiosny kalendarzowej to 21 marca. Wiosna astronomiczna zaczyna się w momencie gdy Słońce "przekracza" równik ma to miejsce 20 lub 21 marca. Plan jest !OKK organizujemy imprezę „Kaszuby Pierwszy dzień wiosny 2009” Pragniemy dowiedzieć się kto i ile osób jest chętnych na przyjazd i spędzenie na Kaszubach Weekendu 20-22(23*)03/2009r Mareczek & Tomekgdz Miejsce Imprezy http://www.zabidwor.tp2.pl/modules.php?nam...=showpage&pid=9 ). Współrzędne GPS N54*15’12.1“ E18*7’29.2“ Koszta po negocjacjach !happybth więcej inf. zostanie przesłane na PM do zainteresowanych. PS. Liczba miejsc ograniczona! !OKK Lista zdecydowanych;oraz dokonanych wpłat. (@)= osoba 1) Mareczek + 1 --- @@ 2) Tomekgdz +1 --- @@ 3) Spinka +1 --- @@ 4) Abach +1 --- @@ 5) Orzech --- @ 6) Kasik +1-- -@@ 7) Pidzam +1 ---@@ 8) Mutek +1 ---@@ 9) Mamu?ka +1--- @@ 10) Bobas ---@ 11) Romeo + 1---@@ 12) Magduska + 1 --- @@ 13) Michu +1 ---@@ 14) Szuwarek --- @ 15) Upiór ----- @ 16) Mario ----@ 17) dr.big --- @ 18) Mariusz Burgi --- @ 19) Artix + 1 ---@@ 20) Robson ---@ 21) Kefir ---@ 22) Pijawka --- @ 23) Siemik +1 --- @@ 24) Burgerman +1 ---@@ 25) Fundi600 +1---@@ KONIEC brak miejsc noclegowych I jeszcze gar?ć dodatkowych wiadomo?ci: MENU Obiad:(18.30)+biesiada(19.00) frytki kotlet de volaille surówka z selera i rodzynkami surówka z kapusty kiszonej sok po obiedzie kawa i ciasto ?ledzie tradycyjne w oleju łoso? wędzony sałatka tradycyjna galaretka z kurczaka flaczki półmisek kiełbas szaszłyki chleb masło herbata |niadanie:(godz.10.00) zupa żurek jajecznica ser jogurty pomidor,ogórek kiełbasa w plasterkach chleb masło herbata Obiad:(godz.15.00)+biesiada(18.00) zupa grzybowa schab panierowany z grzybami ziemniaki surówka z buraczków i ogórki, sok półmisek wędlin sałatka gros ogórek kiszony ser udka z kurczaka faszerowane barszcz czerwony z krokietami |niadanie:(10.00) rosół z makaronem parówki ser pomidor i ogórek kiełbasa w plasterkach dżem chleb masło herbata SMACZNEGO (sznycel gruben tylko na specjalne zamowienie ). Doba hotelowa zaczyna się dopiero o 16,00 więc nie ma co się ?pieszyć (brama może być zamknięta) i będzie całowanie klamki. !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam.Jak odbiore skuta do 21 to ja BARDZO chętnie. Pozdrawiam !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 3 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Prawdopodobnie byłbym chętny , ale piszecie o 4-dniówce czyli od 20 do 23 marca , to już weekendy nie wystarczaj?? !scooter . P.S. Od kiedy macie spółkę Mareczek und Tomas , i czy impreza jest w jakikolwiek sposób sponsorowana !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 A jaki plan imprezy???? !scooter Odnośnik do komentarza
Relayed Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 spędzenie na Kaszubach Czyli może to być zarówno Gdańsk jaki 'brama kaszub' chojnice. ;p Pozdr. Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 JA !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Plan jest !scooter organizujemy imprezę „Kaszuby Pierwszy dzień wiosny 2009” A miejsce przywitania wiosny??? !scooter Może gdzie? nad jak?? wod?, coby resztki zimy utopić. !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Najpierw pytamy, kto jest zainteresowany, bo to jest zależne od ilo?ci chętnych Orzech pytasz, co będziemy robili no wiesz !OKK !happybth !happybth Spinka ty jeste? już zapisana od zeszłego pi?tku !scooter !scooter Robert pytasz, od kiedy mamy spółkę z Mareczkiem od momentu wykupienia udziałów w Starogardzie jest to jednak 70% !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Skoro taki jest plan to macie moje 90% zdecydowania i tylko 10% w?tpliwo?ci !scooter Odnośnik do komentarza
pidzam Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja + Ruda. Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Skoro taki jest plan to macie moje 90% zdecydowania i tylko 10% w?tpliwo?ci Zielona ma 50 % a tu zrobiło się 100 % ..... ....... czyli...... dwie zielone Ja zapisana ???? To jaka? lista kr?żyła w kuchni???? nic nie pamiętam. Ale jak mus to mus Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Dostałem oficjalny plan od jednego z organizatorów: "........ plan imprezy wyglada tak pijemy tańce i pijemy pozdrawiam ......." No to już macie moje 95% do 5% Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mareczku kucharzyki na 99% Odnośnik do komentarza
Mamuśka Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Esemesiki też s? chętne. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja jestem już gotowy do sezonu Jadę na 100 % i to na 2oo. Relayed, jak chcesz to zabiorę Cię na plecaczka W końcu jeste?my ziomale, nie ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Esemesiki też s? chętne. O, i pierwsza Wasza męska decyzja w tym roku Już mam 97% do 3% Wy to macie dar przekonywania Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam,Mareczku i Tomku Ja i Gosia jeste?my zainteresowani 100% Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 magduska & marcinko-pHre4ker s? na TAK ! jedziemy jedziemy Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam ! Jestem za Pozdrawiam DIZEL Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Spinka ty jeste? już zapisana od zeszłego pi?tku !guns Ja też jestem już na li?cie? Mogę nie pamietać !guns Widzę, że lista chętnych za chwilę wyprzedzi Burgmaniow? w RogoĽnie Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Pierwsz? imprezę z takich a nie innych przyczyn odpu?ciłem . Ale t? nigdy , choć miałbym jechać na rowerze !guns . Tańcował będę na 100 procent no !guns , a raczej degustacja na pewno . No i wiosnę trzeba przywitać a w miłym gronie zawsze . Oczywi?cie stawiamy się na . Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Kurna, nie wypada się nie wpisać, na taaaaaak? imprezę. Jak kardiolog pozwoli to jadę... !guns Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak kardiolog pozwoli to jadę... !guns !guns Grzesiek nie ma problemu jak by, co to się znam na medycynie nie konwencjonalnej Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 5 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak kardiolog pozwoli to jadę... !guns Grzesiek nie ma problemu jak by, co to się znam na medycynie nie konwencjonalnej Grzesiu nie przejmuj się niczym - Tomas ma ręce , które lecz? !guns Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Teraz wszystko jasne. Już wiadomo dlaczego Mareczek jest w tak znakomitej kondycji. Muszę się zapisać do Tomka na terapię. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi