Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2008 Deklaruje nasz? obecno?ć na V zlocie burgmani. Proszę o pokój 2 os w hoteliku !OKK
frato Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Serdecznie zapraszam w imieniu swoim i pozostałych organizatorów
Klubowicze Profesor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wielkopolska działa - trzaba się odmeldować. Prosze o rezerwacje pokoju 2 osobowego w hotelu Pozdrówko!
Kasieńka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, my również prosimy o rezerwację pokoju 2 osobowego w hotelu. Kasieńka i Ciochin
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2008 Cappo będzie gdzie? dostępna lista uczestników???
Gość Kasssia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Przelew poleciał, poproszę pokoik 2-os. w hotelu pozdrawiam i do zobaczenia kasia
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja poproszę 4 osobowy pokój,będę z cał? rodzink? :)w hotelu oczywi?cie.
Niunio Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Ogromna pro?ba o rezerwację 2-ki w hotelu dla Niunia i Ani. Wpłata na konto- koniec grudnia. Wcze?niej raczej nie dam rady Pozdrawiam i do zobaczenia
Klubowicze robson Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Poproszę o pokój 3-osobowy w hotelu dla Upiora , Bobasa i dla mnie , przelew niebawem.
Dzięgiel Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 No to i ja poproszę dwójeczkę w hotelu dla mnie i mojej żonki Bafki.
-=Dee Jay=- Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no petarda ... tak wczesny start organizacyjny może zwiastować tylko wielki sukces !happybth tym samym poproszę o dwójeczkę w hotelu, a $$ na dniach
Abach Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jeżeli się nie pomyliłem, wszystkie dwójki w hotelu zarezerwowane? Jeszcze tyle czasu a juz braknie pokoi. Sk?d ja to znam
Niunio Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam KOLEGA Piotrek prosił o rezerwację 2-ki w hotelu dla Morwa37 i Madzia10.Wpłata na konto jutro to jest 09.12.2008 Pozdrawiam
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam !tut hotel dwójeczke prosimy Migu Halinka !happybth .
Gość Cappo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dzisiaj pojawi? się pierwsze rezerwacje. Aby było uczciwie i zgodnie z tym co na stronie zlotowej - decyduje kolejno?ć wpłat. Darek, który jest "księgowym" sprawdzi wieczorem konto i na tej podstawie zacznie się budować lista zlotowiczów i rezerwacji. Pokoi jest jeszcze sporo...
Sympatycy Kubo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2008 Helołek. Potwierdzam monitorowanie tematu z mojej strony. W wolnej chwili poczytam info na stronie zlotowej, jednak bez tego mogę napisać, że na pewno się stawię. Niestety na obecnym etapie nie wiem na jak długo(czy cało?ć imprezy, czy jej czę?ć), dlatego narazie nie zaliczkuje, ani nic nie rezerwuję. Jak tylko różne sprawy się powyja?niaj? i ułoż? napewno potwierdzę wszystko w 100%. Z Zenkiem nie możemy omin?ć tym razem takiej imprezy, czyli okazji do zobaczenia Was Tym bardziej, że ten sezon był totaln? klap? :] Pozdrówki i napewno do zobaczenia
Mamuśka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Kurcze kilka dni przerwy w czytaniu forum i TAKI NEWS!!!! Prosimy o rezerwację 2 w hotelu dla duetu Mamu?ka&Emiksik. Przelewik czem prędzej wykonamy. - wykonany !OKK Pozdrawiamy i już się nie możemy doczekać. Pozdrawiamy
Klubowicze Roni Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja również poproszę pokoik 2 osobowy 2x w hotelu . kasa czem prędzej !OKK
dacja Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Poprosimy o rezerwacje dla naszej trójeczki !OKK - poprosimy o miejsca w hotelu Dacja, Jurgen i Piotru? !happybth Będziemy wprawdzie samochodem ale ważne chyba, że będziemy !happybth Musimy się jeszcze jako? zorganizować z tak? wypraw? małym samochodzikiem plus mały człowieczek z całym mieszkankiem - ale mam nadzieje, że damy rade
Darek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wszem i wobec Informuję, że konto dla wpłat na Burgmanię 2009, podane na stronie zlotowej, mimo dzisiejszego incydentu !happybth pozostało nienaruszone !happybth Dzi? dotarły już pierwsze wpłaty Oby dalej działo się już bez niepewno?ci Pozdrawiam i do zobaczenia na !OKK
Więcek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wszem i wobec Informuję, że konto dla wpłat na Burgmanię 2009, podane na stronie zlotowej, mimo dzisiejszego incydentu pozostało nienaruszone Dzi? dotarły już pierwsze wpłaty Oby dalej działo się już bez niepewno?ci Pozdrawiam i do zobaczenia na !OKK Bardzo Bardzo dobra wiadomo?ć !OK a więc czekamy na pierwsze informacje kto w hotelu, kto na innej kwaterze bo tak jak Abach zauważył i policzył ilo?ć chętnych na hotel w pokojach 2 osobowych jest więcej niż przygotowanych 2 osobowych kwater Oj będzie się działo !happybth !happybth
stiopa Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłaszam swoj? obecno?ć. Z racji tego, że wybieram się jako singiel rozumiem, że zostanę gdzie? przypisany, najlepiej w hotelu !OKK . Kasiorka na koniec grudnia.
Igor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Oj będę miał długie i ciężkie negocjacje z "wyższ? instancj?".
Marynarz Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Może by jaki? plan kto z kim i gdzie... no sami wiecie cosik ala Burgmania 2k8 ??
drogowiec Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 )(&^*^&$^*%&^()&^& Znowu mi termin KOLIDUJE.......... Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi