krzys-68 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Tomas,ja też trzymam kciuki za udany zakup. Jak bedzie to SW to my?lę, że będziesz zadowolony !OK swoje mogles oddac w dobre rece
rob1969 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Fundi. Melduję się!!!! !scooter Jestem "zarobiony" i nawet nie mam czasu na dłuższe waj?cie na forum a na dodatek moja druga połowa zaatakowała mnie grypskiem. Ufam jednak że do niedzieli jako? dam radę i wszyscy !OK po regionie kuj-pom. Dodam tylko że w Żninie w niedzielę odbywa się impreza pod nazw? "Jesień na Pałukach" jako dopełnienie festynu archeologidznego w Biskpinie. Pozdrawiam wszystkich maniaków i czekam na info gdzie i kiedy zaczynamy oraz kończymy !scooter .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2008 Rob jedziesz z nami ? miałe? nas poprowadzić przez pałuki i co? !OK !scooter !scooter !scooter
rob1969 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Nie jadę z Wami, tylko jedziemy razem!!! Przez atrakcję Pałuk z przyjemno?ci? Nas poprowadzę tylko gdzie zacznamy? Mogę dojechać do punktu zbiorczego a dalej to tylko !scooter .Region Nasz ma wiele atrakcji więc tak sobie kombinuje że możnaby zwiedzić nie tylko Pałuki tym bardziej że ciekawe miejsca Pałuk s? raczej zlokalizowane do?ć blisko. Pozdrawiam gor?co (około 38,5 !sciana )
michu Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Rob kuruj się kuruj . My?lę ze spotkamy się tam gdzie ostatnio w zatoczce koło restauracji Biskupinek około 9,30 . Co wy na to?????? !scooter !sciana
rob1969 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Je?li dojdę do siebie to będę z pewno?ci?. !V !OKK !OKK
upiór Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Michu a ja i Robsonek to jak tam mamy dojechać !OKK !V . Tak my?lałem o godzinie 10 w Bydzi !OKK .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2008 Upiorku nie martw się Robson wie gdzie to jest może być 10:00 potwierdĽ
michu Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Upiorek tak jak pisze Fundi 10 jest OK !OKK Robson- tam gdzie ostatnio się gonili?cie z Fundim !V !OKK
Bobas Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 Życzę Wam dobrej pogody i super objazdówki !V !OKK !OKK !OKK !scooter
upiór Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Witam ok . Ciekawe jak Robson wstanie , oj co to będzie !V .
krzys-68 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 a dokladniej gdzie? obiecywac nie moge ,u mnie sporo zalezy od: 1.samopoczucia-dzisiaj jeszcze musze "odbebnic imienino-urodziny" 2.pogody Moze jakies tel na PM !V
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2008 ile razy obchodzisz imieniny !OKK może wreszcie się zobaczymy ? spotkanie : trasa Bydgoszcz Poznań Bydgoszcz-Białe Błota-Lipniki i tam po lewej stronie jest przystanek autobusowy z zatok? a po prawej stronie jest zajazd drewniany Biskupinek i droga na Murowaniec trudno przegapić ale Robsonowi ostatnio się udało i mósiałem go gonić !V !OKK !OKK na pm dam Ci nr tel.
Klubowicze robson Opublikowano 20 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2008 Siema !OKK wła?nie wrócili?my z Tomasem z dalekiej podróży - ok 900km . padam na twarz , sprzęt zakupiony ale jak i co to już Tomcio Wam opowie , miałem jazdę testow? w deszczu i zanosiło się na ?nieg , zimno jak w kieleckiem !OKK to tymczasem - jak wstanę jutro to się spotkamy !V
michu Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Robson nie ma tego . Czekamy na ciebie i koniec !V
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2008 Czyli byli zobaczyli i kupili to jutro chyba sie pochwali !V
rob1969 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Długo czekałem z podjęciem decyzji o jutrzejszym wypadzie z nadziej? że dam radę. Niestety . Grypa która po kolei dopadała moj? rodzinkę w tym tygodniu złożyła mnie totalnie i od trzech dni czuję się półżywy. Serce podpowiada i ci?gnie na !V ale rozs?dek mówi co? innego. Bardzo żałuję że nie będę mógł się z Wami spotkać, mam jednak nadzieję iż przy okazji kolejnych wypadów nie zpomnicie o mnie i pozwolicie się podczepić. Życzę fajnego ?migania, przyjaznej pogody i do zobaczenia Rob !OKK !OKK !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2008 No i co mamy poradzić siła wyższa ale nie wykpisz się tak łatwo co z t? imprez? w żninie bo sie tam jutro pojawimy i postawimy Ci bańki
michu Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Rob szkoda że Cię tak rozłożyło . Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia . Do następnego razu , możesz na nas liczyć !V !OKK
rob1969 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Je?li wybieracie się na Pałuki to radzę zacz?ć od Festynu Archeologicznego w Biskupinie. Czynny od 10.00, lepiej być w miarę wczesniej bo to ostatni dzień i z praktyki wiem że w godzinach południowych bywa tam poz?dny ?cisk. Byłem tam w ?rodę jako opoiekun wycieczki szkolnej i muszę powiedzieć że to jeden z lepszych festynów w ostatnich latach. Dojechać najlepiej skręcaj?c za Żninem w prawo w Bożejewicach. Z Biskupina macie około 4km do Wenecji gdzie warto zajrzeć do Muzeum Kolei W?skotorowej i na ruiny zamku. Je?li chcecie to dalej można skoczyć przez G?sawę do Rogowa i połazić po parku jurajskim. W drodze powrotnej można zahaczyć o tzw Jesień na Pałukach w Żninie ( rózne takie stoiska twórczo?ci regionalnej i nie tylko) i kompleks pałacowy w Lubostroniu ( ze Żninia w kierunku najpierw na Inowrocław , za Żniniem na Łabiszyn). Polecam tam obiadek, sprawdzone! PS Cholera mnie weĽmie !V jak rano pod oknami usłyszę mruczenie waszych maszyn (mieszkam przy samej trasie Byd. Poz. przy jedynych ?wiatłach) Udanego dnia! Bańki!! Mnie najlepiej leczy ciepłe !OKK
krzys-68 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 wstalem,jak mawiaj? "będę żył" Impreze nie ja robilem ale bylem zaproszony wiec Na wycieczke jenak sie NIE NADAJĘ ,zbyt duzo !YES było wznoszonych !OK
Tomekgdz Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Witam widzę koledzy że pogoda nie dopisała . !YES Dobra teraz będę się popisywał kupiłem Honde Silver Wing 2002r !OK
dr.big Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 (...)Dobra teraz będę się popisywał kupiłem Honde Silver Wing 2002r !OK No to gratki !YES .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2008 Wycieczka udana nawed troszke popadało Tomaszu wielkie gratulacje ale miałe? się chwalić na jawie !YES !OK
Klubowicze robson Opublikowano 21 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2008 Ja już też w domu , wycieczka nam się udała - no może nie wszystkim , przejechałem ponad 300 km . Szkoda , że nie było reszty towarzystwa . Tomas - skończ już z tym oblewaniem SW , bo się utopi !YES !OK PS. Marzenka - jak Ci się podoba " nowy " nabytek ? Tomas powiedział , że teraz nie będzie Cię już zabierał nigdzie
Rekomendowane odpowiedzi