Kaśka Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 No wiesz dla mnie czyszczenie moto to sama przyjemno?ć !scooter Kasiu, musisz koniecznie podać mi swój adres, zaprowadzę Ci t? moj? ch**nie !holiday !V !V Abach nie dostał odpowiedzi co do czyszczenia moto...... I nic nikomu nie obiecywałam Oj Fundi GP 800 ? przesadasz pisałam o 500-ce "....co do V-maxa Atlantica to troszkę dołóż bo masz z czego..." napisałe? ? nie bardzo rozumiem? chociaż już nie jestem blondynk?...rozwiń t? my?l? Prezesura.... chyba trzeba by rozważyć t? propozycję !V !V P.S. Dziekuję jednocze?nie wszystkim za wsparcie .... ale i tak T-max 2007 chodzi mi po głowie jak napisał Fundi w końcu mam z czego dołożyć .....tylko nie do końca wiem sk?d on to wiem
Klubowicze robson Opublikowano 28 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2008 Siemka !V Kasia - T-MAX to bardzo dobry wybór , my?lę że dla Ciebie idealny !scooter , siedzi się do?ć nisko a i ciężar jego nie jest tak odczuwalny , waży podobnie do YP 400 i prowadzenie jest b.dobre po prostu nie czujesz jego wagi tak jak w mojej YP-ce !V A tak na marginesie - będę chyba musiał zrobić mały tuning Majesty coby dotrzymać kroku szybszym w grupie kuj-pom !V może rolki Pulley'a ??? Michale - powodzenia jutro !holiday , daj znać po wszystkim. P.S. Kasia - Yamaha to jest to , a nie jakie? tam H....( Ch...) !V
michu Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Witojcie Na pewno dam wam znać . Mam nadzieję ,że będzie wszystko !happybth
Abach Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 P.S. Kasia - Yamaha to jest to , a nie jakie? tam H....( Ch...) !tut !happybth I kto to mówi? Ten co jeszcze niedawno w dziewięciu na dziesięć postów wychwalał swój najlepszy skuter własnie spod znaku Hondy !happybth !tut !piwko Proponuję aby? już zacz?ł się rozgl?dać, bo na wiosnę nie będziesz mógł nad?żyć...
upiór Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam. Brawo Adam tylko jedna marka Honda !piwko . Jak znam Roberta to On cały czas my?li i my?li nad !happybth !happybth .
Klubowicze robson Opublikowano 28 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2008 P.S. Kasia - Yamaha to jest to , a nie jakie? tam H....( Ch...) !happybth I kto to mówi? Ten co jeszcze niedawno w dziewięciu na dziesięć postów wychwalał swój najlepszy skuter własnie spod znaku Hondy !piwko !tut Proponuję aby? już zacz?ł się rozgl?dać, bo na wiosnę nie będziesz mógł nad?żyć... Adam - moja była Honda Foresight owszem była dobr? maszyn? , no ale nie wszystkie !happybth spod znaku skrzydła zasługuj? na miano "kultowej" , choć może SW kiedy? ten zaszczyt kopnie !tut ( ale wszystko to tak pół żartem pół serio)
Bobas Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Opublikowano 28 Listopada 2008 No to jutro rano ?migamy z Michem i Fundim na łowy SW. Zdjęcia prze?lemy po powrocie z polowania !tut !happybth !happybth !piwko
Tomekgdz Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Michał życzę tobie udanego zakupu ja i Mareczek !happybth !happybth !piwko daj znak pilne !tut
michu Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam wszystkich Niestety wyprawa po SW skończyła się niepowodzeniem !piwko nie przypadli?my sobie do gustu. Serdecznie dziękuje Fundasowi i Bobaskowi za po?więcony czas i wsparcie wielki SZACUN !tut A ja muszę jeszcze troszkę poczekać............... !happybth !happybth
Tomekgdz Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Niestety wyprawa po SW skończyła się niepowodzeniem !V nie przypadli?my sobie do gustu. Kolego nic na siłę przyjdzie jeszcze czas !V pozostało dalej szukać, co uczynimy .
upiór Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam . Michał ta ładna ?liczna i srebrna maszyna !V , jest napewno gdzie? czeka na Ciebie napewno J? znajdziesz . Kto szuka nie bł?dzi i tak niech będzie Amen . !V .
Gość Radman Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja również trzymam kciuki odno?nie zakupu i życzę dużo rado?ci i pozytywnych wrażeń zwi?zanych z jazd?. Dobrej pogody, szeroko?ci i przyczepno?ci wszystkim. P.S. Czy kto? z szanownych Maxi-jeĽdĽców wybiera się na Motomikołaje 2008 (przepraszam za off topic) !V Pozdrawiam, Radek
Klubowicze robson Opublikowano 29 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam wszystkichNiestety wyprawa po SW skończyła się niepowodzeniem nie przypadli?my sobie do gustu. Serdecznie dziękuje Fundasowi i Bobaskowi za po?więcony czas i wsparcie wielki SZACUN !happybth A ja muszę jeszcze troszkę poczekać............... !V !V Zanim kupiłem swoj? Majesty , miałem już na oku inn? trochę tańsz? ale spózniłem się nieco , i wtedy Bobas podsumował - " ona nie była przeznaczona tobie " - wnioski nasuwaj? się same , co się odwlecze to nie uciecze
Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 No hej... Michu mówi się trudno , dla pocieszenia mój t-max też przeszedł mi koło nosa Ja również wychodzę z tego założenia " ona nie była przeznaczona tobie " nie ten to na pewno inny pozdro !V
Bobas Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 No wła?nie !happybth Nie ma się co przejmować. Na pewno niebawem Michu znajdziesz swoj? ukochan? !V Zobaczysz, że sama z nieba Ci spadnie. SW, które razem ogl?dali?my to rzeczywi?cie była padaka no i te v-max 140 km/h Co? nie grało z tym silnikiem. Chodził jak 1 cylinder !V ZGODNIE Z UMOWˇ ZAKŁADAM NOWY TEMAT PT. GRUDZIEŃ 2008. Z * CO TAM SŁYCHOWAĆ NOWEGO* KOŃCZYMY, BO JUŻ JEST ZBYT TŁUSTY
Agnus Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 W końcu!!! Jestem za a nawet przeciw, bo już nie wiadomo kto na czym, z kim, dlaczego, po co, na co i dlaczego. !V
Rekomendowane odpowiedzi