Tomekgdz Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Jakie SW z tego co wiem !piwko to Marysia mówiła o tym http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1071419 !happybth !happybth
upiór Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 No to Marek szacun !happybth . Normalnie nie wiem co pisać !piwko . Mam tylko nadzieje że Marysia da ?mign?ć kawałek !happybth .
Bobas Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 Mam go ,mam go, mam ten komputer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorki za kilka dni nieobecno?ci, ale robota nie wybiera Maras, ?wietna ta piosenka o wódce. Proponuję na następnym spotkaniu zrobic konkurs PIOSENKI PIJACKIEJ !OK To będzie jazda!!! Fajnie, że mieli?cie imprezę u Michała. !happybth Z tym kluczem do SW to mieli?cie rację. W Chojnicach zaden kowal nie potrafi dorobić A jak wiosna zza chmur wyjdzie to musimy oblać nasze wszystkie SW. !yawn !piwko !happybth Niebawem dostanę sprawny inaczej komputer. Wreszcie będę mogł normalnie pogadać na Skype i poogl?dać zdjęcia z imprez. !tut
upiór Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Ania i tak Ci schowa do lodówki !scooter . No może nie całego tylko mikrofon do Skype .
Tomekgdz Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Bobas to jak tak dalej pójdzie to będziesz dostępny przez 24 godziny na Burgmani !scooter
upiór Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 WITAM. PISZE Z PRACY NA LAPTOPIE , ALE KICHA . A TERAZ IDE NA MALE CO NIE CO !scooter .
Mareczek Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 A jak wiosna zza chmur wyjdzie to musimy oblać nasze wszystkie SW. !scooter Bobas popieram Ciebie w 100% co by żaden SW na Kujawach i Pomorzu nie skrzypiał. Upiorku lepiej nie pisz na Laptopie, widzę że (Caps Lock) jaki? taki mało sprawny pisałe? samymi dużymi literami .
michu Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Witojcie Oj będziemy oliwić sprzęt.............. Bobasku mam nadzieję że teraz będziesz czę?ciej (nowy laptop) !scooter
Kaśka Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 No może i ja niedługo będę oblewać swój nowy sprzęt ale się wyłamie na pewno to nie będzie SW !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2008 Ka?ka ja Cię widzę na X-maxie 250 !scooter
Kaśka Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Mam nadzieję ze będzie to jaka? 500-ka może t-max?
miszczu Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Kobieta na 500? Już mam kompleksy.
Bobas Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Opublikowano 26 Listopada 2008 No to szykuje się nowe SW w naszej rodzinie W sobote się wszystko wyja?ni !OKK Kasia, fajnie, że przesiadasz sie na co? większego. Miszczu, by? widział jak Kasia powozi to by? dał jej conajmniej 650 Przyszły sezon będzie więc znacznie szybszy od tegorocznego. 2 cylindry gór?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tomekgdz Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Ka?ka powodzenia w zakupie !OKK
rob1969 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Trzymam kciuki Ka?ka za udany zakup !OKK
Gość guzinho Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Nowy X-max 250 jest troche krytykowany za jako?ć wykoczenia. My?lę że 500-ta typu Atlantic byłaby dla Ciebie dobra . Ten piękny krztałtny tyłeczek !OKK Tylko czy nie bedziesz miała prolemów z dzwiganiem jakiejkolwiek 500 tki.
Kaśka Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 ......Tylko czy nie bedziesz miała prolemów z dzwiganiem jakiejkolwiek 500 tki. !scooter Mam zamiar na nim jeżdzić ..... Jeszcze nie podjęłam konkretnej decyzji jaka marka i jaki konkretnie model... Przypuszczam , że T-maxem jestem w stanie jechać np. z moim mężem na przejażdże( on jeĽdzi plastikiem suzuki gsxr 600 K8) osi?gi yamahy s? niesamowite 168 kmh, 0-100 kmh w 7,6 sek...hm gdzie aprilla bez obrazy osi?ga 140 kmh waga dla kobiety no cóż ...najważniejsze jak dla mnie, aby całymi stopami dotykać podłoża i nie stać na palcach bezpieczeństwo
dr.big Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Kobieta na 500?(...) Nie widze w tym nic dziwnego czy nadzwyczajnego !scooter . PS. Kaska, w Bieszczadach Spinka robila testy na AN650, Tmaxie, AN400 i chyba innych... Zapytaj sie jej, jak jest z ta wysokoscia kanapy .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2008 Ka?ka Atlantica Tobie nie polecam jest to do?ć wysoka maszyna i tylko 1 cylinder jak chcesz duże przyspieszenie to 2 garki rozważ może GP 800 to jest pałer.Dwa małe gareczki i pojemno?ć 850 ps. co do V-maxa Atlantica to troszkę dołóż bo masz z czego pozdrawiam wszystkich !scooter mamiaków
michu Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ka?ka życzę ci udanego zakupu !scooter Koledzy mam nadzieję , że sobota będzie udanym dniem ..................... !holiday , może się spęłni !V !V
Tomekgdz Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Koledzy mam nadzieję , że sobota będzie udanym dniem ..................... !V !V , może się spęłni !V !V No tak nasz kolega w sobotę ?miga po dwu cylindrowe monstrum miejmy nadzieje, że zakochaj? się w sobie . Michu życzę ci powodzenia w zakupie my?lę, że dasz znać !holiday PS Fundi i Bobas na pewno tobie doradz? !scooter
Abach Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Jak tak dalej pójdzie, Kujawy i Pomorze będ? miały najwięcej użytkowników tej marki !scooter Chyba żaden region w Polsce nie ma tyle efjotesów co my |miało możemy otwierać klub i forum polskich miło?ników SW !holiday Jeszcze Ka?kę trzeba namówić i zrobimy j? Prezesem !V
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2008 Widzę pozytywne my?lenie oby tak dalej.Może teraz Ka?ka się skusi się na SW .Adamie musisz jeszcze przyjechać swoj? !scooter ma puc en Ka?ka i napewno da się namówić {przecież Ci obiecała czyszczenie maszyny je?li mnie pamięć nie myli }
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2008 Mam nadzieję ze będzie to jaka? 500-ka może t-max? !scooter Będzie Pani zadowolona Tylko nie kupuj w oklepanym kolorze !V . Niech będzie mało powtarzalny, ciepły, przykuwaj?cy uwagę ... !holiday
upiór Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam . Jak tak to sobie czytam , to my?lę , oj co to będzie jak wiosna zawita !V !V . !scooter !holiday i Kasia o by !V .
Rekomendowane odpowiedzi