Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2008 Masie rozumieć że ruda będzie !happybth
upiór Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Witam . Kto nie pije !holiday . Dlaczego !happybth !happybth !happybth .
Bobas Opublikowano 31 Października 2008 Autor Opublikowano 31 Października 2008 Bobas sorrki ale musze niestety zrezygnowac z imprezki.Przepraszam sila wyzsza. Mamusia przyjedzie na obiad !holiday !OKK !tut !tut !happybth !happybth !happybth Pidzamku, czy dla Rudej zarezerwować imprezę?
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Bobas sorrki ale musze niestety zrezygnowac z imprezki.Przepraszam sila wyzsza. Piotrek, co ty robisz !happybth mieli?my ćwiczyć w?trobę !happybth
Gość gosiek Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 nie wierze nasz guru odpada !happybth to jaka? ?ciema
pidzam Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Niestety to jest osoba towarzyszaca , sama drogi nie znajdzie. Wypisz Ciamajde. !happybth
Gość gosiek Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 jak Ci już Pidzamku pisałam na private ja chetnie Mireczke zabiore i po kłopocie !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2008 Gosiek jeste? WIELKA
Abach Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 jak Ci już Pidzamku pisałam na private ja chetnie Mireczke zabiore i po kłopocie !YES Nie pu?ci jej zazdro?nik jeden !OK
Agnus Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam, mam nadzieję że nie szykuje się jaka? zamknięta impreza i dla delegacji z Uci też się jakie? miejsce znajdzie? Nie wiem jak żonka ale ja chętnie zamelduję się w pełnym wymiarze czsowym czyli od pi?tku do niedzieli. Niktórych jeĽdżców pznali?my w Wa-wie ale chętnie poznamy szeeeersze grono Ps. Gdzie i komu wpłacic zaliczkę ?? Trochę nieobecno?ci, a tu już ludziska chc? płacić. WeĽ ze sob? jakie? 500 OJRO, to powinno wystarczyć... na małe wpisowe Przepraszam, że pytam: ta Kasztanowo-Ruda Piękno?ć w wojskowym uniformie (PAdiQ) w Roztoce, to Twoja sympatia czy może małżonka? Bo, je?li to tylko sympatia, to możesz mieć problem(y)... ze wzrokiem !OK !YES , :D W Roztoce bujałem już w obłokach (czytaj: byłem trochę niewyspany), więc pewnych rzeczy dokładnie nie pamiętam Wal Bracie na imprezę, byle nie sam. Pozdrawiam.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2008 Trochę nieobecno?ci, a tu już ludziska chc? płacić. WeĽ ze sob? jakie? 500 OJRO, to powinno wystarczyć... na małe wpisowe !YES !OK Przepraszam, że pytam: ta Kasztanowo-Ruda Piękno?ć w wojskowym uniformie Opanuj się troszkę bo nie każdemu mog? pasować takie żarciki
GRinKU Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Aqnus, rozczaruje Cię - to moja żonka !OK Chyba nie pozwolę jej czytac forum i znajdzie się jaka? niecierpi?ca zwłoki sprawa w Łodzi coby jechac nie mogła. Wszystko to w trosce o mnie bo mi jeszcze żonę rozpu?cisz komplementami i co ja póĽniej zrobię?? A co do OJRO to chyba !YES zastawie w lombardzie i się poci?giem dobujamy
padiq Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Normalnie mnie zatkało !OK , bo ja taka nieprzyzwyczajona do komplementów jestem. !YES Pozdrawiam wszystkich imprezowiczów. Być może też do was doł?czę jak się uda dzieciaki dziadkom podrzucić i aura będzie sprzyjaj?ca. No i jeszcze te sprawy niecierpi?ce zwłoki , które już mi mężu? szykuje...
Agnus Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Trochę nieobecno?ci, a tu już ludziska chc? płacić. WeĽ ze sob? jakie? 500 OJRO, to powinno wystarczyć... na małe wpisowe !tut Przepraszam, że pytam: ta Kasztanowo-Ruda Piękno?ć w wojskowym uniformie Opanuj się troszkę bo nie każdemu mog? pasować takie żarciki !happybth Fundi: wrzuć sobie na LUZ. !tut Padiq i GRinKU: Komlementom mówimy: NIGDY do?ć! A tak poważnie: bez obawy, ja też przyjeżdżam z małżonk?. Pozdrawiam.
Agnus Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Doba minęła, a tu żadnego postu? !scooter
michu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Witajcie Czy wszyscy szczę?liwie wrócili z wyjazdów rodzinnych ? !scooter
upiór Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam . Ja mam groby w Kowalewie tak więc jechac nigdzie nie jechałem . Pogoda jak na 1 listopada byla ok . Mam nadzieje tak jak Michał że wszyscy szczę?liwie wrócili . Pozdrawiam całe grono maxi !scooter .
Bobas Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja też mam groby na miejscu. Ostatnio jestem mało aktywny, bo mam bardzo dużo roboty. !piwko Pozdrowionka dla wszystkich !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 3 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2008 Cze?ć maniacy !happybth A'propos pogody na 14 - 16 listopada , ma być podobno bardzo zimno , także podróż skuterem stoi pod znakiem zapytania !tut wczoraj zrobiłem sobie mał? przejażdżkę w dżinsach i adidaskach , no i dzisiaj odczuwam skutki !YES w czasie tej mgły bylo zimno jak diabli no i mam za swoje !piwko . Żarty się "skończyli" !happybth Zapowiadaj? , że pod koniec miesi?ca bura suka zima ma do nas zawitać !scooter !happybth 3 majcie się ciepło !
Kaśka Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 No hej Ja również groby mam niedaleko więc po tylu miesi?cach jazdy !scooter przyszła pora zrobienia "dłuższego spaceru", a że szło się lasem to się szło ..... gorzej było z powrotem Mnie niestety też przeraża my?l schowania 2oo pod kołderkę ... ale mus to mus Ten weekend 8-11 dla mnie jest bardzo dłuuugi więc ukołyszę do snu moj? SUZI i zrobie jej wszystkie zabiegi kosmetyczne POZDROWIONKA !winkiss
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam wszystkich byłem widziałem i powróciłem więc jestem znowu z Wami Maniakami !scooter !winkiss oczywista cały i zdrowy uuuuuuuuuuhhhhhhaaaaaaaaa zima nam nie zła
michu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Siemka To miło , że wszyscy s? cali i zdrowi !winkiss Robson , a co tam zima , mamy j? oczywi?cie głęboko w .... HI, HI ! !scooter
Abach Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ej skejpowcy Jak nic nie będziecie pisać, zgrzej? się Wam mikrofony i kamerki !OKK
upiór Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Adam to kupimy nowego sprzęta . A co tam niech i sklepy maj? jakis zysk i obrót . . Pozdrawiam , 3M . Pozostało tylko 9 dni !OKK .
Mareczek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ej skejpowcy Jak nic nie będziecie pisać, zgrzej? się Wam mikrofony i kamerki Adam ma racje sam przegadałem nie jedna godzinę z Wami jako konferencja i indywidualnie.( zawsze nasze pogaduszki były super) a w tym czasie prawie nikt nic nie pisał. Podejrzewam że niektóre wypowiedzi kilku użytkowników forum s? czasami denerwuj?ce i z tego powodu często sobie odpuszczacie pisanie ----------- i następuje cisza. PS. Pozostało 8-m dni. !OKK !TAZ !bicz !OKK
Rekomendowane odpowiedzi