Bobas Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 Witam!Wstępnie ja wraz z Upart? Mart? też się deklarujemy, tyle, że podobnie jak Robson nie mam jeszcze grafika na listopad ale jutro powinienem już wiedzieć. Jutro również zrobimy rezerwację (prawdopodobnie 14-16.11.). Narazisko, pozdrawiam. Super byłoby okre?lić się do pi?tku rano. Ok. 10-tej muszę przedstawić gotow? listę uczestników. Agnus, Robson, trzymam kciuki za 3 dni PS do jutrzejszego wieczora nie będę przy kompie. Listę uaktualnię póĽn? por?
Agnus Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 No to lecimy: Agnus+Marta, 2 osoby, od pi?tku do niedzieli. Może uda mi się do tego czasu zmienić kapcie w mojej Majeczce.
Abach Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Robi nam się całkiem spory zlocik
Tomekgdz Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Robi nam się całkiem spory zlocik Tak to prawda Adam, ale podejrzewam, że jeszcze się dopisz? miejsca mamy na 50 osób
Klubowicze robson Opublikowano 29 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2008 Witam!Wstępnie ja wraz z Upart? Mart? też się deklarujemy, tyle, że podobnie jak Robson nie mam jeszcze grafika na listopad ale jutro powinienem już wiedzieć. Jutro również zrobimy rezerwację (prawdopodobnie 14-16.11.). Narazisko, pozdrawiam. Super byłoby okre?lić się do pi?tku rano. Ok. 10-tej muszę przedstawić gotow? listę uczestników. Agnus, Robson, trzymam kciuki za 3 dni PS do jutrzejszego wieczora nie będę przy kompie. Listę uaktualnię póĽn? por? Prawdopodobnie jutro powinienem wiedzieć jak u mnie z terminem , także ok. godz. 22 napiszę co jak i dlaczego P.S. Ostatnimi czasy warunki do jazdy nie s? najlepsze , najgorzej jest w nocy w deszczu - na drodze nr.1 po prostu hardcore
michu Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ka?ka , Rob - Szkoda , że nie możecie mówi się trudno , ale następnym razem będziecie musieli przedstawić zwolnienie lekarskie
upiór Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Witam . Niech się wali niech się pali a my bedziem co tańcowali !OKK !holiday !piwko . Mam nadzieje odrobić straty za ostatnie spotkanie ech . Forma na taniec powinna dopisać , zatańcze z szamanami taniec ognia !TAZ .
michu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Witam .Niech się wali niech się pali a my bedziem co tańcowali . Mam nadzieje odrobić straty za ostatnie spotkanie ech !OKK . Forma na taniec powinna dopisać , zatańcze z szamanami taniec ognia . Tańcowali wódkę pili i nie będzie gili , gili . starogardzka dobra jest , bo po głowie wali fest
upiór Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Witam . Michu jasna sprawa !piwko !piwko !piwko . Oby tylko Fundi pobawił się laptopem , a taniec to sam widziałe? Bobasa !piwko . Ale co tam po to s? spotkania !piwko .
michu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 za Bobasem nikt nie zd?ży [długie nogi] !piwko !piwko !piwko !piwko !piwko
Abach Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Super byłoby okre?lić się do pi?tku rano.Ok. 10-tej muszę przedstawić gotow? listę uczestników. Chciałbym tylko przypomnieć, że już tylko godziny zostały dla niezdecydowanych na zapisy. Do dzieła Panowie i Panie !piwko Jutro może być już za póĽno..... !piwko A zlocik zapowiada się obiecuj?co, szkoda byłoby tak? imprezę odpu?cić !piwko !piwko
Gość gosiek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Hejka po zapoznaniu się z tematem jestem gotowa do wyjazdu niestety romeo tez chce jechac !piwko no cóz mówi sie trudno !piwko takze Bobas dopisz nas do całej ekipy od pi?tku do soboty-2 osoby, zapowiada sie jak zawsze udana imprezka !piwko
Bobas Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 Lista cały czas jest uaktualniana. Zbiera się niezła ekipa !piwko Przypominam,że z zapisami czekamy najpóĽniej do jutra rano. Pozdrowionka.
michu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Hejka po zapoznaniu się z tematem jestem gotowa do wyjazdu niestety romeo tez chce jechac !piwko no cóz mówi sie trudno !piwko takze Bobas dopisz nas do całej ekipy od pi?tku do soboty-2 osoby, zapowiada sie jak zawsze udana imprezka !piwko Witam , a dlaczego tylko do soboty? !piwko
Bobas Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 Witam .Niech się wali niech się pali a my bedziem co tańcowali !OKK !piwko !piwko . Mam nadzieje odrobić straty za ostatnie spotkanie ech !piwko . Forma na taniec powinna dopisać , zatańcze z szamanami taniec ognia !TAZ . Tańcowali wódkę pili i nie będzie gili , gili . starogardzka dobra jest , bo po głowie wali fest !piwko !piwko A co Ty jadasz, że tak do rymu gadasz???
Klubowicze robson Opublikowano 30 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2008 Siemka !piwko U mnie trochę się wyja?niło - mam wolne 14 -15 -16 !piwko , także w pi?tek melduję się , i do soboty na pewno zostanę a w niedzielę - hm zobaczy się !piwko
GRinKU Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Witam, mam nadzieję że nie szykuje się jaka? zamknięta impreza i dla delegacji z Uci też się jakie? miejsce znajdzie? Nie wiem jak żonka ale ja chętnie zamelduję się w pełnym wymiarze czsowym czyli od pi?tku do niedzieli. Niktórych jeĽdżców pznali?my w Wa-wie ale chętnie poznamy szeeeersze grono !piwko Ps. Gdzie i komu wpłacic zaliczkę ??
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2008 Zapraszamy wszystkich chętnych pozytywnie zakręconych bez ograniczeń !piwko !piwko !piwko
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Witam, mam nadzieję że nie szykuje się jaka? zamknięta impreza i dla delegacji z Uci też się jakie? miejsce znajdzie? Nie wiem jak żonka ale ja chętnie zamelduję się w pełnym wymiarze czsowym czyli od pi?tku do niedzieli. Niktórych jeĽdżców pznali?my w Wa-wie ale chętnie poznamy szeeeersze grono !TAZPs. Gdzie i komu wpłacic zaliczkę ?? Witaj, co do kasy zapłacisz na miejscu !piwko oj czy wiesz co robisz !piwko !piwko !piwko Robson szacun !piwko teraz Jolka +Michu i jest cacy !OKK
michu Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Simka Na razie jest do du..y póki co sobota i niedziela !happybth !happybth !happybth !holiday
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2008 Michu nie martw się będziemy za tob? czekać !happybth !happybth !happybth
michu Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Mam nadzieję , że jak przyjadę to nie będziecie spali? !happybth , chociaż nie to bedzie dopiero rozgrzewka .............
pidzam Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Bobas sorrki ale musze niestety zrezygnowac z imprezki. Przepraszam sila wyzsza.
Klubowicze robson Opublikowano 31 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2008 Bobas sorrki ale musze niestety zrezygnowac z imprezki.Przepraszam sila wyzsza. natychmiast prosimy o wyja?nienie , tylko takie w które uwierzymy !happybth P.S. Piotrek - k.... nie wygłupiaj się !happybth
Mareczek Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Bobas sorrki ale musze niestety zrezygnowac z imprezki.Przepraszam sila wyzsza. Mamusia przyjedzie na obiad !holiday !OKK !tut !tut !happybth !happybth !happybth
Rekomendowane odpowiedzi