Lupak Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 ekipa w skladzie Pilot Smoczyca Sosna & Lupak dotarla w strugach deszczu do Wroclawia okupujemy miejscowe KFC Jak narazie humorki dopisuja zobaczymy jak bedzie dalej
Gość Lalikowo Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 ....a żonka w domu czyta relacje i zjada palce Trzymajcie się Szeroko?ci i przyczepno?ci
pilot Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 Ekipa w/w dojechała do uroczo położonego Osrodka Jagoda. Przemoczeni i zmarznięci siedzimy i popijamy herbatkę. Oczywi?cie nie obeszło się bez przygód mój Smokowóz odmówił posłuszeństwa w tym samym miejscu co przy powrocie z Amsterdamu (Góra ?w. Anny) ,więc wszyscy przeżyli?my chwile grozy ( trójk?t Berudzki) ale po chwili zagadał i wszyscy z u?miechem ruszyli?my dalej. Po 120 km od parkingu wst?pili?my do KFC aby się posilić. Gdy ruszyli?my dalej w strone Czrewonej Wody w pewnym momencie Sosna wynachuj?c rekami że co? znowu dzieje się ze Smokowozem i miał racje bo Smokowóz o?lepł. Znowu postój na naprawe ?wiateł co trwało dwie minuty i jazda dalej.O godzinie 18:30 byli?my w Osrodku tyle na t? chwile bo czekaj? pyzy( gospodarze o?rodka wspaniali).
pilot Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 Wyjazd Alpy Tu kilka zdjęć z dnia dzisiejszego. Ps. Dalej czekamy na reszte podróżników. Mamu?ka,Esemesik i Orzech przy ostatnim telefonie tj 21:08 byli w Wieluniu i mieli jeszcze do przejechania 273 km. Na razie wie?ci o Lechu i Spince nie mamy ale czekamy na nich bo napewno s? już za Wrocławiem.
Sympatycy spinka Opublikowano 21 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2008 i już wszyscy dojechali do punktu zbornego ....teraz idziemy to uczcić Jutro, ups dzisiaj dalsze wie?ci poważnej tre?ci.
Pollacco Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Trzymamy za Was kciuki.... Ale macie fajnie:) szerokosci Pollacca/Pollacco
Gość Lalikowo Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Ale fajnie Wam ! Pilnujta się tam wzajemnie i jak najwięcej relacji (w miarę możliwo?ci) z podróży . Szeroko?ci!!!!
Sympatycy Miętus Opublikowano 22 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2008 Gratulacje !!! Pierwszy etap za Wami - trzymam kciuki Szkoda, że nie mam jeszcze skuta bo towarzyszył bym Wam na 100%. Pilnie będę ?ledził Wasz? podróż. SZEROKO|CI i SŁONECZKA ŻYCZĘ
pilot Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Opublikowano 22 Maja 2008 Potwierdzam dzisiejsze przybycie Wa-wy. Oni jeszcze siedzieli nawet nie wiem do ktorej. Zaraz zrobię im pobutkę ( a co beda sapac ) ?niadanie i bedziemy wyruszali w dalsza droge. Jak tylko bedzie okazja to bedziemy pisali jakies wiesci. Ja ze swojej strony nie-dziękuje za slowa wsparcia.
dr.big Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Pilocie, zapowiada sie Wam bezdeszczowa jazda . Moze warto spojrzec, naprawde dobry radar z 15 minutowym opoznieniem: http://www.wetteronline.de/radar.htm
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2008 Ostatnie wie?ci z podróży: Orzech się nie zabezpieczył i złapał gumę (sms od Emiksika). Stało się to na szczę?cie w Zgorzelcu. Zdejmuj? koło i do wulkanizatora. Nawet jest taki w pobliżu . Za chwilę wrzucę fotkę (jak mi się uda Udało się . No to chłopaki maj? mał? zaprawę z rana. Red Bull dodał im skrzydeł Trzymam kciuki za dalsz?, już bezawaryjn? podróż. Szeroko?ci. Opona naprawiona, można ?migać dalej.... tank, tank...... niektórym już ?migło zrywa (cytat mms Mamu?ki) Dzięki Aniu za foty !happybth
Gość Lalikowo Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Za pewne wszystko gładko poszło Pomimo tej małej wpadki życzę bezawaryjnej i niezapomnianej wyprawy. Mocno trzymam kciuki !happybth Pozdrawiam i cały czas ?ledzę relacje
mak Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Szerokiej drogi, bez niemiłych niespodzianek, awarii i innych takich! Dawajcie znać jak najczę?ciej. Oby pogoda dopisała! !happybth
pidzam Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Lechu dzwonil o 23.20 , ze sa juz na miejscu.Bez dodatkowych "atrakcji". !piwko
pilot Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Opublikowano 23 Maja 2008 Relacja bedzie i to obszerna tylko w pozniejszych godzinach bo udalo nam się podłaczyć neta wiec pisac możemy dużo a i zdjęcia będ?. Teraz jedziemy podziwiać wodospad bo pogoda jest super ?wieci słonko. Pozdrowienia dla całego klubu od całej alpinistycznej ekipy.
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2008 A ja nie mogłem pojechać Już więcej mms-ów od Mamu?ki nie odbieram, bo mi skoczyło ci?nienie !piwko Widać pogodę maj? miodzio Bawcie się dobrze.
Pleban Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Zazdraszczam, naprawdę zazdraszczam. Bawcie się dobrze ale bezpiecznie. P.S. Widzę Pollacco że ?ledzisz temat. Pewnie masz podobne doznania do moich. Nie martw się- co się odwlecze to nie uciecze !piwko
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Maja 2008 Administrator Opublikowano 23 Maja 2008 I ja dostałem t? fotkę co to Orzechowi pękła prezerwatywa na feldze !happybth Chłopaki i dziewczyny... Bawcie się tam dobrze i jeĽdzicie uważnie Ps. Przypomina mi się nasz wyjazd dalekodystansowy na Chorwację... Oj też się działo !piwko
Gość Lalikowo Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Hej! Jak tam dzisiejszy dzionek? Mam nadzieję, że pełen pozytywnych atrakcji . Pozdrawiam i z niecierpliwo?ci? czekam na zdj?tka i relacje
pilot Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Opublikowano 23 Maja 2008 Jeszcze chwila i bed? nowe foty Kilka fotek
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2008 Foty piękne, oby pogoda Wam dopisywała tak jak w dniu dzisiejszym.
Pleban Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Już więcej mms-ów od Mamu?ki nie odbieram, bo mi skoczyło ci?nienie Czy Wy lito?ci nie macie? Chcecie by nam dziadek na serce padł?
Gość Lalikowo Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Fantastyczne zdjęcia Widoczki mmmmm....bajka. Sie by tam chciało być No i pogoda widzę, że jest superowa. Hm - pozazdro?cić. Pozdrowionka i szeroko?ci ps. pilnujcie mi się tam
pilot Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Opublikowano 24 Maja 2008 Tu jest kilka fotek od spinki. I zagadka co za skuter jest na zdjęciach i co stanowi jego napęd. Przewidziana nagroda. Dzisiej jedziemy na lodowiec foty wieczorem. Pozdrawiaj? Alpini?ci Kilka fotek od spinki
Rekomendowane odpowiedzi