Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Września Sympatycy Opublikowano 3 Września Świętokrzyskie 100km do celu, ale nieśpiesznie, obiadek teraz.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Września Sympatycy Opublikowano 3 Września Subaru prawie na miejscu ale nieśpiesznie ,obiadek teraz .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Września Użytkownicy+ Opublikowano 4 Września Chyba wszyscy od rana na kacu ? 🤔 bo nic tu się nie dzieje. 😜
Sympatycy orzeł Opublikowano 4 Września Sympatycy Opublikowano 4 Września 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Chyba wszyscy od rana na kacu ? 🤔 bo nic tu się nie dzieje. 😜 Jędrek to samo pomyślałem.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Września Sympatycy Opublikowano 4 Września Zabrakło ludzi z loży szyderców i od razu smutno 🤣🤣🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Sobota o 17:05 Użytkownicy+ Opublikowano Sobota o 17:05 Kurde no 😮 ktoś tam jednak żyje. UWAGA, żeby Was nie porwał wiatr, bo piździ jak w kieleckim 😁
Klubowicze kenobi Opublikowano Sobota o 17:21 Klubowicze Opublikowano Sobota o 17:21 14 minut temu, EndriuBis napisał(a): bo piździ jak w kieleckim 😁 😁 🤣🤣🤣
tommac Opublikowano Sobota o 18:23 Opublikowano Sobota o 18:23 Właśnie liczyłem, że to Oni wrzucą jakieś fotki. Gdzie Coralgol?
Paul Opublikowano Sobota o 22:53 Opublikowano Sobota o 22:53 obserwuję wątek i coś się zepsuło, gdzie relacje ????
Klubowicze kenobi Opublikowano Niedziela o 02:24 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 02:24 7 godzin temu, tommac napisał(a): . Gdzie Coralgol? Zapadł w sen zimowy...🤪
tomekstw Opublikowano Niedziela o 14:58 Opublikowano Niedziela o 14:58 Jakie zdjęcia? Tam wszystko bez zmian. Jedynie ilość wody w rzece się zmienia. 5 września 2021 i 5 września 2026.
Sympatycy PawełJW Opublikowano Niedziela o 15:04 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 15:04 Co się działo w Bieszczadach zostaje w Bieszczadach Dojechaliśmy szczęśliwie na 16.30 Dzięki Piotr za organizację, a wszystkim za integrację, było jak zwykle kupa śmiechu i radości. Do następnego P.S Krzysiek na klubowicza
Klubowicze karton Opublikowano Niedziela o 16:06 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 16:06 My też dojechaliśmy do domu i nie A 4 bo my lubimy wolną jazdę Bugi możesz za rok jak będzie w tym teinie wpisać nas na liste
Sympatycy krys70 Opublikowano Niedziela o 16:10 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 16:10 Jak zawsze było nudno ,smutno i do niczego...😏 Ale mi to odpowiada i na pewno wrócimy za rok Piotrek dzięki za Twoje zaangażowanie,tak trzymaj bez względu na wszystko. Kuzyni zachwyceni ,pozdrawiają i meldują się w2027. P.S Pogodynka jest mi winna za hepatil🌞
Krzyżówka Opublikowano Niedziela o 16:30 Opublikowano Niedziela o 16:30 Krzyżówka i Włóczyj (Ściemniacz)w domu. @Rafa303i Gosia mamy nadzieję, że bardzo Was nie straumatyzowaliśmy 🤣. Dzięki za kolejne JSB , do zobaczenia liczymy za rok. 🙃
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _ANETA_ 80 Opublikowano Niedziela o 16:41 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 16:41 28 minut temu, krys70 napisał(a): Pogodynka jest mi winna za hepatil🌞 Tobie coś powiedzieć to jak ogłosić komunikat przez radiowęzeł 😂 Człowiek tylko szepnie „będzie padać”, a za chwilę pół miasta wie🤣🤣 A tak naprawdę to robiłam ci test wątroby🤣 A w ten dzień było cudownie🫣 3
Klubowicze nietoperz Opublikowano Niedziela o 16:54 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 16:54 Aneta, Jurek I Roman już w domach !
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Niedziela o 17:06 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 17:06 Bielsko-Biała dotarło o 18,20 Dziękuję wszystkim za miły weekend. @BUGI gdyby nie ty nie było by okazji spotykać się w Bieszczadach. Zapisz mnie na przyszły rok.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano Niedziela o 17:08 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 17:08 Ana z dziećmi też dojechała cała...Syn prowadził...siwych włosów mi przybyło :). Wszystko super jak zawsze . Piotr dziękujemy że dalej masz zapał 😗
Klubowicze ziga Opublikowano Niedziela o 17:11 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 17:11 Dziekuje organizatorowi -Piotrkowi ze mu się chce organizować,, Bieszczady" A wszystkim bardzo dziękuje za miły wesoły spędzony czas do następnego razu Pozdrawiam
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano Niedziela o 18:31 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 18:31 W tym roku JSB była dla nas wspaniałą bazą wypadową do realizacji zdobywania następnych gór w ramach Diademu Gór Polski. 7 zdobytych szczytów troszkę nas wymęczyło ale wieczorne posiadówki i regeneracja ciała m.in. w jacuzzi pozwalała na dalsze wędrówki. Większa relacja na KGP. Tony uświadomił mi, że pomimo moich wędrówek po górach do niego jeszcze mi brakuje. A był z nami na kilku szlakach. I zbieranie dokumentacji przez Gochę tzn. pieczątek potwierdzających przebyte szlaki I moja analiza całości ''spacerków'' w Bieszczadach Zabawa i pogaduchy to zostaje między nami, a zabawa i przyjemności kto chciał to były Bieszczady już za nami, wpadam za rok a diabły i biesy nas nie wystraszą To tak w skrócie. Pozdrowienia dla uczestników i nie tylko 😉. Niech moc będzie z Wami 🖖 i do zobaczenia gdzieś na drodze 👋 4
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Niedziela o 21:11 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 21:11 Subaru i Naatalia meldujemy się na kwadracie .980km pękło Piotrek wielkie podziękowani za biesy ,wpisujemy się za rok. Szacun za ciągnięcie tej imprezy i ze ci sie chce choc czasem ciezko . Całej reszcie za wspólne biesiadowanie. Szymon za kielicha z okazji 18 urodzin i zdania prawka .Marcyś również dzięki za urodzinowego kielicha, stówa Panowi. Gosi krzyżówce za pogaduchy i wspomnienia z Przed lat Arkowi za wspólny spacer na grzyby migowi za kielonek Arturowi za powrót i wspólne elektrolity do kolacji i po,Natali że to ona mnie pilnowała a nie Ja ją. .Impreza jak co roku mega udaną. Wszystkim biesiadnikom dzięki za imprezkę .Śmiechu co nie miarą było Do zobaczyska mordeczki za rok . P.s bugi czekam na termin i zapisuj Nas . Dziękujemy za wspaniały nie zapomniany weekend 2
Rekomendowane odpowiedzi