Klubowicze BUGI Opublikowano 4 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca W dniu 2.07.2026 o 23:31, jaccoo84 napisał(a): Proszę o zapisanie Zapisani 👊
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Lipca Sympatycy Opublikowano 5 Lipca Proszę o zapisanie wariant 1 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 5 Lipca Sympatycy Opublikowano 5 Lipca Proszę o zapisanie Aneta_80 PawełJW Wariant I Kwaterunek z Jaccoo84 i Emilką poproszę jeśli się da. 4 godziny temu, subaru gtb320 napisał(a): Proszę o zapisanie wariant 1 Bierzesz kota? 1
Klubowicze BUGI Opublikowano Wtorek o 20:13 Autor Klubowicze Opublikowano Wtorek o 20:13 W dniu 5.07.2026 o 10:32, subaru gtb320 napisał(a): Proszę o zapisanie wariant 1 Proszę bardzo zapisany 👊 W dniu 5.07.2026 o 15:26, PawełJW napisał(a): Proszę o zapisanie Proszę bardzo zapisani, kwaterunek będzie wedle życzenia 😉 👊 Przepraszam za opóźnienie w aktualizacji - weekend na Podlasiu. ps. Fajnie, że grono uczestników powoli rośnie. Zaproszeni są wszyscy bez wyjątku.
Klubowicze Migu Opublikowano Wtorek o 23:45 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 23:45 Proszę dopisać Migu- war.1 + szl. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano Środa o 09:13 Autor Klubowicze Opublikowano Środa o 09:13 Proszę bardzo dopisany 👊
Sobier Opublikowano Piątek o 04:04 Opublikowano Piątek o 04:04 Proszę o dopisanie Sobier wariant I szlafrok koszulka xxl od czwartku 😂 1
Klubowicze BUGI Opublikowano Piątek o 09:05 Autor Klubowicze Opublikowano Piątek o 09:05 No wreszcie się namyślił 😉 Proszę bardzo dopisany 👊
Klubowicze .maniek Opublikowano Piątek o 19:02 Klubowicze Opublikowano Piątek o 19:02 Skoro Brat jedzie to Ja też. Proszę dopisać i Mnie. Wariant 1 szlafrok koszulka XL Od czwartku. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano Piątek o 21:01 Sympatycy Opublikowano Piątek o 21:01 Dobra kuźwa namówiliście mnie, jadę proszę o dopisanie do listy od piątku. Nic nie chce 🤣 bo se poradzę, EDIT !!! Aga też jedzie 🤣 1
Klubowicze BUGI Opublikowano Sobota o 08:09 Autor Klubowicze Opublikowano Sobota o 08:09 13 godzin temu, .maniek napisał(a): Skoro Brat jedzie to Ja też. No i elegancko, dopisany 👊 11 godzin temu, Cormoran napisał(a): namówiliście mnie, jadę 👏 Ty, dopisani 👊
kowal Opublikowano Sobota o 19:40 Opublikowano Sobota o 19:40 Bugi , proszę o wpis na listę, oczywiście war. 1 z koszulką 2 XL. 2
Klubowicze BUGI Opublikowano Sobota o 20:41 Autor Klubowicze Opublikowano Sobota o 20:41 59 minut temu, kowal napisał(a): Bugi , proszę o wpis na listę, No Panie czekałem na Ciebie 🙂, wpisany 👊 7 godzin temu, Sobier napisał(a): Piotrek koszulka XXL Mówisz masz👍 1
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 18 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 18 godzin temu Cześć Ekipa Chęci są, zdrowie wraca ,ale muszę jeszcze poczekać,jeśli cos to rzutem na taśmę po 10.08 :) Pozdrawiam 💪 1
Termi_N Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Proszę o dopisanie 2 osób: - Wiolka - war. 1+szl - Termi_N - war. 1+szl 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 2 godziny temu Autor Klubowicze Opublikowano 2 godziny temu 15 godzin temu, Kacpersky napisał(a): Chęci są, zdrowie wraca To dobra wiadomość, widzimy się w Rajskim 😉 12 godzin temu, Termi_N napisał(a): Proszę o dopisanie 2 osób Bardzo proszę dopisani 👊
Rekomendowane odpowiedzi