Klubowicze Karolina Opublikowano Środa o 19:41 Klubowicze Opublikowano Środa o 19:41 KAROLINA wariant I szlafrok MĄŻ SZYMON wariant I /koszulka Xl/ szlafrok Adela 3 latka i Rita 2 latka 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano Czwartek o 10:50 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 10:50 Niestety obowiązki służbowe nie pozwalają mi uczestniczyć 😡. Muszę zrezygnować. Bawcie się dobrze. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano Czwartek o 11:11 Autor Klubowicze Opublikowano Czwartek o 11:11 4 godziny temu, Cormoran napisał(a): Muszę zrezygnować. Trudno takie życie, może następnym razem 👊 Lista zaktualizowana. Zapraszam niezdecydowanych i ewentualnie proszę o szybki przelew jak ktoś się jeszcze dziś zdecyduje 📢 Uwaga - ostatni dzwonek aby uczestniczyć w JSB 2026 dziś 23:59 zamykam listę.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Czwartek o 19:32 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 19:32 Sorki za opóźnienie czekałem na rente 🤣 A tak serio ucieklo .Ale od wczoraj wiadomosci i tel z 10 bylo Seba jedziesz ?🥰 Chyba jednak mnie chcą w Biesach 😂 Do zobaczyska
Klubowicze BUGI Opublikowano wczoraj o 05:44 Autor Klubowicze Opublikowano wczoraj o 05:44 Dziękuję wszystkim za terminowe wpłaty. Oficjalnie będzie nas 45 uczestników na JSB 2026. Dziękuję za liczne zgłoszenia uczestnictwa. W planie jest super atmosfera, dobra zabawa, konkursy i pogaduchy bez końca, a dobra pogoda w gratisie - niebawem szczegóły 🙂 Już niedługo pojawi się na 1 stronie lista zakwaterowania w domkach.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 godziny temu Sympatycy Opublikowano 23 godziny temu 14 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): od wczoraj wiadomosci i tel z 10 bylo Seba jedziesz ? Nie cukruj tak sobie, dobrze że mnie masz
Rekomendowane odpowiedzi