Klubowicze Karolina Opublikowano 12 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia KAROLINA wariant I szlafrok MĄŻ SZYMON wariant I /koszulka Xl/ szlafrok Adela 3 latka i Rita 2 latka 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia Niestety obowiązki służbowe nie pozwalają mi uczestniczyć 😡. Muszę zrezygnować. Bawcie się dobrze. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 13 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 4 godziny temu, Cormoran napisał(a): Muszę zrezygnować. Trudno takie życie, może następnym razem 👊 Lista zaktualizowana. Zapraszam niezdecydowanych i ewentualnie proszę o szybki przelew jak ktoś się jeszcze dziś zdecyduje 📢 Uwaga - ostatni dzwonek aby uczestniczyć w JSB 2026 dziś 23:59 zamykam listę.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia Sorki za opóźnienie czekałem na rente 🤣 A tak serio ucieklo .Ale od wczoraj wiadomosci i tel z 10 bylo Seba jedziesz ?🥰 Chyba jednak mnie chcą w Biesach 😂 Do zobaczyska
Klubowicze BUGI Opublikowano 14 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Dziękuję wszystkim za terminowe wpłaty. Oficjalnie będzie nas 45 uczestników na JSB 2026. Dziękuję za liczne zgłoszenia uczestnictwa. W planie jest super atmosfera, dobra zabawa, konkursy i pogaduchy bez końca, a dobra pogoda w gratisie - niebawem szczegóły 🙂 Już niedługo pojawi się na 1 stronie lista zakwaterowania w domkach.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 14 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): od wczoraj wiadomosci i tel z 10 bylo Seba jedziesz ? Nie cukruj tak sobie, dobrze że mnie masz
marcyś Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia W dniu 27.07.2026 o 19:24, BUGI napisał(a): Takie życie, ale jak chcesz możesz zamówić koszulkę 😉 Oczywiście, dopisany 👊 Proszę bardzo, dopisani 👊 😲 o Panie, kopę lat.. 🙂👊 Lista zaktualizowana, koszulki dopisane do listy. Zapraszam niezdecydowanych zapowiada się fajna impreza w super towarzystwie! Trochę minęło, miło będzie się zobaczyć
JER2Y Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia W dniu 12.08.2026 o 14:25, BUGI napisał(a): 📢 14.08.2026 rusza lista zakwaterowania w domkach. No to może ja zacznę - poprosimy jeden domek dla: 37. Wiolka 38. Termi_N 41. Basia 42. Jer2y
Klubowicze BUGI Opublikowano 17 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia Oczywiście nie ma problemu, mialem sporo na głowie jutro lista ruszy 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 18 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia Na 1 stronie są zakwaterowania klik... W razie pytań lub zamian w domkach proszę o info
marcyś Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Piotrek, zmieniły mi się plany zawodowe, mogę się przebukowac na czwartek? 😃
Klubowicze BUGI Opublikowano 26 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia Marcin mówisz i masz 😉
marcyś Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia W dniu 26.08.2026 o 12:36, BUGI napisał(a): Marcin mówisz i masz 😉 Przelew poszedł. Do zobaczenia
JER2Y Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Czy jakieś ręczniki są na wyposażeniu, czy trzeba sobie przywieść?
Klubowicze BUGI Opublikowano 1 Września Autor Klubowicze Opublikowano 1 Września Ręczniki są w domkach, szlafroki również jak ktoś zamówił będą w domkach, kuchnia wyposażona, mikrofalówka, TV WiFi itd 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Września Użytkownicy Opublikowano 2 Września Kończymy z Gochą kawkę i wyruszamy już w Bieszczady, trochę wcześniej bo góry czekają 😁. Do zobaczenia na miejscu, niech moc będzie z Wami 🖖 1
Klubowicze krys70 Opublikowano 2 Września Klubowicze Opublikowano 2 Września No i pięknie 🌞 Bezpiecznej jazdy i Do zobaczyska jutro....
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Września Klubowicze Opublikowano 2 Września Myz Zigą też się pakujemy i ruszamy
Sobier Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 6 godzin temu, krys70 napisał(a): No i pięknie 🌞 Bezpiecznej jazdy i Do zobaczyska jutro.... Też będziesz od czwartku 😱😱😱😱? To wpisz się na wycieczkę w piątek😜
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 2 Września Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Września Dwa małe szczyty zdobyte a teraz czekamy na Was Właśnie dojechał Tony. A nie bierzcie materacy woda do kostek 😄. Pozdrowienia !!! od nas 3
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Września Użytkownicy Opublikowano 2 Września Tak dla informacji od Polańczyka są 3 wahadła droga jest rozwalona, proszę rozważyć przyjazd od strony Baligrodu, Radziejowej i Wołkowyja !
Klubowicze krys70 Opublikowano 2 Września Klubowicze Opublikowano 2 Września 6 godzin temu, Sobier napisał(a): Też będziesz od czwartku 😱😱😱😱? To wpisz się na wycieczkę w piątek😜 Nie wiem jak ty ale ja będę miał do dyspozycji auto z kierowcą 😏
Sobier Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Nie wiem jak ty ale ja będę miał do dyspozycji auto z kierowcą HmJakoś będę musiał sobie poradzić
Rekomendowane odpowiedzi