putek Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Proszę o dopisanie wariant I-szy szlafrok i koszulka w rozmiarze M. Pozdrawiam Putek 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 15 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lipca Proszę bardzo dopisany 👊
Klubowicze BUGI Opublikowano 22 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lipca Jest już nowy projekt koszulki okolicznościowej Koszulki zamawiamy do 13 sierpnia 2026r Klik..
tommac Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Koszulka za....sta. Kolejny powód, by żałować, że mnie w tym roku nie będzie
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 22 Lipca Użytkownicy Opublikowano 22 Lipca Nr 23 na liście Małgorzata koszulka rozmiar L, a dla mnie rozmiar XL (24), kasa za całość poleci po wypłacie 🖖
struna66 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Witam. Mogę prosić o dopisanie do listy. Wariant I + szlafrok 1
JER2Y Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Proszę o dopisanie do listy Basia - wariant 1, koszulka L, szlafrok Jer2y - wariant 1, koszulka XL, szlafrok 1
Klubowicze ziga Opublikowano 26 Lipca Klubowicze Opublikowano 26 Lipca Poproszę o dopisanie koszulki XXXL
marcyś Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Poproszę o dopisanie do listy wariant II od piątku. Koszulka L 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 27 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lipca W dniu 22.07.2026 o 11:56, tommac napisał(a): Koszulka za....sta. Kolejny powód, by żałować, że mnie w tym roku nie będzie Takie życie, ale jak chcesz możesz zamówić koszulkę 😉 W dniu 23.07.2026 o 15:21, struna66 napisał(a): Witam. Mogę prosić o dopisanie do listy. Oczywiście, dopisany 👊 W dniu 23.07.2026 o 17:21, JER2Y napisał(a): Proszę o dopisanie do listy Proszę bardzo, dopisani 👊 W dniu 26.07.2026 o 12:57, marcyś napisał(a): Poproszę o dopisanie do listy 😲 o Panie, kopę lat.. 🙂👊 Lista zaktualizowana, koszulki dopisane do listy. Zapraszam niezdecydowanych zapowiada się fajna impreza w super towarzystwie!
tommac Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 14 godzin temu, BUGI napisał(a): Takie życie, ale jak chcesz możesz zamówić koszulkę W takim razie, chciałbym zamówić rozmiar XXL. O odbiór poproszę kogoś z Grupy Śląskiej. Przelew poszedł. Udanego spotkania w Bieszczadach.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 30 Lipca Użytkownicy Opublikowano 30 Lipca Kaska poszła. Do zobaczyska 🖖 1
pachpach Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Proszę o zapisanie mojej skromnej osoby wraz z Agnieszką ,wariant 1 ,dwa szlafroki ,jedna koszulka 2XL, 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 31 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 31 Lipca W dniu 28.07.2026 o 10:01, tommac napisał(a): W takim razie, chciałbym zamówić rozmiar XXL. Nie ma sprawy, odnotowane zamówienie i wpłata W dniu 30.07.2026 o 15:13, Rafa303 napisał(a): Kaska poszła. Do zobaczyska 🖖 I doszła do zobaczenia 👊 21 godzin temu, pachpach napisał(a): Proszę o zapisanie Proszę bardzo zapisani 👊 3 godziny temu, struna66 napisał(a): Wpłata wyszła, poszła, dotrze... Jak już leci to doleci 😉 Lista zaktualizowana. Zostały niecałe dwa tygodnie do zamknięcia listy - zapraszam niezdecydowanych.
Klubowicze karton Opublikowano 4 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia Bugi proszę skreśl Kubę z listya dla nas koszulki Sabina M a ja XL
Klubowicze BUGI Opublikowano 5 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 19 godzin temu, karton napisał(a): Bugi proszę skreśl Kubę z listya dla nas koszulki Sabina M a ja XL Lista zaktualizowana, koszulki dopisane. marcyś jesteś na pozycji 5 za Kubę 📢 Uwaga - został już tylko tydzień do zamknięcia listy, zapraszam niezdecydowanych i przypominam o wpłatach na czas
krzyko66 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Witam. Jako baaardzo początkujący skuterowy jeździec w Bieszczady raczej bym się nie wybrał Burgiem, ale czy istniałaby możliwość kupienia koszulki zlotowej? Akurat do 5 września będę w Bieszczadach, wiec chętnie bym podjechał i ją odebrał osobiście. A gdyby nie wyszło, to poprosiłbym Putka by ją dla mnie zabrał. Pozdrawiam Krzysiek
Klubowicze BUGI Opublikowano 6 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2 godziny temu, krzyko66 napisał(a): czy istniałaby możliwość kupienia koszulki zlotowej? Cześć @krzyko66 nie ma problemu podaj rozmiar, ale warto wybrać się na jakieś klubowe spotkanie i poznać osobiście więcej ludzi z Burgmanii 😉 1
JER2Y Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 2 godziny temu, krzyko66 napisał(a): Jako baaardzo początkujący skuterowy jeździec w Bieszczady raczej bym się nie wybrał Burgiem ..... Ja nigdzie nie wyczytałem, że obowiązkowe jest przybycie na skuterach. Sam niestety najprawdopodobniej też przyjadę puszką, więc nie byłbyś jedyny.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 16 minut temu, JER2Y napisał(a): Ja nigdzie nie wyczytałem, że obowiązkowe jest przybycie na skuterach. Bo to tzw "Prawo niepisane" A przyjechać można ......tylko trzeba przekupić skuterowców aby nie pogonili 😝 Wystarczy coś do picia bo jak nie to obowiązkowe klęczenie na grochu przez cały wieczór 🤣 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 6 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 31 minut temu, arturo-bb napisał(a): Bo to tzw "Prawo niepisane" A przyjechać można ......tylko trzeba przekupić skuterowców aby nie pogonili 😝 Wystarczy coś do picia bo jak nie to obowiązkowe klęczenie na grochu przez cały wieczór 🤣 I gar barszczu po.....🤣🤣🤣
krzyko66 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Ten gar barszczu po chyba mnie przekonał😉 A ta rozmiarówka koszulek jak ma się do rzeczywistości?
JER2Y Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 52 minuty temu, arturo-bb napisał(a): Bo to tzw "Prawo niepisane" Arturze, co do zasady wiem, że nie przychodzi się z kotem na wystawę psów rasowych ale ... czasami są takie okoliczności przyrody, że inaczej się nie da. A ponadto chciałem kolegę podnieść na duchu, może się skusi ale 🤫
Sobier Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Witam. Jako baaardzo początkujący skuterowy jeździec w Bieszczady raczej bym się nie wybrał Burgiem, ale czy istniałaby możliwość kupienia koszulki zlotowej? Akurat do 5 września będę w Bieszczadach, wiec chętnie bym podjechał i ją odebrał osobiście. A gdyby nie wyszło, to poprosiłbym Putka by ją dla mnie zabrał. Pozdrawiam KrzysiekWpadaj śmiało z załącznikiem
Rekomendowane odpowiedzi