mak Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Pilocie - przepraszam, że dopiero teraz - nie miałem czasu na forum ostatnio . Poprosimy o miejsca w noclegowni, w pi?tek mamy zamiar zabrać się z cał? paczk?...
Klubowicze kolce_de Opublikowano 1 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2008 Hej ho ! Mareczku, prosilam o jedynke albowiem bede sama i dwoch lozek nie potrzebuje Wybacze Ci rowniez to poddasze. Rozumiem, ze Krzyzaka umiesciles obok mnie, zebysmy mieli tematy do rozmow ? !piwko Decyzja podjeta. Wyjezdzam w nocy z srody na czwartek (01:00). Plan jest taki: pierwszy, dluzszy postoj w Zgorzelcu, ok. 9:00. W Carrefour zakupie karte do telefonu i dam znac czy dam rade jechac dalej czy jednak padne we Wroclawiu. Obiecuje, ze bede ciagnac ile sie da, bo mam zamiar byc w Kraku juz w czwartek. Z drugiej strony bede jechac na kompletnym luzie czyli srednio 90km/h, bo nie chce zarznac Suzi !scooter . Pozdrowionka
pilot Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 Odsyłam wszystkich uczestników i nie tylko uczestników zlotu do posta ropoczynaj?cego temat zlotu gdzie uaktualniłem program jaki będzie obowi?zywał w trakcie zlotu i jakie atrakcje nas czekaj?. Co do pogody to wypiłem wodę ognist? z miejscowymi szamanami aby nam pogodę zapewnili czyli pogoda dopasuje się do atrakcji na dany dzień. Już dzi? wiem że co poniektórzy zjawi? się w Krakowie już w czwartek a może i w ?rodę więc miło mi będzie powitać. Ja je?li zajd? jakie? zmiany to umieszcze je w pierwszym po?cie. Co do noclegów w bieszczadach to rezerwacje tam opisane nie s? ostateczne i nie wi?ż?ce ale w jaki? sposób obrazuj?ce rozmieszczenie uczestników zlotu. Pozdrawiam pilot
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2008 Oj, będzie grubo !scooter Wieczór kawalersko-panieński, dzień póĽniej wesele. Tego nie da się przepić !piwko
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2008 DAMY RADE !scooter
pilot Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 Oj, będzie grubo !scooter Wieczór kawalersko-panieński, dzień póĽniej wesele. Tego nie da się przepić !piwko Orzech ty sobie wiele nie obiecuj w tajnej rozmowie z orzechówk? obiecałem jej że będę dbał o twoj? kondycje w?trobowo-fizyczn? a w jaki sposób to będzie niespodzianka ( jaki? w?tek niepewno?ci musi być).
Klubowicze kolce_de Opublikowano 1 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2008 Hej ho ! Wiadomosc z ostatniej chwili ! (gdyby nie tak dobra, to bym sie wsciekla, bo wyrwala mnie z lozka) !winkiss Mam do odebrania auto w srode lub czwartek - wiec nie wiem kiedy przyjade. Jak sie uda tablice i ubezpieczenie zrobic w srode to jade wedlug planu, jak nie to jade w czwartek - dam znac. Bede chocby skaly sr***** !winkiss Tylko nie wiem czym i kiedy !placz1 Pozdrowionka
pilot Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 W tym po?cie chciałbym wam przybliżyć miejsca noclegu,parkingu,?lubu oraz trasy przejazdu przez Kraków i podać dokładene adresy które bed? wam pomocne w pobycie w Krakowie więc zachęcam do przegl?dania linka który tu zamieszcam.( link będę go uaktualniał kolejnymi fotkami) Fotki z Krakowa
RobB. Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Eh, ten Dragon,...Jak by co, to ja jestem z Tob? Robercie. Grze?. Patrz?c na Wasze peselki, można by powiedzieć "braterstwo wieku" albo "wiekowi razem"... !jump Wapniaki... No to teraz będę miał... !scooter I jeszcze przyszła mi do głowy rymowanka: "Wam już nie skutery, Wam już tylko kampery"... I to pisze facet, który własnie co z sanatorium wrócił Ty nam sypiacy sie Małolacie !jump w Peslach nie pryciaj !jump A i tak cie lubię, choćże? słabej d**y Pozdrawiam RobB. Chyba Grzesiu założymy tu podforum cos takiego jak jest u motocyklistów, tam nazywa sie EKG= E-litarny K-lub G-eriatryczny i skupia naprawde poważne, dojrzałe osoby, którym małolaty nie zakłócaj? poważnych dysput o wspólnych pasjach i ........schorzeniach
pilot Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 Post organizacyjny: Trasa przejazdu: Kraków-Ustrzyki Dolne : Kraków,Wieliczka,Gdów,Łapanów,Muchówka,Lipnica Murowana,Tymowa,Jurków,Zakliczyn,Gromnik,Rzepnik,Biecz,Jasło,Krosno,Sanok,Lesko,Ustrzyki Dolne. Przejazd Krakó Ustrzyki W połowie trasy przewidziany jest postój (Biecz stacja Bliska) na dotankowanie skuterów oraz przek?skę (palić nie wolno !scooter -info dla orzech i smssika !jump). Przewidywana godzina postoju 13:30. Dojazd do Ustrzyk godzina 16:00 Woli przypomnienia: Prosił bym o nie kupowanie kwiatów w zamian za to pieni?dze które będ? miały być przeznaczone na ten cel wrzucać do puszki któr? będzie miał jeden z jamochłonów. Stroje obowi?zuj?ce na uroczysto?ci ?lubnej typowo skutero-motorowe. Na kolacji z muzuk? obowi?zuj? stroje sportowo-luĽne. Dla przypomnienia : buty,spodnie,kurtka - do błotka. kompielówki- wskazane (solina,sauna) ciepły ubiór na wieczorne posiadówy. Obowi?zkowo zabrać ze sob? dużo u?miechu i dobry humor. |wiadkami naszego ?lubu będ? Mamu?ka i Mirek.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 3 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2008 Oczywi?cie!!! Jasna sprawa!!! Pogoda zaklepana!!! SŁOŃCE będzie!!! Oj - ale powoli ten czas leci......... byle do pi?tku......
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Września 2008 No normalnie jawna dyskryminacja. Dlaczego palić nie wolno??? !jump Pilot, masz jakie? uprzedzenia !scooter Taka trasa bez palenia to się nie da !jump
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Września 2008 Chyba Grzesiu założymy tu podforum cos takiego jak jest u motocyklistów, tam nazywa sie EKG= E-litarny K-lub G-eriatryczny i skupia naprawde poważne, dojrzałe osoby, którym małolaty nie zakłócaj? poważnych dysput o wspólnych pasjach i ........schorzeniach !jump Dobre. !jump Bardzo mi się podoba pomysł. Jak będziemy tam pisali o schorzeniach, to za parę lat takie Orzechy i Dragony bed? nam biovital stawiali, za możliwo?ć korzystania z "takiej kopalni wiedzy" !jump Do zobaczenia w Krakowie.. !scooter Pozdrawiam, EKG Worlan
Krzyżówka Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Wielkie odliczanie rozpoczęte !jump !jump Jamochłony jeszcze za bardzo nie s? przygotowane do wyjazdu wręcz w rozsypce Pakować pewnie będziemy się w ostatniej chwili Mam nadzieje ze będzie SUPEROWSKO !scooter !jump
pilot Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 No normalnie jawna dyskryminacja. Dlaczego palić nie wolno??? !jump Pilot, masz jakie? uprzedzenia !scooter Taka trasa bez palenia to się nie da !jump Poprostu Orzeszku dbam o wsze zdrowie !jump bo jak ja tego nie zrobię to kto ma zrobić.
Mamuśka Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 No normalnie jawna dyskryminacja. Dlaczego palić nie wolno??? Pilot, masz jakie? uprzedzenia Taka trasa bez palenia to się nie da Poprostu Orzeszku dbam o wsze zdrowie whistling1.gif bo jak ja tego nie zrobię to kto ma zrobić. Jakby to powiedzieć ... może rado?ć moja jest zbyt wczesna ... ale co tam. Rozłupek przykro mi ale będziesz w tym swoim nałogu osamotniony. Mój wrodzony urok osobisty i różne obietnice wreszcie przekonały mojego ?lubnego do rzucenia tego ?mierdz?cego nawyku. Przy okazji uprzedzam że e-SMS zrobił się nieco nerwowy !happybth zatem proszę o nie podjudzanie, wyrozumiało?ć i wspieranie go w tym trudnym czasie - z góry dziękuję. Do zobaczenia pojutrze Mamu?ka
stiopa Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Jadę w sobotę do Polańczyka z dwoma kolegami (mój maxi i dwa biegowce) Zostajemy do niedzieli - wypijemy Wasze zdrowie !happybth . Może nawet zawitamy na chwilę do Ustrzyk. Bardzo żałuję że dopiero teraz zapadła decyzja, bo chętnie spędziliby?my noc z soboty na niedzielę w Waszym towarzystwie. Wszystkiego dobrego!!! !OKK Nie wykluczone że na trasie sie spotkamy np. w Ja?le. Pozdrawiam.
andrea-torun Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Czesc kochane Emiksiki nick pod blache doszedl.Wlasnie przed chwila przyniosl listonosz,zrobiliscie mi frajde.Burgusiem nie przyjade bo mi sprzegla nie zrobili.I w pojedynke z Torunia troche daleko,dlatego przyjade moim osobistym autem dwuosobowym.Ciesze sie ze sie zobaczymy.Pozdrowka dla was.Pomalu do celu.Andreas !OKK !happybth
pilot Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 Rozłupek przykro mi ale będziesz w tym swoim nałogu osamotniony. Mój wrodzony urok osobisty i różne obietnice wreszcie przekonały mojego ?lubnego do rzucenia tego ?mierdz?cego nawyku. Przy okazji uprzedzam że e-SMS zrobił się nieco nerwowy !happybth zatem proszę o nie podjudzanie, wyrozumiało?ć i wspieranie go w tym trudnym czasie - z góry dziękuję. Mau?ka na mnie możesz liczyć ja napewno nie bedę go namawiał do palemia a i orzecha się odizoluje.
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Września 2008 ........ a i orzecha się odizoluje. Jestem za !happybth !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Września 2008 Pogadamy szuje w Pi?tek !happybth
pilot Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 Post informacyjny: Pro?ba do uczestników zlotu którzy jad? z nami z Krakowa do Ustrzyk o zatankowanie swoich pojazdów. Nocleg w Krakowie z pi?tku na sobote już jest opłacony więc będzie rozliczany już bezpo?rednio w Ustrzykach. W sobote rano dostarczone zostanie ?niadanie do pokoji a trasę Kraków-Ustrzyki suchy prowiant. W zwi?zku z tym że nie jedziemy z obstaw? policji pro?ba do wszystkich uczestników aby jad?c w kolumnie nie wyprzedzać, zapamiętać kto za kim jechał i jeżeli jaka? grupa lub pojedyncze pojazdy pozostały gdzie? na ?wiatłach to ostatni który przejechał ?wiatła zatrzymał się przy najbliższym skrzyżowaniu na którym jad?ca dalej kolumna skręciła i podprowadził pojazdy które pozostały na ?wiatłach. Pro?ba do osób które jad? 400 aby jechały na końcu kolumny za 200. W razie awari (tfu,tfu) prosił bym aby pozostał jeden pojazd który ewentualnie pomoże.( ja postaram się o zorganizowanie pomocy drogowej lub przyczepy). Prosił bym też o zabranie PMR-ów celem komunikacji.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 4 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2008 Jadę niebieskim Busem Pilocie.
pilot Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 Jadę niebieskim Busem Pilocie. No to jak?? pomoc drogow? już mamy. A ja wezmę pasy do mocowania motorów.
Więcek Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Pilocie nie wiem ile skuterów i samochodów będzie jechało z Krakowa do Ustrzyk, ale może tak cało?ć podzielić na grupy od 6 lub 8 szt. w odstępach po parę kilometrów, bo my?lę ,że samochody osobowe jad?ce na tej trasie mog? spowodować rozbicie całej naszej kolumny. Możemy się wtedy umówić ze wszystkimi w Sanoku lub na Lesku i pojechać cał? kawalkad? do Ustrzyk. Pomy?l !happybth Więcek
Rekomendowane odpowiedzi