Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mak i Makówka melduj? wykonanie opłaty zlotowej... !OKK

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

65

• orzech

22

• Worlan

15

• krzytro

13

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pilocie do pisz mnie do domku nr. 17

Meduza i Szuwarek przygarnęli mnie samego bezdomnego

Więcek

Opublikowano

Proszę wszystkich o cierpliwo?ć co do wpisywania na noclegi ale w wzwi?zku z tym że aktualnie jestem poza domem wszystkie wpisy dokonam po pwrocie do Krakowa czyli w dniu 19.08.

Pozdrawiamy pilot i Smoczyca

PS. Czekam jeszcze tylko na potwierdzenia udzialu osób które ze mn? rozmawiały osobi?cie przez telefon a z przykro?ci? zawiadamiam że na dzień dzisiejszy zamykam listę uczestników. Jęsli kto? jeszcze miał by ochotę doł?czyć do nas w ostatniej chwili proszony jest o kontakt ze mn? osobi?cie pod numerem telefonu 790498847 lub mailem pilotkrak@poczta.fm

Opublikowano

Do Zlotu w Bieszczadach pozostało 14 a do ?lubu 13 więc najwyższy czas spytać się wszystkich którzy będ? uczestniczyć w naszym ?lubie a przyjeżdżaj? do Krakowa w pi?tek tj. 5.09.2008 o potwierdzenie nam swojego przybycia aby zarezerwować noclegi i zapewnić wyżywienie. Czekam na PM z potwierdzeniem komu zarezerwować nocleg.Równocze?nie mamy pro?bę aby się nie kłopotać z zakupem kwiatów a ewentualne fundusze przeznaczone na ich zakup chcemy pozbierać i przekazać stowarzyszeniu " Pomocna Dłoń ".

PS.

Sprawa noclegów jest na tyle pilna że musimy najpóĽniej do pi?tku tj 29.08.2008 r. zarezwrwować noclegi w akademikach.

Opublikowano

Marek.

Mnie "masz z głowy" z noclegiem... Do zobaczenia na Waszym ?lubie.

P.S.

Napisz jeszcze, jaki preferujesz strój na ?lubie u przyjezdnych????

Opublikowano
  Dragon napisał(a):
Marek.

Mnie "masz z głowy" z noclegiem... Do zobaczenia na Waszym ?lubie.

P.S.

Napisz jeszcze, jaki preferujesz strój na ?lubie u przyjezdnych????

Co do ubiorów to typowo moto-skuterowe a krawaty nie wskazane w końcu jeste?my skuter-maniakami.

Do zobaczyska

• Klubowicze
Opublikowano

Hmmmm....

Czas leci... coraz bliżej do wyjazdu!!!

Mam pytanie czy kto? z Was jedzie w pi?tek przez Poznań lub Wrocław?

Planuję wyjechać z Poznania około 14.00 i dalej do Wrocławia autostrad? do Krakowa.

Może macie ochotę sie doł?czyć i pojedziemy razem?

• Sympatycy
Opublikowano
;) A czy piękna pogoda to została zamówiona???????
Opublikowano

Spinka jak wiesz i sama była? tego ?wiadkiem to każda pogoda jest odpowiednia zależy tylko co w dany dzień bedziemy robić. Jak wiesz taplanie w błocie też może być przyjemne. ;)

PS. Tylko żeby bardzo nie wiało i nie było ulew a maly deszczyk zawsze się przyda.

Opublikowano
  pilot napisał(a):
... maly deszczyk zawsze się przyda.

Załatwione... ;)

Opublikowano
  Dragon napisał(a):
  pilot napisał(a):

Załatwione... ;)

Wybij sobie z głowy, bo przyjadę samochodem ;)

Ma być piękna złota polska jesień ;)

Co za rok, co zlot to ulewa ;)

Pozdrawiam

RobB. ;)

Opublikowano

Jaki adres w Krakowie gdzie mamy sie spotkac.????? !piwko !OK

Opublikowano
  andrea-torun napisał(a):
Jaki adres w Krakowie gdzie mamy sie spotkac.????? !scooter !scooter

Spotkać i spać !piwko

Opublikowano

Czy to jakas tajemnica gdzie mamy sie spotkac w Krakowie.Pilot chyba nie czyta postow.??????Krakow to nie wiocha zebym jezdzil i szukal nie wiadomo czego????? :(:(:(

Opublikowano
  andrea-torun napisał(a):
Czy to jakas tajemnica gdzie mamy sie spotkac w Krakowie.Pilot chyba nie czyta postow.??????Krakow to nie wiocha zebym jezdzil i szukal nie wiadomo czego????? :(  :(  :(

A kolega to jaki? taki bardzo niecierpliwy ?

Czy nie s?dzisz, że nie wszyscy musz? siedzieć całe dnie i przegl?dać forum ?

Do zlotu jeszcze tydzień - wiem,że Pilot udzieli jeszzcze dokładnych informacji a je?li już naprawde nie możesz wytrzymać to wystarczy dokładnie przeczytać ten post i na jednej ze stron znajdziesz kontakt do Pilota

mail: pilotkrak@poczta.fm

tel. 790498847

Napisz - zadzwoń - cokolwiek a napewno będziesz miał więcej informacji

Pozdrawiam

Di...

• Sympatycy
Opublikowano
  andrea-torun napisał(a):
Czy to jakas tajemnica gdzie mamy sie spotkac w Krakowie.Pilot chyba nie czyta postow.??????Krakow to nie wiocha zebym jezdzil i szukal nie wiadomo czego????? :(  :(  :)

Andrea, nie dramatyzuj ;):(

Znalezienie miejsca spotkania to jedna z atrakcji tego zlotu.. !scooter :(:)

Nikt nie mówił, że bedzie łatwo i prosto.... :P:(:( Przygotuj dokładn? mapę. Będziesz musiał trafić na 1 z punktów kontrolnych, a póĽniej to już jazda na orientację. ;):(:(:D

• Klubowicze
Opublikowano

No i znowu Grze? ma racje.a swoja droga to moze kolega zadzwoni do Pilota to sie wszystkiego dowie :(

Opublikowano

Moi Drodzy, Już spieszę poinformować Was o noclegu w Krakowie. Zakwaterowanie jest w Domu Studenckim "ALF"na ul. Reymonta 17 , w pokojach Studio 2+2 z łazienk? i aneksem kuchennym. Je?li jeste?cie przekonani że kolacji nie chcecie to mogę na to przystać, ale ?niadanie musicie zje?ć tym bardziej że daleka czeka nas droga. Na ?niadanie będzie kawa, herbata, kanapki i sałatki. Katering dotrze do was ok 8.30.

Aby?cie mogli spokojnie spać skutery odstawicie na parking pod nr 21A, też na Reymonta. Parking jest pod moj? prac? i będzie zamkniety na klucz i pilnowany.

Wjazd na parking obok Ksiegarni Studenckiej.

Je?li macie jeszcze jakie? zapytania to chętnie odpowiem. Je?li w pi?tek kto? będzie miał problem z dojazdem to dzwońcie na tel. Pilota lub mój 604 939 209.

pozdrawiam serdecznie Smoczyca w zatępstwie Pilota !w00t

Opublikowano
  RobB. napisał(a):
  Dragon napisał(a):
  pilot napisał(a):

Załatwione... !scooter

Wybij sobie z głowy, bo przyjadę samochodem !OK

...

Pozdrawiam

RobB. !OK

Robercie...

W Twoim wieku to nawet nie wypada inaczej... !OK !YES !w00t

• Sympatycy
Opublikowano
  Dragon napisał(a):

Robercie...

W Twoim wieku to nawet nie wypada inaczej... !OK  !YES  !w00t

Eh, ten Dragon,

wie, że pogoda będzie super i nie ma co na ten temat pisać !piwko !OK.

Szuka zwady. !OK Jak by co, to ja jestem z Tob? Robercie. !piwko !scooter !piwko

Opublikowano

Przygotowania w toku... kurcze, jak tu się pomie?cić w kufry i boczne torby dla dwóch osób na tyle dni? whist

Kobiety to maj? trochę łatwiej, zamiast bokserek - stringi, które zajmuj? mniej miejsca whist Ale za to ilo?ć kosmetyków muszę negocjować, bo Honda nie da rady whist

Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Eh, ten Dragon,

...Jak by co, to ja jestem z Tob? Robercie. :Dwhist:D

Grze?.

Patrz?c na Wasze peselki, można by powiedzieć "braterstwo wieku" albo "wiekowi razem"... whist:Dwhist:D

Wapniaki... :D:D:D;)

No to teraz będę miał... :)

I jeszcze przyszła mi do głowy rymowanka:

"Wam już nie skutery, Wam już tylko kampery"... :P

Opublikowano
  Abach napisał(a):
Przygotowania w toku... kurcze, jak tu się pomie?cić w kufry i boczne torby dla dwóch osób na tyle dni?  :)

Oj Adasiu. Mogę zabrać Twoje wszystkie bagaże ł?cznie z plecaczkiem.

Ze względu na mój kręgosłup :) dzisiaj zapadła decyzja którym 4oo będziemy jechali, więc miejsca mamy sporo.

Wyjeżdżamy w pi?tek rano 05.09.2008r

Wracamy do Gdańska 14.09. 2008r

Więc możesz zapakować nawet cieplejsze ubranka. :)

• Sympatycy
Opublikowano
  Dragon napisał(a):
I jeszcze przyszła mi do głowy rymowanka:

"Wam już nie skutery, Wam już tylko kampery"... :)

A to dobre :)

Chciałem tylko nie?miało przypomnieć, że razem ze mn? jest na samej Burgmanii trzech kamperowców o peselu do złudzenia podobnym to Twojego :):)

Takich z peselem mocniej wyblakłym :) nie znam.

• Klubowicze
Opublikowano

Nareszcie ktos nas broni,dzieki :)