pilot Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 Pilocie dobry kolego przypadkowo dzisiaj trafiłem na pierwsz? stronę tego w?tku i zauważyłem, że zostałem wyróżniony. Jestem na 13 pozycji bez gwiazdki i z gwiazdk? na 18 . Potwierdzam oczywi?cie przybycie, ale tylko w jednej osobie, Młody Więcek ( Syn Marek ) w tym czasie ma szkołę i musi się uczyć, a może bł?d w pisowni zamiast Więcka powinien być Wicek. Więcek Czemu jeste? taki nie dobry tata i nie chcesz zabrać synka to tylko 5 dni które nadrobi w następnym tygodniu. Taki jeste? ty będziesz się bawił a młody uczył.
Dzięgiel Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Cze?ć Pilot.Wpisuj mnie na liste bo jade.Wpłata jak tylko będzie wolna kasa
andrea-torun Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Andrea-Torun zrobil przelewik na zlocik Bieszczadowy.Pilocik prawdopodobnie bede z moja ukochana zoneczka.Czy cala kwota musi wplynac do 15 sierpnia?Nie ukrywam,ze wolal bym doplacic na miejscuCo Ty na to?Przeszkoda to wakacje cigle brak srodkow.Serdecznie pozdrawiam.Do zobaczyska. !czary !vampire !TAZ !kiss !w00t !OK !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth
Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2008 Sorry za OT Andrea ..... masz problem z klawiatur? czy z innymi rzeczami ???
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 15 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2008 To może i ja powiniem przyjechać w Bieszczady?
RobB. Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 To może i ja powiniem przyjechać w Bieszczady? A miało być sympatycznie No dobra żartuję, nie ja co prawda tam rz?dzę, ale miło by Cię/Was było widzieć Pozdrawiam RobB.
pilot Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 Dziękujemy wszystkim, którzy odpowiedzieli na nasze zaproszenie i potwierdzili swoj? obecno?ć na naszym ?lubie !scooter . Jednocze?nie dziękujemy tym, którzy, pomimo że nie mog? uczestniczyć w tej uroczysto?ci powiadomili nas wcze?niej. Dziękujemy również za życzenia, które już dostali?my !kiss . Jeżeli s? jeszcze chętni na zabawę zlotow? w Bieszczadach 2008 to Serdecznie Zapraszamy do Ustrzyk Dolnych już od 5 wrze?nia 2008. Potwierdzenia proszę przysyłać do 15 sierpnia 2008 wraz z opłata zlotow?. Więcej informacji, co do zasad potwierdzenia udziału i dokonywanych wpłat w po?cie rozpoczynaj?cym temat. PS.Niestety s? zmiany co do planu dnia zwi?zanego z naszym ?lubem więcej informacji w pierszym po?cie.
Klubowicze Migu Opublikowano 16 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2008 Przelew wysłany, !holiday dwie osoby !scooter nie moge się doczekać !scooter .
pilot Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 Z informacji jakie otrzymałem chciałbym wyja?nić sprawy kosztów pobytu na zlocie. Opłata zlotowa wynosi 260 pln (nie opisuje co zawiera opłata bo jest to w po?cie rozpoczynaj?cym temat). 1 dzień pobytu wynosi 60 pln (całodzienne wyżywienie i nocleg). Czyli je?li kto? będzie cały zlot pobyt wyniesie go około 800 pln, a 4 dni pobytu wyniesie go 500 pln. Je?li s? jeszcze jakie? pytania proszę o przesyłać na PM. Pozdrawiamy pilot i Smoczyca
pilot Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zamieszczam rozkład domków w celu dokonania rezerwacji i rozmieszczenia uczestników zlotu. Rezerwacje Czekam na ewentualne pytania i oczywi?cie zgłoszenia.
Mareczek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dla mnie i Marysi proszę o „zaklepanie” pokoju 2-u osobowego w domku nr. 8 !sciana
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dla mnie poproszę .... nie robi mi różnicy - tylko z łazienk?, towarzystwo -bardzo chętnie widziane z moje strony
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam ,ja poprosze w domku nr.8 dwa miejsca.pozdrawiam
andrea-torun Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Poprosze pokoj 2 osobowy,bede z moja Grazynka.Z gory slicznie dziekuje.Kopernik pozdrawia serdecznie.Do zobaczyska. !zeby !TAZ !sciana !scooter !scooter !scooter !scooter
pilot Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Oto aktualna lista osób która zgłosiła swój udział w Zlocie "Bieszczady 2008": 1) Mamu?ka . 2) Emiksik . 3) Więcek * 4) Bargacz 5) Mareczek*. 6) Maria* (lepsza połowa Mareczka). 7) Rob.B. 8) Spinka*. 9) Lechu*. 10) Qwaki. 11) Gosia (ukochana żoneczka Qwakiego vel.Qwakini). 12) Pollacco 13) Pollacca 14) Makówka*. 15) Mak*. 16) Witold 17) Scottie 18) W?ski*. 19) Worlan *. 20) Żona Bargacza 21) Smerfetka . 22) Abach . 23) kolce de 24) Arecki 25) Meduza*. 26) Szuwarek*. 27) Lupak* 28) Orzech. 29) Jerzyk* 30) krzytro*. 31) andrea-toruń*. 32) Migu* 33) Halina* 34) Przesio 35) ZYBEX*. 36) Grażynka*. 37) młody (krzytro)*. 38) Kicia 39) Krzyżówka 40) Maniek 41) Krzysiek 42) Żona Krzy?ka Czekamy na kolejnych chętnych którzy jeszcze się nie zdecydowali a maj? chęć uczestniczyć w zlocie. A to aktualne rezerwacje :Rezerwacje
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pilocie proszę o wykre?lenie Orzechówki gdyż ponieważ !scooter
Abach Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pilocie proszę o wykre?lenie Orzechówki gdyż ponieważ Orzeszku nie ma żadnego wykre?lania Czas najwyższy zabrać kobitę w góry. Nie chce słyszeć żadnego ale ani gdyż, ponieważ Bigu co to za znak zapytania przy Twoim nicku? Byłe? pierwszy w tym w?tku: Czy juz sie wpisywac ? Nie rób jaj, juz dawno po Wielkanocy
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Abachu jak nie ma urlopu to wyżwej wała nie podskoczysz. Swoj? drog? tak będzie taniej
Jerzyk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich uczestników i Organizatorów oczywi?cie!!!. Również zgłaszam chęć przybycia / udziału w - znowu!- ?wietnie zapowiadaj?cej się imprezie. Wstępne finanse już skierowane pod wskazany adres/konto. Pozdrawiam
szuwarek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Strzałka Poprosimy domek nr 17 dla Szuwarka i Meduzy
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Przelewik poszedł.pozdrawiam !scooter
Klubowicze kolce_de Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mareczku, w 9-tce ta jedynke poprosze Buziaki
pilot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Niestety ale muszę to za komunikować że pozostało już niewiele czasu na wpisanie się na liste obecno?ci na zlocie. Ten termin spowodowany jest względami organizacyjnymi więc prosił bym wszystkich Burgmaniaków o potwierdzenia swojej obecno?ci.
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wpłata zrobiona. Już tuż tuż i jadziem !OKK z koksem
RobB. Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Poproszę dla mnie i Zołzy pokoik 2 os. w domku 14, lub w jakimkolwiek innym byle parterowym i z łazienk?. TYLKO ŁÓŻKA MUSZˇ BYĆ ODDZIELNE-KONIECZNIE !!! Przelew wła?nie wychodzi. Pozdrawiam serdecznie Państwa Młodych wraz z całym orszakiem weselnym. Do zobaczenia RobB. !OKK Tylko proszę na tacę nie żałować i pogodę zapewnić, bo poproszę o zniżkę na deszczowca !placz1
Rekomendowane odpowiedzi