Krzynio66 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 widoki przepiekne wijace sie rzeki strome zbocza ale zwierzeta rzeczywiscie nie da sie patrzec masakra
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Niestety, w tamtych częściach świata zwierzęta mają inną rangę. Jako miłośnik, też nad tym ubolewam. Co do widoków - rewelacyjne 👌
Administrator xmarcinx Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Administrator Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Kolejna zdjęć porcja Tu jesteśmy Potem trafiła się bardzo słaba droga i godzina jazdy w off-roadowych warunkach Nocleg wporzo. Dwa dni odpoczniemy 2
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zrobiliśmy wczoraj tzw. małą pętlę Ha Giang, od DONG VAN na północ w drogę DT182B. Na zachód do połączenia z QL4C, na wschód do zjazdu w DT182. W dalszej części przemienienia się w DT176. Na słupkach drogowych było oznaczenie DH1 na mapie inne. Końcówka DT176 jest w remoncie, fatalna droga, albo maszyny i rozkopane albo stara zniszczona droga. Było tego z 30 km, kurz, błoto wyglądaliśmy nieszczególnie. Wieczorem fajna miejscówka i pranie. Trasa przepiękna, zakrętów od groma, nasza droga stu zakrętów to tu jest razy 1000. Widoki zapierające dech w piersiach. Kobiety w strojach ludowych. 3
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Nasza miejscówka, godne polecenia. Nasz bungalow Po drugiej stronie ulicy mamy takie coś. 3
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Przedwczoraj na QL4C od Meo Vac rozjezdzalismy się z Marcinem. Przy spotkaniu gęby uśmiechnięte, Marcin mówi, ja się chyba ze 20 razy zatrzymałem. Coś mi się wydaje że alpejskie trasy, Lofoty, trasa atlantycka schodzą na dalszy plan w porównaniu z północnym Wietnamem. 1
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Drona nie mamy.
Krzynio66 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 wiec te widoki to z gory robione a wygladaja jak z drona cos fantastycznego pozdrawiam was panowie
Klubowicze Ewik Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Obłędne widoki, zachwycają 😊👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Piękne widoki!
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Odważył bym się powiedzieć że dajemy może z 50 % zdjęć.
Yazin Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Wasze zdjęcia przywodzą mi masę wspomnień z wyjazdu do Wietnamu, tym bardziej, że przemierzałem częściowo te same trasy i tereny 😍 Dobrej i bezpiecznej zabawy! 1
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Byliśmy dzisiaj w centrum Ha Giang na obiedzie. Parę zdjęć.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Właśnie miałem pytać o drona😁. Super te zdjęcia z lotu ptaka, to pokazuje jak wysoko wiją się drogi, fantastycznie. Powodzenia
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Na miejscówce mamy oczko wodne i takie ryby. 4 minuty temu, PawełJW napisał(a): Właśnie miałem pytać o drona😁. Super te zdjęcia z lotu ptaka, to pokazuje jak wysoko wiją się drogi, fantastycznie. Powodzenia Paweł na niektórych zdjęciach specjalnie daję foto przez dolinę. Na przeciwnych stokach widać drogę którą jechaliśmy albo pojedziemy. 2
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xmarcinx Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Dzień odpoczynku (głównie leżenia). Jeden wypad do miasta na obiad i tyle. Jutro będą ciekawe drogi znowu. Taki zestaw nabyliśmy - wino ryżowe. U nas już koniec dnia 3
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Czapki z głów👍 Widoki foty rewelka 👍
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Super foty. Miodzio.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Dojechałem dzisiaj do Sa Pa, mam taki hotel Zostałem zaproszony na imprezę Ale od początku, pojechaliśmy innymi trasami i Marcin skończył w Lao Cai. Ja dojechałem do Sa Pa. Parę zdjęć. Podobają mi się takie mebelki z marmuru. Dom partii. Rzeka Czerwona. Panie władza ludowa, mówi to panu coś. Można powiedzieć że to jest skrzyżowanie. Obiekt historyczny, przejście graniczne do Chin. Na trasie z Lao Cai do Sa Pa. 2
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Impreza się skończyła , trza iść spać. 2
Klubowicze nietoperz Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Szalejesz Andrzej, szalejesz....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Super wyprawa, zdjęcia rewelacyjne, cudne widoki. A czemu takie rozdziały ? Planowane ? Uważajcie na siebie chłopaki
GrzechoCnik Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Rozti nie przesadzaj z fotkami. Obiektów granicznych ChRL nie wolno fotografować :) Napisz jeszcze jak Ty z nimi się dogadujesz? Na migi? Masz rozmówki wietnamskie?
waldorf Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Szacunek za odwagę i miłego zwiedzania. Miło się ogląda
Rekomendowane odpowiedzi