Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, grzybek napisał(a):

Tak Rysiu Honda takie owiewki też ulepszyła w nowym modelu NT 1100 2025. Bo Honda tak ma, że wsłuchuję się w opinie użytkowników. Pozdrawiam także. Krzysztof

No BMW chyba też, bo odświeżyło GT400 i X400 ale zmiany kosmetyczne - mamy teraz telewizor zamiast zegarów, może po aktualizacji softu będzie można Netflix uruchomić w czasie jazdy ......a sorki bezpieczeństwo - chociaż na postoju 😄

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W temacie deflektorów, osłon na nogi do ADV 350 to numer OEM Hondy: 08R71-K2L-DD0, gdzieś w necie znalazłem za 62,40E, w PL jeszcze nie dostępny, oglądając zdjęcia z owiewki lampy do 2024 i od 2025 wydaje się być taka sama, trzeba poczekać na skatalogowanie nowego modelu i sprawdzić czy numery paneli (owiewek) lampy L, P się zmieniły, jeżeli nie to są takie same i deflektory powinny pasować:

deflector-aire-piernas-honda-adv-350-2025-08r71-k2l-dd0.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

No i zamontowałem

Ale na jazdę próbną trzeba poczekać (chociaż efekt ocenię dopiero jak założę "cienkie gacie " bo w ciuchach na teraz to i tak nic nie było by czuć )

A tak to wyszło

20250310_120023.jpg

20250310_120045.jpg

20250310_120113.jpg

Opublikowano

Kupiłem ale jeszcze nie montowałem, jestem ciekaw czy jest lepiej (szczególnie chodzi o kolana), daj znać...