Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Czerwca Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca Nie .Ale czasem potrafi się tak jakby zawiesić i trasę pokazuje w linii prostej a nie po mapie. Odinstaluj i zai nstaluj na nowo . Tak samo zrób z parowaniem z moto.
cezzar Opublikowano Poniedziałek o 08:19 Opublikowano Poniedziałek o 08:19 Mam problem w dłuższej trasie z drętwieniem prawej dłoni na forzie. Trzymam zawsze palce na klamce, więc rollgaz obsługuje w zasadzie tylko kciuk. I teraz nie wiem czy sprężyna taka mocna, czy manetka za małej średnicy (oryginał podgrzewana), czy jeszcze coś innego. Nie miałem tego w poprzednich moto.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Poniedziałek o 09:59 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 09:59 Korzystam od lat z tempomatu/ łyżki i obsługuję gaz nadgarstkiem trzymając palec na klamce a reszta dłoni prawie luźno ( tylko lekko kontrolnie ) I nie mam żadnych tego typu problemów . Ale trzeba się przyzwyczaić
Kazekkazek Opublikowano Poniedziałek o 10:45 Opublikowano Poniedziałek o 10:45 2 godziny temu, cezzar napisał(a): Mam problem w dłuższej trasie z drętwieniem prawej dłoni na forzie. Trzymam zawsze palce na klamce, więc rollgaz obsługuje w zasadzie tylko kciuk. I teraz nie wiem czy sprężyna taka mocna, czy manetka za małej średnicy (oryginał podgrzewana), czy jeszcze coś innego. Nie miałem tego w poprzednich moto. Niekiedy wystarczy podnieść lekko kierownicę, jeżeli jest tam taka możliwość.
Klubowicze robson Opublikowano Poniedziałek o 10:50 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 10:50 Gmole zamontowane🙂 1
cezzar Opublikowano Wtorek o 05:32 Opublikowano Wtorek o 05:32 18 godzin temu, Kazekkazek napisał(a): Niekiedy wystarczy podnieść lekko kierownicę, jeżeli jest tam taka możliwość. Tu może być pies pogrzebany. W xadv mam risery podwyższające i w ogóle pozycja jest zupełnie inna za kierownicą i żadnego drętwienia nie mam.
Klubowicze grzybek Opublikowano Wtorek o 07:12 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 07:12 Robert, brawo Ty. Teraz masz do czego doczepić małe halogeny- takie jak miał w nd w Wąbrzeźnie Maciek. 👍A widziałem Cie we wstecznym w dalszej odległości i powiem Ci , że przydałyby się.
Rekomendowane odpowiedzi