Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Trzeba zmienić na: "extra suka". Biore wolne i jadę nad zegrze. PA

Opublikowano
  szorstki napisał(a):
Ja dzisiaj przyjechałem sobie do pracy na :lol:

Pogoda piękna, rano co prawda było tylko +2, ale

po południu ma być podobno +10.

Ogólnie, chyba sezon czas zacz?ć  :lol:

Wczoraj byłem ok. 14 w porcie Pilawa nad Zegrzem i akurat

wyjeżdżał stamt?d srebrny AN400 chyba K3. Czy to był kto? z nas ?

Nalepki klubowej nie miał.

pzdr

Szkoda Szorstki ze sie jako? nie zgadali?my bo koło 14 wczoraj to i my nad zalewem byli?my zawsze przyjemniej jechać na 2 maszyny. a co do burgmana wydawało mi sie ze widziałem go jad?cego w stronę Warszawy przez Nieporęt

• Administrator
Opublikowano
  Dragon napisał(a):
Nie wiem czy wiecie komu zawdzięczacie brak zimy w tym roku?

T? osob? jest... (S M) A R T I X !!!!!! - który kupił do smarka cztery funkiel nówki oponki...

I na Ci to było???

Hmm moze faktycznie zmienie na letnie i zima wroci :lol:

W kazdym razie przepraszam za brak zimy, obiecuje za rok nie zmieniac opon celem ustania opadow sniegu :lol:

Opublikowano

Wy tu wszyscy piszecie i ja również pisałem, że zimy już w tym roku nie będzie :lol::lol:

Dlatego wyjeżdżam 08.02.2008r poszukać tej "burej suki zimy" :lol:

Jaka ja znajdę to co zaprosić Ja do Nas ?

Oczywi?cie na trochę :lol:

Pozdrawiam

Więcek

Opublikowano
  Więcek napisał(a):
Wy tu wszyscy piszecie i ja również pisałem, że zimy już w tym roku nie będzie :D:D

Dlatego wyjeżdżam 08.02.2008r poszukać tej "burej suki zimy" !OK

Jaka ja znajdę to co zaprosić Ja do Nas ?

Oczywi?cie na trochę ;)

Pozdrawiam

Więcek

Nie zapraszaj... komary i tak w tym roku będ? jak ruskie gęsi...

Opublikowano
  Dragon napisał(a):
Nie zapraszaj... komary i tak w tym roku będ? jak ruskie gęsi...

I to te z okolic Czarnobyla...

Opublikowano

Przestańcie o tych komarach, kumpel ma staw za domem i zarzeka się ze już lataj? !V zaczęły sezon wcze?niej ode mnie!

Opublikowano

Wlasnie spojrzalem na temometr -> 8°C o godz. 7:20, niezle jak na poczatek lutego !happybth . Obraz psuje nieco radar ktory pokazuje dosyc mocne opady deszczu.

Opublikowano

Dzis o 6 jak jechalem z Pragi do Centrum jeszcze bylo ciemno i sucho

ale teraz juz pada

licze ze do 14 przestanie

Opublikowano

Jedno?ladowy ludu!

Niestety wygl?da na to, że polarne powietrze znów zawita do Polski. Szykuj? się mroĽne dni. Wszystko za spraw? bardzo pokaĽnego wyżu, w sobotę będzie 1045 hPa !

Zastanawiam się nad pewn? kwestia w zwi?zku z tym. Ci twardziele, którzy dalej jeżdż? w okolicach 0 stopni - nie wiem jak u was ale u mnie przez takie mrozy, silnik podczas jazdy jest niedogrzany. Zastanawiałem się czy na ten czas nie zasłonić czę?ci chłodnicy, aby nie schładzała za mocno płynu chłodniczego.

Pozdrówka

Maciek

• Sympatycy
Opublikowano
  Cytat
Jedno?ladowy ludu!

Niestety wygl?da na to, że polarne powietrze znów zawita do Polski. Szykuj? się mroĽne dni. Wszystko za spraw? bardzo pokaĽnego wyżu, w sobotę będzie 1045 hPa !

Zastanawiam się nad pewn? kwestia w zwi?zku z tym. Ci twardziele, którzy dalej jeżdż? w okolicach 0 stopni - nie wiem jak u was ale u mnie przez takie mrozy, silnik podczas jazdy jest niedogrzany. Zastanawiałem się czy na ten czas nie zasłonić czę?ci chłodnicy, aby nie schładzała za mocno płynu chłodniczego.

Moim zdaniem zamie?ć pytanie w technicznych :D

Co do pytania:

SprawdĽ sobie najpierw czy działa Ci wentylator. Ja dzisiaj stałem w centrum w korku (nawet skuterem miałem problem się przecisn?ć) i pomimo tego, że nie mam zasłoniętej chłodnicy wentylator ?migał jak szalony. Moim zdaniem nie warto tego robić, chyba że masz do pracy prost? szybk? przelotówkę.

Opublikowano

Bura suka trzyma, ale wyj?tkowo słabow tym roku. Znowu udało się wyrwać jej kolejny dzionek i pomkn?ć pszczółk? do roboty. :D

Opublikowano

Straszyli w prognozach, że może sie ochłodzić (ba, nawet ma padać ?nieg) więc wczoraj urwałem się na dwie godzinki z roboty i jeszcze pobzykałem sobie skuterkiem po mie?cie ...by kupić sobie nowy kask -srebrny Downtown S (cieszę się bo lakierek kasku pasuje pod kolor skuterka :D )

Opublikowano

A ja przez to ochłodzenie nie mogę zrobić jazdy testowej.

Więc wołam do Dragona ty stary szamanie zrób żeby było ciepło bo ja chce jechać do Lublina na :D a tak to zmarznę. W Bieszcadach odgrażałe? się że masz wpływ na pogodę to zrób co? teraz ;) .

• Sympatycy
Opublikowano
  pilot napisał(a):

Więc wołam do Dragona ty stary szamanie zrób żeby było ciepło bo ja chce jechać do Lublina na  :D  a tak to zmarznę. W Bieszcadach odgrażałe? się że  masz wpływ na pogodę to zrób co? teraz whist .

Pilot, co Ty zrobiłe????

Nie drażnij lwa, ;)

zobaczysz jakie mrozy teraz do nas zawitaj?. :o:P

Opublikowano
  worlan50 napisał(a):
  pilot napisał(a):

Więc wołam do Dragona ty stary szamanie zrób żeby było ciepło bo ja chce jechać do Lublina na  :D  a tak to zmarznę. W Bieszcadach odgrażałe? się że  masz wpływ na pogodę to zrób co? teraz whist .

Pilot, co Ty zrobiłe????

Nie drażnij lwa, ;)

zobaczysz jakie mrozy teraz do nas zawitaj?. :):P

no co ty Dragon od czaruje i bedzie wszystko OK :o

Opublikowano

Informuję, że zima musi być... mał? chwilkę ale musi...

Nie mam zamiaru absolutnie nic odczarowywać bo obiecałem swojemu syniowi, że pojeĽdzimy na sankach... Mrozy będę również bo tak? mam ochotę...

whist:D;)

• Sympatycy
Opublikowano
  Dragon napisał(a):
Informuję, że zima musi być... mał? chwilkę ale musi...

Nie mam zamiaru absolutnie nic odczarowywać bo obiecałem swojemu syniowi, że pojeĽdzimy na sankach... Mrozy będę również bo tak? mam ochotę...

whist  :D  ;)

Widzisz Pilocie :o:P:):)

Opublikowano
  Dragon napisał(a):

whist  :D  ;)

Dobrze że twoja "władza","zimowa władza" nie sięga aż na Pomorze Zachodnie :o:P:)

Aż strach pomy?leć na jakie wpadłby? pomysły tylko dlatego że obiecałe? synkowi :):):(

Ps.Bałtyk pewnie sięgałby do Wawy,a być może i do Lublina,co? :(:)

Opublikowano
  Radio napisano 14-02-2008 napisał(a):
Dobrze że twoja "władza","zimowa władza" nie sięga aż na Pomorze Zachodnie whist  :D  ;)

Nic się nie martw... sięga...

:o:P:)

Opublikowano
  Dragon napisał(a):
Dobrze że twoja "władza","zimowa władza" nie sięga aż na Pomorze Zachodnie whist  :D  ;)

Dragon nie strasz bo ludzie nad morze do Lublina bed? jeĽdzili. :)

A tam ni cholery plaży nie ma.

Opublikowano
  Dragon napisał(a):

Konkretnie na to twoje stwierdzenie odpowiem za kilka dni, jak na razie to przynajmniej u mnie jest +4 stopnie,a mamy godzinę 00.10 :)

więc ciepło, i zapowiadaj? że nadal ma być ciepło,tylko czasami co? tam ma dolecieć z głębi kraju,jakie? 3 płatki ?niegu :)

Opublikowano
  Radio napisał(a):
więc ciepło, i zapowiadaj? że nadal ma być ciepło,tylko czasami co? tam ma dolecieć z głębi kraju,jakie? 3 płatki ?niegu whist

Ostatnio widziano je w okolicach Grudzi?dza. Musimy się szykować na poważne perturbacje bo ponoć doł?czył do nich CZWARTY :D

;):o:P

Opublikowano

|miejcie się, a ta bura suka może nam jeszcze dać się we znaki np. w marcu lub w kwietniu i to dopiero będzie. whist

Opublikowano

Wła?nie zaczeła padać blizej nie okre?lona biała sybstancja.... whist