Klubowicze Profesor Opublikowano 6 Listopada 2007 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2007 W Kaliszu - kalejdoskop pogodowy.Rano -2, skrobanie szybek - słoneczko. przed południem lekki snieżek - teraz pochmurno i deszcz. Koniec sezonu jazdy na 200 Pozdrówko!
Gość Cobesh Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 No i stolice dopadło, sypie ?nieg. Zobacze jak będzie jutro, może da rade jechać.
Administrator Artix Opublikowano 6 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 6 Listopada 2007 No sypie ale malo, jakos kioskiem bede musial wrocic z pracy
pablos Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 A gdzie tak pada w stolicy bo Wolę jako? oszczędziło . Pozdrawiam
Mamuśka Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Jakie Arti mało? Na Bielanach sypie do?ć intensywnie. Co gorsza to białe paskudztwo leci razem z deszczem. Ćfe! Aż się nie chce nosa wysun?ć na dwór...
maciejbilu Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Jak na razie to sie rozstapia na jedni.... ale trzeba byc twardym nie mientkim... Cosik mi sie wydaje ze ja abym zamknal sezon to musialoby sparalizowac nasza stolice...Jak na razie nie wyobrazam sobie jazdy ZTMem do roboty !OK Byloby milo gdyby we czwartek byla ladna pogoda, zeby sie wszyscy spokojnie pozjezdzali do Mlyna na "fajurzenie" z wodnej ...Ja sie nie poddam Ech, no dobra. Zbliza sie 16-sta wiec trzeba zeby zacisnac, silnik zagrzac i ...posmiac sie (pozazdroscic ogrzewania) !scooter tym w czterech kolach. Pozdrowka
kfcent Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 co racja to racja...ja co prawda o 17 wychodze...ale za oknem ?nieżek pruszy bez ustanku...to już moj chyba ostatni dzien...sezon zamykam...silverek idzie zimować docieplutkiego garażu...dzis w drodze do pracy nawet mi sie w pełni nie rozgrzał:/
Mamuśka Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Byloby milo gdyby we czwartek byla ladna pogoda, zeby sie wszyscy spokojnie pozjezdzali do Mlyna na "fajurzenie" z wodnej w00t.gif ...Ja sie nie poddam cool.gif Nie stresuj się chłopaku. Czy będzie ładna czy brzydka pogoda to i tak ludziska poprzyjeżdżaj?. Przecież nie ma obowi?zku przyjeżdżania na skuterze. My na pewno będziemy i na pewno nie skuterem. Do zobaczenia Mamu?ka
Sympatycy Arecki Opublikowano 6 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2007 Faktycznie leci z nieba co? jakby deszcz i ?nieg a po spadnięciu zaczyna zamarzać !scooter , ale ja mam jeszcze nadzieję wyci?gn?c w tym roku parę razy skuter z garażu i wypróbować nowe oponki .
Abach Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja chyba przewidziałem dzisiejszy ?nieg bo wczoraj wieczorem odprowadziłem Burgmana do serwisu na gruntowny przegl?d przed zimowaniem !scooter
Administrator Artix Opublikowano 6 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 6 Listopada 2007 No ja tez sprzety w garazu ustawilem w szyku zimowym hmm, biala breja juz sie stopila w cieplym garazu. No coz w zeszlym roku tez zima byla przez tydzien a potem do polowy stycznia trwal jeszcze troche !scooter miejmy nadzieje ze ta anomalia szybko sie skonczy. Snieg o tej porze roku tfu Chwilowo zamykam swoj sezon bo jazda do domu kioskiem w sniegu frajda nie byla.
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2007 Twardym trza być. Jutro skuter nie będzie miał wolnego. Od pi?tku MP3 !scooter a Majesty do remontu
Klubowicze Karolina Opublikowano 6 Listopada 2007 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2007 No cóż - ja też się już na jutro umówiłam...na wymianę opon w Burgim na zimowe !scooter We Wrocławiu zimno i mokro, nie ma co zwlekać...
Gość Cobesh Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 No ja tez sprzety w garazu ustawilem w szyku zimowym hmm, biala breja juz sie stopila w cieplym garazu. No coz w zeszlym roku tez zima byla przez tydzien a potem do polowy stycznia trwal jeszcze troche miejmy nadzieje ze ta anomalia szybko sie skonczy. Snieg o tej porze roku tfu Chwilowo zamykam swoj sezon bo jazda do domu kioskiem w sniegu frajda nie byla. Oj nie przesadzaj ty przynajmniej masz dach nad głow? . Ja tam jeszcze definitywnie nie kończe z jazd?, czekam na lepsze. Niech ja dorwe tego kto wykrakał ?nieg.
pablos Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 To wszystko przez i dzięki miło?nikom jazdy na błazerii .... wyłazić z krzaczorów i przyznawać się, który/a marzył/a o zimie po cichu w domu..... podczas smarowania woskiem deseczek .
Administrator Artix Opublikowano 6 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 6 Listopada 2007 Oj nie przesadzaj ty przynajmniej masz dach nad głow? rolleyes.gif . Ja tam jeszcze definitywnie nie kończe z jazd?, czekam na lepsze. Dach, dachem, temperatury to dla mnie moga byc i -30C byle by bylo sucho, kwestia plynu w spryskiwaczu opony jednak kiosk ma lyse a na lod i snieg nie ma kozaka. Do tego sol na drogach niszczy sprzet a tego zal mi najbardziej. Zobacze ile bedzie stopni rano jesli na plusie co oznacza ze nie bedzie slisko to jazda dalej na 2 kolach. Dzis jednak jazda w sniegu spowodowala u mnie stresa
Pavulon Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Prognozy na zime w Wawie przytoczone przez Artix-a bardzo mi odpowiadaja. Niestety moj sezon w tym roku byl bardzo krociutki ( w porownaniu do poprzedniego ) na dniach odbieram skuta z serwisu ( MCS ) i wolalbym zeby sniegu niebylo Skucio przeszedl przeglad po 16 tys dostal nowe oponki Heidenau K61 i akumulator Wracam na drogi jak Bozia da
Glub Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Je?li będzie padać- nie jeżdżę. kask mi paruje niemiłosiernie. żadna chemia nie działa, żadne magiczne płyny antyroszeniowe ani magiczne niewidzialne wycieraczki....
Administrator Artix Opublikowano 8 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2007 Glub w C1 kask nie paruje, ja dzis mialem do wyboru komunikacje miejska lub "kiosk" wypakowalem "Kiosk" i pojechalem nim do roboty. Nie wytrzymalem bez jazdy a do tego cieplo bylo rano 5C tyle ze padalo no ale od czego jest wycieraczka. Glub a tak serio, do kasku uzywam preparatu anty fog zakupionego w Louisie i w kasku sie sprawdza, bo nie paruje, tylko kiedy jest mroz niestety moze nie paruje ale szybka od srodka pokrywala mi sie szronem
mak Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Glub a tak serio, do kasku uzywam preparatu anty fog zakupionego w Louisie i w kasku sie sprawdza, bo nie paruje, tylko kiedy jest mroz niestety moze nie paruje ale szybka od srodka pokrywala mi sie szronem Ja dzisiaj do?wiadczyłem nowego urozmaicenia jazdy . Mianowicie jad?ć w ?niegodeszczu, wolno w korku, cała szybka kasku oczywi?cie w wodzie. Temperatura 1-2 st. W sumie nic niezwykłego, poza tym że ?lisko dosyć. Ale po przyspieszeniu na Wisłostradzie do jaki? 80-100 km/h, ta nagromadzona na szybce woda, w jednej chwili zamieniła się w lód. Na tyle szybko, że zdeczko zaskoczony byłem zmian? jako?ci postrzegania ?wiata . No i po raz kolejny Bridgestone Hoop pokazały jakim g... s? !tut. A Heidenau dopiero po 15. dostanę !scooter
Gość Cobesh Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 ...No i po raz kolejny Bridhestone Hoop pokazały jakim g... s? !happybth. A Haidenau dopiero po 15. dostanę !happybth !happybth Podobne spostrzeżenia po dniu dzisiejszym.
adams Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 A w Katowicach posypało i przestało. Zima na razie przegrała z jesieni?. I bardzo dobrze, bo dawno już zima nie zaczęła się w listopadzie, przynajmniej w Katowicach.
maciejbilu Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 Chlopaki i dziewczyny, Na dzis zapowiadaja w nocy wyziebienie podloza i przymrozek. W suwalkach nawet do -10. W warszawie -5 takze niefajnie . Ech...jutro nie pojade do pracy skutem. Nie mam podgrzewanej szyby, a skrobac mi sie nie chce . Pozdrowka
Pavulon Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 To ja dzis jeszcze zaryzykuje ... na 14 do pracy to lightowo ale zobaczymy co bedzie o 22 ...
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2007 Warszawa - Leszno - Warszawa . Miło i przyjemnie, słoneczko, suchy asfalt. Ciekawe ile jeszcze razy w tym roku da radę po?migać sobie z tak? przyjemno?ci?.
Rekomendowane odpowiedzi