Administrator Artix Opublikowano 15 Stycznia 2006 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja w kwestii formalnej, moze czas na stronie glownej o jakies wskazowki dotyczace naszej nowej stalej siedziby. Opis, adres etc. Przydaly by sie tez fotki, moze aparaty nie zgina
dacja Opublikowano 25 Stycznia 2006 Opublikowano 25 Stycznia 2006 UWAGA, UWAGA .... Niestety jutrzejsze spotkanie czwartkowe chyba nie ma się gdzie odbyć ..... no chyba , że My Burgmaniacy - Twardziele będziemy stali gdzie? na dworzu ... !w00t lub też znajdziemy na jutro inne miejsce.... .Otrzymałam telefon od Młynarza z informacj?, że Młyn jutro będzie zamknięty !OK Powód : Nasza Dobra Zima Wysadziła rury w Młynie i większo?ć kuchni zostało zalane tworz?c do?ć pokaĽne lodowisko ..... Je?li by co? się zmieniło do jutra dam znać , lecz chyba pozostane jutro przy moim sprawdzonym ostatnio na Zime sposobie ( Kołderka, Grzane Winko i Dobra Ksi?żka )
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 25 Stycznia 2006 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2006 Je?li by co? się zmieniło do jutra dam znać , lecz chyba pozostane jutro przy moim sprawdzonym ostatnio na Zime sposobie ( Kołderka, Grzane Winko i Dobra Ksi?żka ) Czyżby to oznaczało niemożno?ć spotkania i wypicie zdrówka Maria który wła?nie będzie ?więtował w czwartek !w00t !OK
Klubowicze Ravenka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2006 Mario oszczędzi - na pewno się ucieszy !w00t
Gość stary mlyn Opublikowano 26 Stycznia 2006 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam wszyskich. Niestety dopadly nas mrozy. Mam nadzieje ze uda sie nam wszystko naprawic, tak zeby Burgmaniakom bylo cieplo. Pozdrawiam Rafal
Sympatycy spinka Opublikowano 1 Lutego 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2006 Nadchodzi czwartek .................. mrozy już nie te......... więc mam nadzieję że "wielkie kuchenne lodowisko" w Starym Młynie, powstałe w wyniku pęknięcia rury zostało poskromione i spotkanie burgmaniaków odbędzie się przepisowo liczna obecno?ć mile widziana a może "Kto?" ma jeszcze troszkę słoneczka w reklamówkach i przywiezie ze sob? ??
-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Lutego 2006 Opublikowano 1 Lutego 2006 a może "Kto?" ma jeszcze troszkę słoneczka w reklamówkach i przywiezie ze sob? ?? u mnie ostatnio bylo sporo ... troche mam ... juz lece
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Administrator Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja stawiam się obowi?zkowo a i reklamóweczki z ciepełkiem przytargam
Sympatycy spinka Opublikowano 1 Lutego 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2006 u mnie ostatnio bylo sporo ... troche mam ... juz lece Jakże się cieszę, już szykuję komitet powitalny Tylko po malutku, bo jak o to reklamówki pękn? i nici z ciepełka
dacja Opublikowano 1 Lutego 2006 Opublikowano 1 Lutego 2006 Prawdopodobnie tez jutro będe Jade niestety do Opoczna na spotkanie, ale mam nadzieje że uda mi się dojechac do Młyna na czas
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 1 Lutego 2006 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2006 No dawno mnie nie było więc obowi?zkowo się stawię rozdać całuski miłym pani? i podać rękę a nawet poklepać po ramieniu kolegów
pidzam Opublikowano 1 Lutego 2006 Opublikowano 1 Lutego 2006 Po ramieniu bedzie klepal-to ja nie jede!jak mnie klepnal w Augustowie to do dzis nie moge dojsc do siebie.
Gość Marcin Z. Opublikowano 2 Lutego 2006 Opublikowano 2 Lutego 2006 ja dzis tyz bede choc znajac zycie nikt nie zauwazyle ze bylem
Klubowicze Ravenka Opublikowano 2 Lutego 2006 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2006 Na mnie nie liczcie - kuruje się w lozeczku
pablos Opublikowano 2 Lutego 2006 Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja z Adamem i Ziperem też planuję wpa?ć ... Marzaw ja Cibie napewno zauważę . PS. piwko grzane jest tam tak dobre ..mniam mniam , że nie możemy się oprzeć pokusie. Pozdrawiam
Kasieńka Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 Chciałbym się tak nie?miało zapytać czy kto? się dzisiaj wybiera do Starego Młyna. !w00t Dawno nas nie było zima, praca, kupę spraw na głowie i króciutki sen zimowy itp. st?d też moje dziwne pytanko. !TAZ Kasia
Administrator Artix Opublikowano 16 Lutego 2006 Administrator Opublikowano 16 Lutego 2006 Jak co czwartek, pewnie. Zapraszamy !w00t
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Administrator Opublikowano 16 Lutego 2006 Chciałbym się tak nie?miało zapytać czy kto? się dzisiaj wybiera do Starego Młyna. Czy masz nadal w?tpliwo?ci Kasiu co do frekwencji na naszych spotkaniach czwartkowych? Dzis o 19 stej pobili?my chyba rekord zimowy... Było ok 30 osób...(cieżko wszystkich wymienić ) nawet zawitał do nas Kuba Drogowiec z Ani?, że o Simonie i jego towarzyszach nie wspomne... Stół miał dzi? ok 10 metrów długo?ci i nadal było ciasno Aż boje się pomy?leć co będzie w lato Ps. Nawet Qwaki zadzonił do mnie i wypił zdrówko za zdrowie Spinki... duchowo też był z nami... Krótko mówi?c- Cała familia w komplecie
Administrator Artix Opublikowano 16 Marca 2006 Administrator Opublikowano 16 Marca 2006 Uwaga !!! Dzisiejsze spotkanie w Starym Mlynie jest pod haslem Special Edition Wiec prosze o liczne przybycie, na specjalne zaproszenie Ojca Dyrektora, przewidziana niespodzianka i nagrody w postaci usciskow Ojca Dyrektora
dr.big Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Widze ze miejsce dawnych spotkan zaczelo dzialalnosc od nowa: http://www.chopperpizza.pl./ PS. Najlepsze jest to: "Minimalne zamowienie 20 zl" !yeah -> soku juz sie tam czlowiek nie napije
ERMI Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 hehehe jak za komuny 100 i galarete widze ze do pizzy trzeba zamówic zupe dnia bo sie kuchni inaczej nie chce robić !yeah dziwny to kraj...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 22 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2006 ciekawe czy zete za kibelek można do tego doliczyć
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 22 Marca 2006 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2006 Ale menu zajebiste rzuca na kolana swoj? różnorodno?ci?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Administrator Opublikowano 23 Marca 2006 Dzi? do Starego Młyna przyjechało 5 skuterów i jeden nieskuter 1. An 650 2. An 650 3. Uh 150 4. C1 5. S9 6. Sv 650 Ludzi było jak zawsze sporo a atmosfera i?cie wiosenna . Niestety temperatura podczas powrotu była mało wiosenna... -3 a zjechałem ok 22- giej. Mimo szyby i dachu wracałem w kasku Jutro podrzuce foto z dzisiejszego spota Ps !!! A bym zapomniał... przybyła nam w tym roku kolejna impreza ?lubna Ten rok 2006 to jaki? dziwny jest dla par na Burgmanii Ps 2. Ultras, Maximus, Spinka, Szorstki... dojechali?cie bez sopla lodu przy nosie?
Rekomendowane odpowiedzi