Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Administrator Opublikowano 10 Marca 2012 Bosch ABS
Jarek_PL Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Bardzo przyzwoita linia. Według mnie to zasługa "żarówek" tylnych i przednich. !OK Cena elokwentna do 700cc. Zastanawiam się co to za elektryczne ustrojstwo przy tylnych amorach? No i jak się prowadzi? To prawie trzysta kilo!
Lucjan73 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 To elektryczne ustrojstwo to regulacja zawieszenia, pełen wypas !OKK
Jarek_PL Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 To znaczy że sam reguluje miękkość do wagi kierownika ? A może coś takiego?
Lucjan73 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Wiesz co mi się wydaje że są dwa lub trzy tryby pracy, sport, comfort itp. Pewnie chodzi o wstępne napięcie sprężyn.
Klubowicze sonor Opublikowano 12 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2012 Co do sprzedazy Myroad 700i,przegladajac strone scooterland-u,znalazlem w ofercie to: http://www.scooterland.com.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=4&products_id=1020 na zamowienie i cena 32.900zl Co o niej sadzicie??
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 12 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2012 Wiem, że to poj. 700 ale jak zerkam na ceny Zacnej Marki: Integra - 35.900, SW-T600 kosztuje 35.500 to niewiele trzeba dorzucić do sprzętów z górnej półki.... No i dostępne właściwie od ręki...
kmodzele Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Panowie w MOTOR-Landzie informują, ze MyRoad będzie w salonie w czerwcu. W sensie, ze jak się go kupi, to w czerwu bedzie można nim wyjechać. Jak już pisano wczesniej, w tymże salonie stoi taki MyRoad, można go sobie dokładnie pomacać. Finezją kształtów i kolorem nie powala, ale do narzekania nie ma powodu. Uważam, że cena dobrze oddaje balans pomiędzy jego wadami i zaletami. Oczywiście, mógłby byc tańszy :-) (Myślę, że ze względu na masę, moc, pakowność i cenę można go porównywać do Hondy SW-T600.
Coval Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Chyba żaden fan Hondy nie porzuci swojej ulubionej marki dla ciut tańszego Kymco. Burgman już trochę odjechał z ceną, a u Yamahy nawet na 400 nie starczy (katalogowo). Kymco ma zaimponować regulowanym zawieszeniem, ale czy kupimy bajer czy kłopot, okaże się po czasie. Niczego mu nie brakuje, duży schowek, elastyczny silnik, duża masa powinna zapewnić komfort, wyróżnia się wyglądem. Nikt nawet nie próbuje robić z niego sportowca i to mi się akurat podoba. Gdybym potrzebował taki czołg, to bym go kupił.
Mussol Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Byłem wczoraj przelotem w Motorlandzie stoi tam Myroad 700 niestety jest to wersja wystawowa bez napędu i panowie nie wiedzą jak chodzi:)
tomekmajesty Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Czy ja dobrze słyszę, że BMW C650 kupuje silniki od Kymco? Może ten Myroad to nic innego jak w/w skuter Ma regulację zawieszenia jak BMW silnik podobnej pojemności ... Oj coś mi tu pachnie pełną współpracą konstruktorów tych firm !piwko
misioooo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 O jakimś tam współdziałaniu pomiędzy Kymcolotami i BMWowcami już od dawna można tu i ówdzie poczytać Co do samego skutera... 59KM, 700ccm i tylko 170km/h? Toć to Xciting z jednym garnkiem, 500ccm i 38KM szybciej jedzie Waży też zacnie - ponad 240kg.
Geddy Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Ta prędkość max.uzależniona jest od fantazji prędkościomierza,w homologacji stoi 148 km/h i o taką prędkość pewnie chodzi w Xcitingu. W przypadku Myroada, licznik może pokaże 190.
Szymek Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Niektórzy już śmigają nowym Kymkaczem. Można zobaczyć pewne możliwości Myroad np jak się składa A tu chyba pierwsi kupcy: Tak przed oczekiwaniem na Polską premierę.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 29 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2012 Tył i linia boczna świetne, ale design przodu jest dla mnie zupełnie nie do przyjęcia. Szczególnnie ta zintegrowana lampa, to coś "masakrytycznego"... Obawiam się, że może stać się czymś takim, jak klapa bagażnika w "sławnym" modelu BMW serii 5, który niby zwracał uwagę swoją odmiennością, ale kupujących jakoś nieprzokonywał... Zegary też takie trochę mało wyraziste. Te w Downtown 300 wydają mi się ciekawsze stylistycznie (też takie podobne trochę do tych z Yamahy Majesty 400)... No ale to moje zdanie. Tak patrzę i patrzę i przekonać się jakoś nie mogę...
MISIEK Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 To było moje marzenie, ale się nie doczekałem... no i już trzeci sezon śmigam na SW-T400. I nie żałuję ! Ale jestem bardzo ciekaw pierwszych egzemplarzy w Polsce.
Coval Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 W Czechach już jest http://otomoto.pl/kymco-inny-700i-abs-M3081190.html To ogłoszenie wisi już dosyć długo.
Szymek Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 W oczekiwaniu na BMW, które niewiadomo kiedy finalnie się rozwinie to może na naszym forum "ktoś" by przeprowadził test Myroad skoro ten model już jest w sprzedaży finalnej? Tak sobie pomyślałem
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 W Polsce ogłoszenia dealerów też wiszą od stycznia, albo i dłużej. Można sobie zamówić, zapłacić i czekać aż przypłyną z Tajlandii. "Test" można już przeprowadzić w Motor-Landzie. Znaczy się można posiedzieć na atrapie bez napędu. Czekamy na opis wrażeń z testu... Edit: ... z Tajlandii? Tfu! Chyba z Tajwanu!
dr.big Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Jak znajdę chwilę, to przejadę się do Kymco w Belinie zobaczyć czy są i czy możliwa jest jazda... Na zlocie BigScooter 08.06 ma prezentować się Kymco między innymi z tym modelem.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Administrator Opublikowano 24 Maja 2012 Chyba tym razem już się uda Właśnie ruszył z Tajwanu statek z nowiutkimi MyRoad' ami , które pod koniec czerwca mają być w Polsce. Szczegóły i pierwsze REAL fotki tego skutera niebawem Ps. Jak to mówią- jak się na coś dłużej czeka to później lepiej smakuje Zobaczymy czy to powiedzenie potwierdzi się w przypadku Kymco MyRoad 700
Geni Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Najlepiej smakuje zatarta panewka podlana dobrym syntetykiem. Czego oczywiście firmie na K nie życzymy.
Szymek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam. Wiadomo już czy statek dopłynął? Już prawie koniec czerwca.
MRobs Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Dziś byłem w Moto-Set, dealera Kymco w Poznaniu i stał taki jeden czarny MyRoad 700. Całkiem spory kawał skuta. Cena 32000. Ale czy równe to nie pamiętam
Szymek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Czekamy, czekamy i nie możemy się doczekać. Mariusz twierdził że pod koniec czerwca może coś sie urodzi a ty już mamy początek sierpnia i nic. Szkoda
Rekomendowane odpowiedzi