Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano

Nic dodać nic ująć ....

Ja proponuje przeczytać: 

6CC56605-1145-4D95-AB30-1F5D3365E686.jpeg

Opublikowano

Jak widać na wszystkim da się zarobić...

Odnośnie pandemii przyszła mi na myśl jedna rzecz - gdyby to był przygotowywany spisek masonów i innych "rządzących tym światem" itp 😉 to przecież wszyskie "wróżki" "media" i "jasnowidzący" na długo przed rokiem 2020 zapowiadali by coś takiego i trąbili o tym wszędzie a tu... cisza kompletna na temat w sumie dość ciekawego roku liczbowego a przecież i 2000 i 2012 był mocno oblegany przez "końce świata" itp. Dla mnie to kolejny dowód (chociaż w sumie nie potrzebowałem 🙂 ), że wszyscy "wróże" i "wróżki" są o kant dupy potłuc a teoria spiskowa upada 😉 .

• Użytkownicy
Opublikowano

Masz na myśli książkę?
Czy inne „biznesy około zarazowe”....

A a propos książki to nie wypowiadają się tam jacyś pseudolekarze bez autorytetu i doświadczenia w dziedzinie wirusologii czy mikrobiologii. Nie ma tam ani jednego wróżbity czy nawet wróżki. 

Opublikowano
55 minut temu, Długi 1973 napisał:

Masz na myśli książkę?
Czy inne „biznesy około zarazowe”....

A a propos książki to nie wypowiadają się tam jacyś pseudolekarze bez autorytetu i doświadczenia w dziedzinie wirusologii czy mikrobiologii. Nie ma tam ani jednego wróżbity czy nawet wróżki. 

I książkę i „biznesy około zarazowe”. Odnośnie wróżek: nie pisałem nic odnośnie zawartości książki tylko moje przemyślenia ogólnie.

Opublikowano

Ta książka to przecież "biznes okołozarazowy", poza tym proponuję spojrzeć na stronę wydawcy - od razu widać, że specjalizuje się w epidemiologii i wirusologii. Proponuję zamknąć temat zanim dojdzie do rękoczynów.

Opublikowano
1 godzinę temu, netoperek napisał:

Ta książka to przecież "biznes okołozarazowy", poza tym proponuję spojrzeć na stronę wydawcy - od razu widać, że specjalizuje się w epidemiologii i wirusologii. 

Mam nadzieję na znalezienie pozycji dotyczącej przewag stosowania wywaru z babki lancetowatej nad antybiotykoteriapią.

• Użytkownicy
Opublikowano
2 godziny temu, netoperek napisał:

Ta książka to przecież "biznes okołozarazowy", poza tym proponuję spojrzeć na stronę wydawcy - od razu widać, że specjalizuje się w epidemiologii i wirusologii. Proponuję zamknąć temat zanim dojdzie do rękoczynów.

Tak kolego masz racje 👍
No jeśli głównym kryterium oceny zawartości książki jest jej wydawca ....😁 

• Klubowicze
Opublikowano

Film został usunięty

• Użytkownicy
Opublikowano

Oooo jakie to dziwne 😉

Opublikowano
3 godziny temu, krzytro napisał:

Film został usunięty

dokładnie, nie ma go nawet na stronach polsatu gdzie był przeprowadzony wywiad!!! 

może wyznawcy pandemii wytłumaczą dlaczego?!

http://www.ostrodanews.pl/news/dr-pawel-basiukiewicz-strategia-ograniczen-jest-samobojcza/

w inernecie nic nie ginie jak w przyrodzie, konto na fejsie i można słuchać co do powiedzenia na temat covidozy ma w szef, kierownik covidowego oddziału

https://www.facebook.com/watch/?v=663338681025227

jeśli ktoś nie ma fejsa mogę przesłać na maila 5,05MB

Opublikowano
36 minut temu, Ananakofana napisał:

dokładnie, nie ma go nawet na stronach polsatu gdzie był przeprowadzony wywiad!!!

Nieprawda jest dostępny cały pełny wywiad w przeciwieństwie do pociętego i zmontowanego który wcześniej udostępniłeś. Tak się składa że widziałem ten wywiad na żywo i to co wkleiłeś wcześniej nie było pełną wersją. W tej rozmowie brało udział dwóch lekarzy.

https://www.polsatnews.pl/wideo-program/gosc-wydarzen-pawel-basiukiewicz_6778378/

Opublikowano

Coś wam panowie ten mefedron wyraźnie nie służy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś mądrego o szczepionkach, warto obejrzeć.

Opublikowano

Co to za autorytet się wypowiada ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 29.12.2020 o 16:42, tomekmajesty napisał:

Co to za autorytet się wypowiada ?

myślący znajdzie od razu, inni będą ślepo słuchać szambowego mainstreamu

oficjalne info Pfizera, odnośnie badania oceny bezpieczeństwa, tolerancji, immunogenności oraz skuteczności na szczepionkę RNA przeciwko COVID-19 u zdrowych osób
Szacowana data zakończenia badania : 27 stycznia 2023r.!!!

oraz bonus dla rozszerzenia wiedzy odnosnie substancji medycznej którą na siłe próbują nam wstrzyknąc

• Użytkownicy+
Opublikowano

No tak 😞  najpierw opór przeciw wszelkiego rodzaju obostrzeniom, a teraz antyszczepionkowiec ?  😞  oczywiście dalej nie chorowałeś i nikt ze znajomych nikt zmarł na Covid ?  No cóż  .......   

Opublikowano
Godzinę temu, Ananakofana napisał:

Szacowana data zakończenia badania : 27 stycznia 2023r.!!!

Nie masz się więc co przejmować. Do 27 stycznia 2023 roku zaszczepionych zostanie może 1/10 społeczeństwa. Z wynikami więc będziesz się mógł zapoznać i je spokojnie przemyśleć.

Do przemyślenia masz jeszcze czym się szczepić, bo szczepionka mRNA, to jak widać nie jedyny wybór i nie jeden producent:

• Pfizer, USA / BioNTech, Niemcy - szczepionka mRNA ze skutecznością 95 proc. Badanie objęło 43,5 tys osób. Szczepionka przeszła trzy fazy badań i otrzymała już rejestrację w UE. Do Polski trafi 16,74 mln dawek.

• Moderna, USA - szczepionka mRNA ze skutecznością 94,4. proc. Badanie objęło 30,4 tys. osób. Szczepionka przeszła trzy fazy badań i i otrzymała już rejestrację w UE. Do Polski trafi 6,69 mln dawek.

• CureVac, Niemcy - szczepionka mRNA. Producent rozpoczął drugą fazę badań, w której weźmie udział 35 tys. osób. Wyniki są spodziewane w marcu. KE zawarła z CureVac kontrakt na zakup do 405 milionów dawek, z czego do Polski trafi 5,65 mln dawek.

• Astra Zeneca Uniwersytet Oksfordzki, Wielka Brytania - szczepionka wektorowa ze skutecznością 90 proc. Badanie objęło 20 tys. osób. Szczepionka przeszła trzecią fazę badań i niebawem dostanie rejestrację w Wielkiej Brytanii. Polska zmówiła 16 mln dawek preparatu.

• Johnson&Johnson, USA - szczepionka wektorowa. Producent rozpoczął drugą fazę badań, w której weźmie udział 45 tys. osób. Wyniki są spodziewane pod koniec stycznia. Polska zamówiła 16,98 mln dawek szczepionki.

Myśl chłopie, tylko uważaj, żeby ci głowa nie pękła. 

Opublikowano
2 godziny temu, EndriuBis napisał:

No tak 😞  najpierw opór przeciw wszelkiego rodzaju obostrzeniom, a teraz antyszczepionkowiec ?  😞  oczywiście dalej nie chorowałeś i nikt ze znajomych nikt zmarł na Covid ?  No cóż  .......   

bez kitu, nie znam, cud, prawda?

co daja te obostrzenia nic? powodują tylko zarzynanie gospodarki!

dalej nie  noszę kagańca, co weekend chodzę na spotkania byyyznesowe w potajemnie wynajmowanych lokalach, żyje, mam sie dobrze i na pewno nie zaszczepię się jakimś syfem na pseudoświrusa, moje ciało mój wybór!

czy Wy myslicie, że po szczepionce będzie powrót do normalnośći?  NIGDY!!!  zapamietajcie to sobie i cieszcie sie jeszcze jako taką wolnościa, bo za chwilę władza zgotuje nam taki totalitaryzm, jakiego za komuny nawet nie było

• Klubowicze
Opublikowano
3 godziny temu, EndriuBis napisał:

oczywiście dalej nie chorowałeś i nikt ze znajomych nikt zmarł na Covid ?  No cóż  .......   

4 minuty temu, Ananakofana napisał:

A ja znam i takie co chorowały i takie co zmarły . I to właśnie na powikłania po Covidowe (całkowicie zniknęły im płuca w 3 tyg ) 

Więc nie gadaj głupot .

Opublikowano

czy Wy czaicie bazę, że kazda przyczyna zgonu z dodatnim testem bedzie i tak zgonem z powodu covida? ludzie umiera na zawały niewydolnosci lub z powodu innych chorób czy sepsy a wpisany jest covid!

przykład, chory z rakiem płuc z metastazami do OUN i krwawieniem domózgowym i PCR+ będzie zgonem COVID, więc jaką jakość kliniczna ma takie raportowanie? ....i teraz w tym przypadku uczciwy lekarzy nie wypełni karty ZLK-5, a co robi Sanepid? każe takiemu medykowi tłumaczyć sie dlaczego jej nie wypełnił, po czym denat i tak zostaje zgłoszony po PCR+ do systemu EWP

zakażenie a zachorowanie to nie jest pojęcie równoważne

no i sławetne PCRy   https://stolikwolnosci.pl/przelomowe-potwierdzenie-test-pcr-nie-wykrywa-sars-cov-2/

Opublikowano
co daja te obostrzenia nic? powodują tylko zarzynanie gospodarki!
dalej nie  noszę kagańca, co weekend chodzę na spotkania byyyznesowe w potajemnie wynajmowanych lokalach, żyje, mam sie dobrze i na pewno nie zaszczepię się jakimś syfem na pseudoświrusa, moje ciało mój wybór!
czy Wy myslicie, że po szczepionce będzie powrót do normalnośći?  NIGDY!!!  zapamietajcie to sobie i cieszcie sie jeszcze jako taką wolnościa, bo za chwilę władza zgotuje nam taki totalitaryzm, jakiego za komuny nawet nie było

Biznesowe spotkania w potajemnie wynajmowanych lokalach ...
Co to za biznes ...
;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Użytkownicy+
Opublikowano
3 godziny temu, Ananakofana napisał:

czy Wy czaicie bazę, że kazda przyczyna zgonu z dodatnim testem bedzie i tak zgonem z powodu covida? l.....

a wiesz że w/g prawa np. śmierć poszkodowanego w wypadku komunikacyjnym nawet 30 dni po wypadku jest dalej traktowana jako śmierć spowodowana tym że wypadkiem ?  I tu jest podobnie. Większość tych ludzi co zmarli z chorobami współistniejącymi gdyby nie Covid dalej by sobie spokojnie żyli. 

A jeżeli nie chorowałeś, to dalej nie wiesz o czym mówisz. Ja chorowałem i ponoć przeszedłem to lekko. Szkoda dyskusji. Ty jesteś z tych co jak sam na własnej skórze nie doświadczy to nie uwierzy. Mimo wszystko nie życzę Ci tego.   Ja mimo że chorowałem i ponoć mam przeciwciała zaszczepię się w pierwszym możliwy terminie.  A jeżeli pandemia się nie skończy, to na pewno nie przeze mnie. 

Opublikowano

. Większość tych ludzi co zmarli z chorobami współistniejącymi gdyby nie Covid dalej by sobie spokojnie żyli. Oczywiscie ze tak bo otrzymaliby  w miare normalna pomoc w razie pogorszenia zdrowia.O czym w tej sytuacji nie mozemy mowic.Rozwijac zbytnio tematu nie ma sensu.bo co czlowiek to opinia.

Opublikowano

136199927_1274122222969168_7046962776105522669_n.jpg

3 godziny temu, tomekmajesty napisał:

Biznesowe spotkania