Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Krzyżówka i mój włochaty Braciszek- Kicia będziemy na zlocie, nasz Tatuć Pilocik nie może przecież być na zlocie bez swoich Jamochłoników !scooter

Problem mamy tylko z dojazdem, bo ja jednak mogę jechać już od ?rody wieczora Kicia też i pytanie czy kto? jednak może zahacza o Kraków jad?c na zlot i nie wzi?łby dwóch Jamochłonów Pilota jako plecaczki??? !scooter :(:(:D !scooter :o Postawimy piwo !scooter

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

40

• Krzyżówka

16

• Mamuśka

10

• RobB.

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jadę przez Kielce, Rzeszów czy kto? się wybiera stamt?d, może by tak wespół-zespół ?

RobB. Zadzwonię do Ciebie w czwartek z trasy i powiem o której powinni?my być w Rzeszowie. Prawdopodobnie grupa Warszawska będzie (z nami w tych szeregach) jechać t? drog?. Polecam w?tek http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=4467

Opublikowano

O choroba... przecież trzeba jeszcze płacić... tylko kasa i kasa...

Pilot, a może by tak szlachetnie... bez dukatów...???? Da radę?

Opublikowano

Dragon co? Ty? :D Przecież Marek nie bierze za to żadnej kasy.... !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano
Dragon co? Ty? :D Przecież Marek nie bierze za to żadnej kasy.... !scooter !scooter !scooter !scooter

No... każdy się pomylić może... :o

Opublikowano

Dragon mnie płacić nie musisz a nawet nie chcę. :D Ale my?lę że o?rodek Olimp przyjmie drobn? danine. !scooter A na marginesie to ty jeste? jak dwóch !scooter a płacisz za jeden to i tak już zaszczyt !scooter

Do zobaczenia w czwartek w Ustrzykach.

PS. Dragon nie płać zagonimy Cię do kuchni będziesz super kucharzem.Cociasz z postawy. Taki duży kucharz dobrze gotuje popatrz na Kuronia.

Opublikowano

Dragon mnie płacić nie musisz a nawet nie chcę. !scooter Ale my?lę że o?rodek Olimp przyjmie drobn? danine. !scooter A na marginesie to ty jeste? jak dwóch ;) a płacisz za jeden to i tak już zaszczyt ;)

Do zobaczenia w czwartek w Ustrzykach.

PS. Dragon nie płać zagonimy Cię do kuchni będziesz super kucharzem.Cociasz z postawy. Taki duży kucharz dobrze gotuje popatrz na Kuronia.

No nie jak tak to biorę konserwy, toż to On nam wszystko wyżre ;)

Gerardzie i Plebanie, co do jazdy, to jak będzie zno?nie i wyjedziemy ok. 9:00 z Konstantynowa (no niestety Zołza jedzie, więc przemy?lcie sprawę, czy warto jechać ?!), to w Rzeszowie będziemy +/- o g.15-16.

My?lę, że bedziem się po prostu zdzwaniać na trasie.

Chyba, że kto? może zaproponować w Rzeszowie jaki? pkt. zborny, najlepiej z wyżerk? bo to czas by był na to już odpowiedni !scooter

Pozdrawiam

RobB. !scooter

Pilocie, czy na Anię muszę też robić przelew, czy mogę dopłacić na miejscu?

Opublikowano

No to ja już jadę w Bieszczady !TAZ !TAZ !TAZ i czekam na wszystkich !OKK w Ustrzykach. Telefon do mnie macie więc dzwońcie.

20:52 zameldowałem się w Ustrzykach. Ale tu ładnie i cicho. No i pogoda narazie ładna i niech tak zostanie.

Opublikowano

Będ? też ja Gosia i Julka

Do zobaczenia w czwartek.

Opublikowano

Cze?ć,

...wszystkim już zadeklarowanym uczestnikom bieszczadzkiego zlotu.

Melduję, że również przybywam w Bieszczady w czwartek, 13-go.

Opona wymieniona, Pilot wyraził zgodę na przybycie, skuter ‘wysrewisowany’, urlop uzgodniony. Jedynie do przebycia cała Polska po przek?tnej.

No i dobr? pogodę proszę trzymać do końca imprezy.

Do zobaczenia,

Jerzyk

Opublikowano
(...)Jedynie do przebycie cała Polska po przek?tnej.(...)

Kurcze, trzymam kciuki :lol: .

Opublikowano
Jedynie do przebycie cała Polska po przek?tnej.

Aż sprawdziłem - przez Wrocław, Opole, Kraków - prawie 900 km w jedn? stronę! :lol: Powodzenia i do zobaczenia na miejscu... !OK :D

• Administrator
Opublikowano

Czyli Jerzyk caly dzien jazdy !OK do zobaczenia :lol:

• Sympatycy
Opublikowano
Cze?ć,

...wszystkim już zadeklarowanym uczestnikom bieszczadzkiego zlotu.

Melduję, że również przybywa w Bieszczady w czwartek, 13-go.

Opona wymieniona, Pilot wyraził zgodę na przybycie, skuter ‘wysrewisowany’, urlop uzgodniony. Jedynie do przebycie cała Polska po przek?tnej.

No i dobr? pogodę proszę trzymać do końca imprezy.

Do zobaczenia,

Jerzyk

Szeroko?ci :D !OK :)

i do zobaczenia :(

Pogoda będzie ........ piękna :lol:

;) tak my?lę :D

Opublikowano
...Pogoda będzie ........ piękna :(

!OK tak my?lę :(

Grzegorz... rozbawiłe? mnie... :(:(:(

Opublikowano

Informacja dla wszystkich jadacych w Bieszczady dotycz?ca dojazdu do o?rodka.

Po wjeĽdzie do Ustrzyk Dolnych jad?c główn? drog? kierować się na "Pizzernię Orlik" (w lewo z głównej drogi), a następnie za basenem po lewej stronie drogi skręcić w pierwsz? w lewo prosto pod O?rodek Olimp.

Pogoda w Ustrzykach w tej chwili deszczowa ,15 stopni . !OKK

Opublikowano

Pogoda w Ustrzykach w tej chwili deszczowa ,15 stopni . !OK

Dzięki za info,

odno?nie pogody to pędĽ do proboszcza i rzucaj na tacę :(

ma być ładnie i ciepło od czwartku, bo mi Zołza będzie marudzić !OKK :(

Jak nie to ....wezmę farelka !OK.

Pozdrawiam

RobB. :(

Opublikowano

Noooooo to jak na dzień dzisiejszy pogoda piękna! !OKK

Ale chyba nas tam nie zaleje?

Opublikowano

PILNA DEPESZA.STOP. WŁA|NIE JESTEM PO ROZMOWACH O POGODZIE.STOP.OBIECANO MI ŻE POGODA BEDZIE.STOP. DO ZOBACZENIA. STOP...

Opublikowano

Dzięki Dragon! Uspokoiłe? mnie trochę :ph34r: .

Ja w każdym razie zamawiam grzane !OKK.

Pilot co Ty na to?

Do zobaczenia jutro!

Opublikowano

Wiadomo?ć z ostatniej chwili: deszcz przestał padać !OKK :ph34r: !OK wiec moge dalej ujezdzać quada czyli przygotowywać trase. !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Pilot zostaw tego quada bo nic dla nas nie zostanie. Wszystkie plastiki poodpadaj? tak jak w Twoim B650 i nie będzie na czym jeĽdzić !OKK

Do jutra.

Opublikowano

Pleban wła?nie dojechał do Ostródy, wiezie ze sob? piękne słońce, które powoli dociera do Warszawy !OKK :ph34r:

Jeżeli chodzi o quada to może załatwić jeszcze parę sztuk oprócz tego jednego, którego ujezdzasz, bo kolejka do niego będzie tak długa, że czasu zabraknie na mały przejazd dla każdego !OK !OK

Do zobaczenia jutro

• Administrator
Opublikowano

Wła?nie przed chwil? zapakowałem Dr.Biga do samochodu Abacha i Pani Abachowej, który przemieszcza się w stronę Ustrzyk. Na pokładzie znajduje się jeszcze Mareczek i zgrzewka piw :ph34r: . Z tyłu dumnie jedzie na przyczepce Abachowy Burger 400. Przewidywany dojazd 4 osobowej ekipy na miejsce zlotu to 6 nad ranem.

Ze swojej strony życzę wszystkim "Bieszczadowiczom" szampańskiej imprezy, stosunkowo udanych wieczorów :) i poranków bez kaca :) . Bawcie się dobrze :) .

Ja niestety tym razem jestem zmuszony odpu?cić... tak czasem bywa :D

• Sympatycy
Opublikowano

Kilka godzin temu ogłoszono stan powodziowy w Bieszczadach. Pilot czy mamy brać dmuchane kółka i motylki :ph34r: ?